سلام دوست عزیز. براتون از صمیم قلب آرزوی موفقیت میکنم . شما از کتاب درسنامه جامعه خیلی سبز واسه زیست استفاده می کنید که نویسندش موسی بیات هست ؟ اگه آره بانک تست زیست در کنار این درسنامه چی کار می کنید ؟ و آیا همین درسنامه جامع برای کسی که زیست خیلی ضعیفه خوبه و متوجه میشه یا نه ؟ شما هم گفتید خیلی ضعیف هستید آیا این کتاب براتون خوبه ؟و باهاش یاد می گیرید زیست رو مثلا جاهای سخت و مفهومات رو ؟
سلام.مرسی از شما.امیدوارم شما هم موفق باشید.من برای درسنامه از همون کادرهایی که داخل قسمت پاسخنامه کتاب زیست جامع پینوکیو هست استفاده میکنم.اون کتابی که شما هم فرمودید بله دیدم و دارم ولی استفاده نمیکنم.و در کل به جز مبحث ژنتیک قصد ندارم درسنامه های کامل برای درس زیست بخونم.اون کتابی که فرمودید بله کتاب خوبی هست و خب به هر حال اصلا کاربرد این کتاب همینه.تفهیم مطالب.خب به هر حال یه کتابیه که کاملا درسنامست و باید این کارو کنه.
خب این اولین پایان هفته ی من بود! یه سری ویرایش داخل تاپیک انجام دادم. آپ میکنم شاید یه نفر دید و به خودش اومد! در این صورت میتونم بگم خوش اومد!
خسته نباشی دوست عزیز.ببین در کل چون دیر شروع کردم هدفم استفاده ی حداکثری هست.یعنی چطوری؟! مثلا نمیام برا خودم تعریف کنم که امروز باید گفتارِ فلان فصل فلانِ زیستو و فلان درس از فلان فصل ریاضی رو بخونم.نه.میام میگم خب من تا ساعت مثلا دوازده باید این قسمت از برنامه ی زیستمو پیش ببرم و نهایت تلاش و تمرکزم رو به کار میبرم که بیشترین مقدار ممکن رو بخونم و پیش برم.بعد مثلا میبینم ساعت 11 شده و من یه فصل زیستو خوندم خب؟ اونجا قطع میکنم برنامه زیستو و میرم سراغ ریاضی و یه همچین برنامه ای رو پیش میبرم.به صورت کلی هم بخوام بگم یه سری پروژه ها برا خودم بر اساس منابع تعریف کردم.در کل خیلی پیچیدس و بخوام خیلی خوب توضیح بدم شاید حتی ساعت ها وقتم رو بگیره.حتما بعد از کنکور تجربیاتم رو به اشتراک میذارم.
من بازم از تمام عزیزان عذر میخوام که یکی یکی جواب لطفاتون رو نمیدم.به بزرگواری خودتون ببخشید.من ازتون عذر میخوام.مرسی از لطفتون!![]()
سلام و عرض خداقوت خدمت شما دوست کنکوری عزیز......واقعا احسنت و افرین میگم به شما بابت همچین تلاشی .....از ته ته قلبم از خدا میخوام که موفق ترین باشین وپیوستگی داشته باشین..میدونید ؟پیوستگی خیلی مهمه ...این که 1 ماه دیگه دقیقا همین شور و حال رو داشته باشین.من خودم از ابان شروع کردم با روزی 16 ساعت...الان شدیم 18 ساعتخیلیا مثلا فک میکردم من اخرش جا میزنم(منظورم خانوادم نیستن )) و شاید به یه ماه نکشیده کم بیارم..ولی من کم نیاوردم و تا اخر بهمن تموم میکنم مرحله مطالعاتی رو..در این مسیری که در پیش دارین داشتن برنامه خیلی مهمه....مشاور دارین؟؟؟؟؟
سلام دوستان وقتتون بخیر
نمیدونم حرفام تا چه اندازه ای درسته ولی دوست داشتم یه جا یادداشتشون کنم
الان تقریبا 6 روزی مونده به دی هیچوقت فکر نمیکردم کارم به اینجا بکشه اشتباهات زیادی داشتم با وجد داشتن منابع عالی نخوندم مدام منبع عوض میکردم اونجوری نبودم که دلم میخواست فکر میکردم با شروع عالی که تو تابستون داشتم همه چیز قراره خوب پیش بره فکر کردم امسال از سالهای قبل بهتره بهتر که نشد بدترین سال تخححصیلی عمرم بود مرور خاطرات برام عذاب اوره مرور روزی که یکی از مدارس خوب قبول شدم اما قدرشو ندونستم مرور روزهایی که میتونستم بخونم و نخوندم مرور اینکه همه اون کسایی که یک روزی حسابشون نمیکردم حالا مسخرم میکنن مرور اینکه دیگه یه الگو نیستم یه درس عبرتم مرور ناامیدی پدر و مادرم از من برام خیلی سنگینه دلم میسوزه برای خودم که میتونم و انجام نمیدم که پتانسیلشو دارم و کاری براش نمیکنم اما نمیخوام اسفند ماه با گریه تایپ کنم هنوز هم میشه میشه عید و بکوب خوند و موفق شد . (کنکوری نیستم ) اول مهر ناامید بودم چرا شهریور و خوب نخوندم الان ناراحتم که چرا ابان و خوب نخوندم نمیخوام بهمن ناراحت باشم که چرا دی و خوب نوندم که حداقل نمره خوبی توی کارنامه ام بگیرم
این حرفارو زدم که بگم میشه یا نمیشه اش معلوم نیست اما چیزی که خیلی واضحه اینه که الان شروع نکنی حسرت دی رو بهمن میکشی و حسرت قبول نشدنت و از بعد کنکور تا اعلام نتایج پس مهم نیست خسته ای یا نه مهم نیست چقدر خوندی فقط شروع کن حداقلش اینه که حسرت این یک روز توی زندگیت رو نمیخوری .
میوام یک تاپیک بزنم اما این و اتفاقی دیدم ممنون از کسی که این تاپیک و دوباره اورد بالا![]()
ویرایش توسط Dina3 : 23 آذر 1403 در ساعت 16:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)