سلام دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟ خودم تدریس ملاک پور رو دیدم و بشدت مفهومی هستش و لی آریان رو نه کسی دیده و نتیجه گرفته باشه؟ کدوم یکی ش بهتره؟
سلام دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟ خودم تدریس ملاک پور رو دیدم و بشدت مفهومی هستش و لی آریان رو نه کسی دیده و نتیجه گرفته باشه؟ کدوم یکی ش بهتره؟
کلا معلم ریاضی خوب تو این کشور نیس البته شاید برا من اینطوریه در کل یه ادم درست حسابی نیس عین ادم درس بده اریان حیدری که ریاضی درس نمیده نصف تایم کلاس فقط فک میزنه فقط هم عدد میده با این بشر فقط میشه جدول روزنامه حل کرد ملاکپورم میکن خوبه ولی من با لحنش حال نکردم انگا تو دهنش ادامسه به زور دهنشو باز میکنه حرف میزنه البته نفرت من از ریاضی هم شاید دلیلش باشه. در کل ملاکپور شاید خوب باشه از لحاظ تدریس که خیلیا میگن خوبه ولی اریان جدا معلم خوبی نیس
یه نفر هم سراغ ندارم که از اینا نتیجه گرفته حتی کسی که ۹۰ زده بود اومد از اریان حیدری سکه بگیره خودشم گفت چه اریان بود چه نبود ۹۰ میزد فقط یکم سرعت تست زنیش رفت بالا اونم نه همه مبحثاش . شاگرداش که زمین و اسمونو پاره میکنن چون بدون زحمت عدد میدن لابد طراح کنکورم گاوه بیاد از این سوالتی گلابی عدد گذاری بده
باور کن دیدتو عوض کنی خیلی بهتر میشه.منم مثل تو بودم کلا همیشه مینالیدم که چه معنی داره آدم انگار خودشو جر بده که دو ریشه بدست بیاره اصن چه ارزش داره این کار.ولی اومدم نشستم پیش خودم گفتم بخوای یا نخوای بدون ریاضی نمیشه به فکر قبولی بود بجای این افکار مضخرف بشین درست بخون.البته واقعا ملاک پورم عالی بود چون دیدمو نسبت به ریاضی تغییر داد دیگه میدونستم چکار میکنم صرفا فرمول حفط نمیکردم
...
ویرایش توسط mlt : 28 دی 1399 در ساعت 09:30
...
من که گفتم ریاضی ببینم یه ماه میرم از فضای کنکور بیرون کلا نمیکشه دیکه زور نیس تو این تایم باقی مونده هم اخرین تیرمو بدون ریاضی دوس دارم بزنم هر چند خیلی به مشکل خوردم تو فیزیک ولی یاد گرفتم اخر چون فیزیک باز یه مفهوم شیرینی داره ریاضی یه درس احمقانس از نظر من. و فقط در حد اعداد به درد ملت میخوره نه مثلثات و ...چرن پرن
کنکور 99 همه جذب آریان شدن و خوب یجورایی فریب خوردنو فک کردن فقط با تکیه به اون میتونن 200 بزنن ولی خب کنکور 99 خیلیاشون خراب کردن
بعد کنکور یه جوه مسمومی عله آریانم ایجاد شد و کلا همه فاز مفهومی گرفتن ک آریان چرت میگه بریم ریاضی رو از ملاک پور مفهمومی یاد بگیریم
خلاصه من خیلی مشتاقم ک کسایی ک پارسال همه چیرو انداختن گردن معلمشون امسال ببینم ریاضی رو مفهومی یاد گرفتن چیکار میکنن ....
من خودم راستش شاگرد آریانم ولی خب ملاک پورم خیلی عالی درس میده و واقعا ریاضیرو یاد میگیری بستگی به خودت داره ولی من همیشه به همه ملاک پورو پیشنهاد میکنم چون آریان واقعا باید تحت تاثیر یسری حرفاش قرار نگیری ک آره اگه اونو ببینم صد درصد کنکورو صد میزنم ن اصلا هم اینطور نیست اصله کار رو خودمون انجام میدیم
نظر کلیم اینه ک خودت ببین و انتخاب کن و حرفی ک اکثریت میزنن حتما حرفه درستی نیست وگرنه اکثریت رتبه خوب میاوردن تو کنکور
ولی من خودم خدایی اگه تو کنکور ریاضی رو خراب کردم هرگز گردن آریان نمیندازم چون تقصیره خودمه ک کم تست زدم و نفهمیدم ک روش آریان فلان جا جواب نمیده !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)