«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
ویرایش توسط mahdi_artur : 04 بهمن 1399 در ساعت 17:05
سلام
برنامه واقعا خوبی هست![]()
فقط چندتا سوال داشتم :
1- اگر احیانا روزی نشه برنامه رو اجرا کرد باید چکار کرد ؟ (مثلا جمعه ها خالی هست برای جبران؟)
2-احساس میکنم برای زیست تایم مطالعه و تست کم هست (از روز 10 به بعد منظورمه) یا حداقل برای من اینطور هست و نمیتونم تو بازه مشخص شده اون حجم رو بخونم!به نظرتون چکار کنم ؟
3-اگر برای درسی فیلم می بینیم یا نکته و تست میخوایم شرکت کنیم باید چه کار کرد؟
ویرایش توسط pouria_pnx : 04 بهمن 1399 در ساعت 21:34
موافقم با حرفتون...هر هدفی والایی یه تلاشگر فوق حرفه ای میخواد....بخدا نمیخوام دروغ بگم من معدل نهاییم 19/68 بود و رتبه کنکورم با 5% 8800 شد یعنی 0 رفتم سر جلسه هیچ چی جز فرمول چگالی بلد نبودم اتفاقا تایمم بالا بود ولی چون تا شب قبل کنکور درس جدید خوندم و هیچ مروری نداشتم طبیعی بود این نتیجه...ولی از 13 ابان بعد اعلام نتایج شروع کردم با مشاور خیلی خوب و عالی...با روزی 9 ساعت در عرض دو هفته رسیدیم روزی 17 ساعت ...سرجمع 3 ساعت میخوابیدم...ولی اصلا اذیت نمیشدم خیلی هم برام شیرینه و اخر این ماه کامل تموم میشه...پایه رو کامل خوندیم + عمومیا...فقط 12 مونده...میخوام بگم برا کسی که هدفداره هیچ کاری نشد نداره...انشاالله بعد اعلام نتایج بیام تاپیک رتبه برترمو بنویسم...
سلام خدمت شما
1- این برنامه هفته محور نیست
یعنی مثل برنامه اکثر مشاورین که از شنبه شروع و به جمعه ختم میشه ما نیومدیم شنبه یک شنبه ... در نظر بگیریم
بلکه روز محور جلو رفتیم
این کار خودش 2 مزیت داره:
1. شما از هر موقع که دیدین برنامه رو میتونید استارت بزنید و دیگه چیزی به اسم " از شنبه شروع می کنم " نداریم. دقیقا برای تایم استارت برنامه هم همین قضیه رو در نظر گرفتیم ... یعنی نیومدیم بگیم ساعت 6 صبح شروع کن تا ساعت فلان و فقط تایم پیشنهادی مطالعه هر درس رو روبروی همون درس مشخص کردیم که باید متناسب با سطح علمی و توانمندی تست زنی و مطالعاتی تون تغییرش بدین.
2. شما بعد از یک مدت اگر از برنامه جا موندین و مثلا روز شنبه و یک شنبه از هفته سوم برنامه ای که روز ها و تاریخ رو مشخص کرده رو اجرا نکردین دیگه نمی تونید چیزی به اسم جبرانی تعریف کنید و عملا فرمت برنامه به هم میریزه چون جبرانی قضیه ای کاملا اتفاقی هست ولی اینجا شما هر روزی که نتونستید اجرا کنید دقیقا مشخص می کنید و فرمت برنامه بهم نمیریزه چون تاریخ اجرا و روز رو مشخص نکردیم.
پیشنهادم اینه که برای هر 10 روز 1 روز جبرانی در نظر بگیرید در این صورت برای 130 روز حدود 13- 15 روز جبرانی خواهید داشت که تایم خوبیه.
در مورد زیست،
برای بعضی فصل ها با توجه به حجم و اهمیت شون تایم کمتری در نظر گرفتم و در عوض برای اکثر فصول کتاب هم تایم بالایی ... در ضمن این فصل ها بعدا بار ها مرور میشن
به اون دوست مون که می گفت فصل 1 شیمی دهم تایمش کمه توضیح دادم که 45 ساعت روی فقط یک فصل کار میشه ، مرور میشه ، تست زده میشه ، آزمون زده میشه و ...
دقیقا قضیه زیست هم مثل شیمیه
شما بجای این که یک ماه روی یک فصل باشید چندین فصل رو می خونید و ماه های بعدی دائم تکمیل می کنید با تست زیاد ، فرق کسی که برنامه ریزی درست بلد نیست با کسی که بلده دقیقا همین مرور و تست زیاده که موفق میکنه.
اونجا هم گفتم الانم میگم
برای این که فصل 1 دوازدهم رو داخل 8 ساعتی که ما پیشنهاد دادیم بخونید و تست بزنید نیاز به تند خوانی نصرت نیست فقط فهمیدن این رو میخواد که کسی بدونه زیست یک دور خوندنش به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره و ما اومدیم حداقل 3 - 4 دور دیگه همین فصل رو مرور با تست گذاشتیم
فصل 1 دوازدهم
یک بار روز 15 مرور میشه ،
یک بار روز 21 ،
یک بار روز 83 مرور شده ،
یک بار روز 113و 114،
= 4 دور مرور یک فصل زیست اونم با استارت از بهمن نه تیر ! : )
در مورد فیلم ها
پیشنهادم اینه:
اگه فیلم خواستید از الان ببینید اولا در طول سال به هیچ عنوان نبینید فقط نکته تست
ثانیا به تایم فیلم ها توجه داشته باشید مثلا نکته تست 99 حنیف عظیمی 38 ساعته در مقابلش کلاس در طول سالش چیزی حدود 4 برابره این تایمه (!)
ثالثا نکته تست یا هر مدل فیلم دیگه ای فقط جای درسنامه شما رو پر میکنه حتی اگه بهترین دبیر ایران باشه...
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
خیلیم عالی![]()
نوشته اصلی توسط mmdibi
این برنامه برای مرورم میتونه استفاده بشه
تعداد آزمون زیاد
به همراه تعداد دور مرور به شدت بالا برای هر درس
و مطالعه 80 تا 100 درصد منابع جمع بندی که خیلی از بچه ها حتی نمیرسن بعد از عید بخرنشون
بتونید از فروردین با این برنامه مرور کنید عالی میشه
باز اگه تعداد تست برنامه برای مرورتون کم بود میتونید بیشترش کنید و به روزی 400 - 500 تست برسونید که عالیه
البته من نگفتم روزی 17 ساعت بخونید
فقط گفتم کسی که از الان میخواد استارت بزنه دیگه وقت اینو نداره که بخواد تازه از 4 ساعت استارت بزنه و یک ماه امتحانی درس بخونه و... باید حداقل روزی 12 ساعت درسو بخونه وگرنه نتیجه خوبی نمیگیره
حالا داشتیم بچه هایی که تونستن به 16 17 ساعتم برسونن (مثالم زدم) و داشتیم کسایی که با همین 12 ساعتم رتبه بیارن البته اکثرشون زودتر شروع کردن که با تایم کمتر ولی ثابت تونستن موفق بشن
حرف من اینه: وقتی کسی بوده که تونسته و شده چرا شما نتونید و خودتونو محدود کنید؟! کجای دنیا همه آدما مثل هم بودن و همه هم یه نتیجه گرفتن؟
کاری که همه میتونن انجام بدن تو رو ازشون جلو نمیندازه
کاری آدمو از بقیه خاص میکنه که عده کمی تونستن انجامش بدن
ویرایش توسط mahdi_artur : 05 بهمن 1399 در ساعت 04:00
نظر خاصی راجب حرفات که درست یا غلطه ندارم ولی میخوام یچیزی بگم که امسال تجربش کردم . من کلا سال پیش مشاوره و اینا نرفتم ( فکر میکردم بهترین برنامه ریز آدم خودشه ) ولی بعد سال اول یکم دیدم عوض شده بود و فلان و فکر کردم که مثلا منی که برنامه ریزی بلد نیستم اگه یه مشاور یا دانشجو پزشکی باشه که مثلا نقاط قوت و ضعف منو در نظر بگیره و تعداد تستمو مشخص کنه و فلان و فلان . و دقیق برنامه ریزی کنه برام عالی میشه . واسه همین تصمیم گرفتم یه دوره 2 هفته ای ( واسه یه ازمون ) برم از یه جایی مشاوره بگیرم ( اسمشو نمیگم ) . و همزمانم از یکی از اشنا ها ( که دانشجو پزشکی اصفهانه ) و گفت بهت برنامه و فلان بدم و تو فقط تراز بیار که بزنم تو پیجم برنامه گرفتم . جالبه بدونی هردوشون اکانتشون توی اینستا فلان فالوور و داره و خیلی معروفن . برنامه هرکدومشون اینجوری بود که اول هفته یه برنامه واسه کل دانش آموزاشون مینوشتن ( یعنی چه واسه اونی که از 4900 داره شروع میکنه هم روزی 2 ساعت زبان انگلیسی میزاره . چه منی که کلا نیازی به خوندنش نداشتم و با دادن وقتش به زیست میتونم خیلی نقطه ضعفامو خوب کنم ) . بعد برای اینکه باور کنی برنامه مال توعه میان اسمتو روی صفحه اول مینویسن و میدن بهت . اینجوری از هرکی هم 200 تومن اینا میگیرن . خواستم بگم فکر نکن مهدی آرتور اومده یه برنامه داده واسه بیشتر ادما ولی بقیه اومدن دقیق آنالیز میکنن و بر اساس ویژگی های خودت واست برنامه میریزن . جالبه بدونی از 5 نفر دانش آموزی که با این مشاور اولیه کار میکنن 4 نفرشون توی 26 دی افت تراز داشته و فقط من نداشتم . اونم بخاطر اینکه از اول که برنامشو دیدم ( بخاطر تجربه سال اول ) فهمیدم قراره گند بزنه به ازمون و اخرشم بگه خودتون اجراش نکردین . واسه همین کلا با برنامه خودم رفتم جلو . منظور تحفه خاصی نیستن بقیه هم . شاید مشاوری باشه که اینکارارو بکنه ها اما اونقدری معروف میشه که اخرش روی میاره به اینکار یا هم خیلی تعداد کمی دانش آموز میگیره . موفق باشی
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
سلام شما اگر فکر میکنید قابل اجراست لطف کنید آمار شرکت کننده هاتون تو این طرحو بگیرید و در آخر طرحم یه آمار بگیرید ببینیم چند نفر تا انتهای طرح باقی موندن اصولا از ماه بهمن به بعد ما شاهد تاپیک های احساسی همچنینی از افرادی که تا امروز درس نخوندن هستیم انواع و اقسان تاپیک های از الان میشه و شروع طوفانی و رتبه 1 در 5 ماه و چالش های مختلف و قسم نامه و ... که همهشون یه عده نا امید مستاصلن که به هر طناب پوسیده ای برای موفقیت چنگ میزنن اونوقت شما فکر میکنی کسی که نتونسته تو 1 سال لای کتاب و باز کنه قراره تو 5 ماه معجزه کنه این حال روحیشونم دقیقا شده وسیله ای برای پول دراوردن مشاورا حالا شما اگه نیتت خیره این آمار گیریو انجام بده ببینیم چند نفر از این عزیزان که قراره یه شبه متحول شدن تا آخرش متحول میموننموفق باشید
مشاوره علمی مبتنی بر واقعیت های فرد نه تخیلات و توهمات شخص داوطلب و بدتر از همه مشاورش هست
ویرایش توسط 1401 : 05 بهمن 1399 در ساعت 14:04
خوب برنامه نوشتن برای 200 نفر کاملا معلومه غیر ممکنه برای یه مشاور علتشم اینه که اگه نوشتن 1 برنامه فقط 30 دقیقه طول بکش طرف باید تو هفته 100 ساعت وقت بذاره اما مشاورا میخ.ان ماکسیمم روزی 1 ساعت وقت بذارن و ماهی چندین میلیون تومن درآمد کسب کنن تازه بدتر از برنامه کلی دادن به همه بدون در نظر گرفتن وضعیت شخصی شاگرد شون اینه که مشاورایی که دانشجوی پزشکی هستن نمونه برنامشون خودشونن یعنی دقیقا همونجور برنامه مینویسن که انگار دارن برای خودشون برنامه میدن مثلا شخص 12 سال عالی درس خونده میاد یه برنامه میده در حد معلومات خودش و شاگرد صفر کیلوتر و میذاره در برابره یه شاگرد 12 سال درسخون بعد میترکونه روحیه طرفو حالا اون شاگرد اگر ضعیف باشه و با برنامه هم سطح خودش پیش بره ممکنه سال اول قبول نشه اما از 100 هزار میاد رو 20 هزار سال دوم 20 هزارش میشه 5 هزار سال سوم هزار اما با این برنامه های ایده آل سال اول میشه 100 هزار یا کنکور و کلا میذاره کنار یا اکثریتشون چن سال بعدم پشت کنکور میمونن و با همون برنامه های فضایی یا بدتر میشن یا میان رو 40 هزار و آخرش به یه رشته مزخرف رضایت میدن و میرن دانشگاه
دقیقا همینطوره
این قضیه ای که میگی رو دقیق حسش کردم!
یه مشاور معروف تو شهرمون دفتر راه انداخته بود.
داخل دفترش 5 تا منشی داشت ک اینا برنامه از پیش نوشته شده این مشاورو داخل دفتر برنامه ریزی کپی می کردن هر وقت کسی میخواست جابجایی تو برنامه ایجاد کنه مخالفت میکردن چون چیز جدیدی واسه ارائه کردن نداشتن و فقط یه مدل برنامه رو حفظ شده بودن
همینقدر بی سواد : )))
حالا نقش خودش چی بود؟
هیچ! فقط می نشست داخل اتاقش و بچه ها میرفتن بعد از برنامه گرفتن برنامه شونو بهش نشون میدادن و اونم تایید می کرد و تموم میشد قضیه . (در حد 3 - 5 دقیقه)
بعد جالبیش اینجا بود کسایی که با برنامه اش نمیتونستن بخونن باهاشون قهر می کرد و 3 و نیم میلیون شهریه اون موقع رو بر نمیگردوند دیگه. (اینجایِ کار کثیفه وگرنه شاید اون برنامه واقعا به درد یه نفر میخورد و همون رشد می کرد*)
والا یه مشاور چیز جدیدی واسه ارائه کردن به شما نداره ... هرچقدرم که حالا با تجربه باشه و بدونه چیکار کنه
یکی یه حرف جالبی میزد ، میگفت چندین ساله از دهم تا الان که پشت کنکورم عضو کانال افشارم و وویسای همایشش و .. رو گوش میکنم ، از سال یازدهم تا الان دیگه هیچ حرف تازه ای نشنیدم همه اش تکراری ...
اگ قرار باشه مشاور روندشو عوض کنه دیگه نمیتونه مشاور باشه چون اون موقع دیگه حرفاش ارزشی نداره
من داخل یه گروه مشاوره عضو بودم ، چند ده کانال و ... همه شون دقیقا به n تعداد دانش آموز یه برنامه میدادن فقط سبک برنامه ریزی شون با هم فرق می کرد یکی با آزمونا جلو می رفت یکی خودش آزمون می گرفت یکی برنامه خودشو به بچه ها میداد و ... ولی تقریبا چیزی که بین شون مشترک بود این بود که همه شون یه برنامه رو به چند ده دانش آموز میدادن ، جالب این جاست یکی شون خیلی شدید با برنامه های از پیش نوشته مخالفت می کرد ولی دم دمای کنکور طرح وی آی پی زد که 100 نفر عضو بودن به همشون یه برنامه روزانه یکسان میداد : )
حالا بحث ما اینه: برنامه مشکل داره؟ یا قابل اجرا برای یه نفر نیست و برای یه نفر هست؟
کدومش دقیقا ؟ خیلی جواب این دو تا سوال با هم فرق می کنه
من برای کاری که نوشتم منطق دارم .
همون شیمی که قبلا توضیح دادم مثلا، ما از الان تا کنکور حدود 157 روز زمان داریم می گیم 150 روز ، 30 روز میره واسه جمع بندی و کنکور زدن ، 120 روز باقی میمونه .. تعداد کل فصلای شیمی هم که 10 فصله ... این 120 روز تقسیم به 10 فصل میشه 12 روز ... خب تایمی که برای هر فصل در این برنامه خرج شده هم 10 روزه + چند روز جمع بندی ... خب بیشتر از این دیگه نمیشد تایم داد و منطقی نبود /: این توضیح برای بقیه دروس برنامه هم صدق میکنه.
حالا ممکنه کسی نظر دیگه ای داشته باشه در مورد چیدمان و .. که باید خودش عملی کنه نظرش رو
ولی از الان هر مشاور دیگه ای هم بهتون برنامه بده اگر منطقی عمل کنه باید با همین فرم اصلی برنامه ما به شما برنامه بده و فقط ریخت و قیافه برنامه رو عوض کنه، مثال هم در تصویر پایین مشخصه که برنامه ای که عکس قسمتیشو گذاشتم رو یک رتبه دو رقمی کنکور به چند صد نفر میده تا اجرا کنن حالا اسم نمیبرم .. همون طور که می بینید واقعیتش این هست که ایشونم مثلا در درس شیمی 4 تایم برای مطالعه یک فصل در نظر گرفتن و 3 تایم هم بعدا برای مرورش (یعنی عملا حتی کمتر از برنامه سنگین ما)ولی بحثی که دوستمون مطرح کردن این بود که این مقدار تایم برای یک فصل شیمی کمه ، حجم برنامه زیاده و حجمی از کار اجرایی نیست... حرف شون کاملا شخصی بود ... شاید کسی بتونه این برنامه رو کامل اجرا کنه ... شاید کسی برای مرور و با سرعت بیشتری برنامه رو اجرا کنه ... شاید کسی این قابلیت رو داشته باشه که ساعت مطالعه رو ببره بالا و بتونه جبران کنه فرصت از دست رفته شو همون طور که قبلا هم داشتیم ... شاید کسی باشه بخواد حجم مشخصی از برنامه مثلا نیمی از برنامه رو عملی کنه که خودش خیلی خوبه ....
حالا سوال من اینه: چرا نظر شخصی مون رو باید به همه تعمیم بدیم ؟
اگر کسی بوده که موفق شده از این تایم دقیقا همه هم موفق میشن ؟ آیا کسی که از این تایم شروع کرده و موفق نشده پس همه هم موفق نمیشن؟
نه ...
بالا تر به مبین گفتم
اینجا هم میگم:
مشاوره علمی یعنی بر حسب منطق و زمانی که باقیه برای انجام کاری برنامه بریزی (بالاتر به مبین توضیح دادم منطق برنامه ای همه مشاورها رو)
ولی بحث عمل کمی از دایره اجرایی برنامه خارجه...
همیشه این امکان وجود داره کسی از تمام ظرفیت خودش بهره نبره یا نخواد که بهره ببره و همیشه هم این امکان وجود داره که تمام ظرفیت یه نفر برای انجام دادن کاری کافی نباشه
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)