سلام به همه
میخواستم نظر دوستان و تصمیمشان برای جمعبندی زیست را بدونم بلکه برای آیندگان هم بماند.
و صد البته اگر بشود دلایل خود را هم توضیح دهید.
فصل آزمون
موج آزمون
زیستامین دوازدهم رتبه ساز
تانک تست زیست شناسی جامع کنکور تخته سیاه
آزمون زیست شناسی جامع فاگو
هزار تست زیست شناسی جامع نشر دریافت
جمع بندی زیست شناسی کنکور خیلی سبز
برگزیده زیست شناسی جامع کنکور قلم چی
جمع بندی زیست شناسی کنکور مهروماه
آزمون های کانون
آزمون های گزینه دو
جمع بندی ماز ازمون
سوالات کنکور
دیگر
سلام به همه
میخواستم نظر دوستان و تصمیمشان برای جمعبندی زیست را بدونم بلکه برای آیندگان هم بماند.
و صد البته اگر بشود دلایل خود را هم توضیح دهید.
ویرایش توسط MMdibi : 13 دی 1399 در ساعت 23:17
ماز 10 درصد کد تخفیف داده و تخفیف خودش،برای زیست سالانه و جمع بندی زیست و شیمی 584000 تومان.خوبه یا صبر کنم ارزونتر میشه؟
irantooshe کد تخفیف ۱۰ درصد(چند تای دیگه هم پیدا کردم ولی همشون ۱۰ درصد بود)
ویرایش توسط MMdibi : 13 دی 1399 در ساعت 22:02
قبلش بگم که من نه رتبه برترم نه.... تازه می خوام سال 1400 کنکور بدم. چون نظر خواستین صرفا منم نظرم رو میگم. شاید نظرات من کاملا اشتباه باشه
تئوری ها و روش های درس خوندن متفاوت هست. یکی با تست زدن بهتر یاد می گیره یکی با کتاب خوندن. به شخصه بیشتر ترجیح میدم خودم تو ذهنم جملات صحیح غلط طرح کنم و حدس بزنم طراح می تونه چه سوالی مثلا از یه قسمت کتاب بده. تستای کنکورم بارها مرور می کنم و خط فکری طراح رو حدس می زنم. تنها تست زدن من تستای 98 و 99 گزینه دو هست که حدود 1000 تا هستن. درسنامه هم اصلا نمی خونم.
ویرایش توسط Rubiker : 14 دی 1399 در ساعت 01:14
یه سوال هم دارم ( تاپیک جدا نمیزنم همین نظرسنجی افراد شرکت کننده بیشتر شه )
برای ماز جمع بندی که الان گذاشته رو شرکت میکنید یا دوپینگ رو؟
من کنکور سومم هست، برای این کنکور جز برای شیمی جزوه نخوندم و کتاب درسی هم فقط زیست رو میخونم،
سال پیش خیلی خوندم و به دلایلی نشد، بیشتر الان برای زیست من مشکل جمع بندی دارم ( برای همین تاپیک رو زدم ) و جمع بندی ماز دو هفته یکباره.
و یه چیزی که تو این دوسال یاد گرفتم اینه که کتاب برای تموم کردن نیست، سال پیش اصرار داشتم کتاب رو سه دور بکنم و این هم نتیجه اش( البته نگم جواب نداد چون با فیزیک و شیمی ۲۰ درصد رتبه ۳۶۵۰ آوردم ولی خیلی بهتر میشد در زیست و فیزیک و ریاضی اگر به جای تموم کردن کل تست های یه کتاب از هر کتاب نصف تست هاشو میزدم( حداقل مشاوران امسال و سال پیشم که اینو میگن) ولی هر کس با یه روش قبول میشه و کسی رو دیدم که با مطالعه زیست رو ۹۰ زده ( قبول نشد) و یکی ۳۰ ،برای هر کس یک روش جواب میده.
متن کتاب درسی + تستای مارک دار + سه روز یه باروقت داشتی هم موج آزمون خوبه نکات ترکیبی خفنی داره ولی غلط علمی هم داره باید حواست باشه
Success is what you make it
Take it how it come
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)