سلام دوستان
همین الان بگم که این تاپیک اولین تاپیک منه و اگر مجبور نبودم اینم نمیزدم اما واقعا به یه سری اطلاعات نیاز دارم تا به یه ثبات ذهنی برسم.اهل حاشیه درست کردنم نیستم نه حداقل الان که میخوام سومین کنکورمو بدم
دوستان من خیلی شنیدم اونایی که رشتههای تاپ قبول شدن میگن رمز موفقیت در کنکور زیاد درس خوندن نیست، درست خوندن و زیاد خوندنه. خب این جمله باعث میشه من همش به خودم و نوع مطالعم شک کنم (هرچند میدونم اصلی ترین عامل عدم موفقیتم سالای قبل مطالعه کم و استمرار نداشتن بود) ولی اینجا این سوال ایجاد میشه درست خوندن ینی چیزی فراتر از خوندن و تست زدن؟؟؟ این خیلی معضل بدی شده برام به طوری ک این روزا با اینکه هفت هشت ساعت میخونم ولی همش این سوال ک «آیا دارم درست میخونم» تو ذهنم رژه میره و اعصابمو بهم میریزه
اصلا این درست خوندنی ک دوستان رتبه برتر میگن رو درک نمیکنم...(لطفاً یک لحظه قبل اینکه قضاوتم کنین سعی کنین آشفتگی ذهنیمو درک کنین چون من امسال حاضرم هرکار بکنم تا از سد این کنکور بگذرم پس دنبال بهونه نیستم) سعی میکنم بخونم ولی باز انگار از یه جایی مطمئن نیستم از همین درست خوندن یا نخوندنه...کسی میدونه تعریفش چیه؟؟؟
به امید روزی ک رتبه بیارم و رک و پوست کنده هرچی ک باعث موفقیتم شده رو بگم![]()