یه چی پیشنهاد بدین حوصلم سر رفته.فقط اکشن نباشه.تنکس
سامورایی در برلین یه فیلم طنز حال خوب کن
دیدمش .هر چی فیلم طنز ایرانی هست دیدم نوشته اصلی توسط narjes78 سامورایی در برلین یه فیلم طنز حال خوب کن
tag 2018 خیلی خوبه طنزه
نوشته اصلی توسط Devilll دیدمش .هر چی فیلم طنز ایرانی هست دیدم فیلم room (اتاق) هم خوبه ولی خیلی درگیرت میکنه تا چند مدت
اسمشو شنیدم از رو رمان اتاق نوشتنش؟ نوشته اصلی توسط narjes78 فیلم room (اتاق) هم خوبه ولی خیلی درگیرت میکنه تا چند مدت
فقط اینکه تاپیک رو باید داخل بخش سرگرمی میزدید
نوشته اصلی توسط Devilll اسمشو شنیدم از رو رمان اتاق نوشتنش؟ اینه
ببخشید من امروز عضو شدم.زیاد بلد نیستم .چجوری ؟ نوشته اصلی توسط mmdibi فقط اینکه تاپیک رو باید داخل بخش سرگرمی میزدید
Forrest Gump Unbroken The Shawshank Redemption هر کدوم خواستی نگاه کن
واقعااا یه شاهکاره باید دوسه بار دیدش
قطعا و حتما و با فاصله زیاد برای من pk 2014 بدون پیش فرض ذهنی ببینید و تفکر کنید و لذت ببرید
نوشته اصلی توسط Gladiolus قطعا و حتما و با فاصله زیاد برای من pk 2014 بدون پیش فرض ذهنی ببینید و تفکر کنید و لذت ببرید برای کنکوری خوب نیست،خیلی فلسفی هست
نوشته اصلی توسط Devilll یه چی پیشنهاد بدین حوصلم سر رفته.فقط اکشن نباشه.تنکس سلام خدمت شما Taxi driver 1976 با بازی رابرت دنیرو A Bronx tale 1993 باز هم با بازی رابرت دنیرو این ها فیلم های بسیار زیبایی هستند و فکر کنم رنک 1 تا 10 تمام دوران ها باشند
مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.
forrest gump the wolf of wallstreet green book the martian interstellaar parasite
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)