سلام دوستان من برای لغت املا لقمه مهر و ماه گرفتم ولی الان که میبینم خیلی زیاده این همه هم یادم نمیمونه هم نمیشه جمعش کرد تا کنکور تجربه ای هم از کنکور ندارم به نظرتون خوندن لغتای اخر کتاب کفایت میکنه یا چیکار کنم کسی راهی میدونه بگه ممنون
سلام دوستان من برای لغت املا لقمه مهر و ماه گرفتم ولی الان که میبینم خیلی زیاده این همه هم یادم نمیمونه هم نمیشه جمعش کرد تا کنکور تجربه ای هم از کنکور ندارم به نظرتون خوندن لغتای اخر کتاب کفایت میکنه یا چیکار کنم کسی راهی میدونه بگه ممنون
داداش خب راه کنکور همینه دیگه
هر شب میتونی ربع ساعت وقت بذاری مرور کنی اگه صد روز پیوسته ربع ساعت بخونی میشه ۱۵۰۰ دقیقه یعنی حدود ۲۵ ساعت که خیلی راحت میتونی کل لغات رو بخونی چند بار هم مرور کنی
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
اول لغات خود واژه نامه رو دقیق بخون،بعد اگر وقت بود برو سراغ بقیه لغت ها...بیشتر تست های کنکور(وبعضی وقت ها همشون)از لغات آخر کتاب هست
قطعا ی شبه و ی هفته و ی ماه نتیجه حاصل نمیشه
شما باید ادبیات رو موضوعی و پیوسته بخونین یعنی روزی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه هم وقت بذاری همه چی اوکی میشه و از سردرد گمی در میای
فقط باید آهسته و پیوسته پیش رفت اینجور میشه هم مرور کرد هم کامل خوند
باید برنامه ریزی کنی براش
درسای عمومی مثل زبان و ادبیات همینه
هر روز باید بخونی وگرنه با دو ساعت در هفته قطعا نتیجه ای نمیگیری
لغت املام اوکی شد مشکل کتاب نیس روش خوندنم بود ولی هامون سبطی لغتاشو اپدیت نکرده گفتم در جریان باشی لغت نشر الگو هم یه لغت رو تو ده جا اورده هر سری یه معنی اضافه جدید نوشته در صورتی که میتونس یک بار همه معنی هاشو بنویسه برای یه لغت اینا تجربه من بود در اخر مهر و ماه رو خوندم
بهترین ها برای کل ادبیات خیلی سبز هستن
سمت نشر الگو اشتباه کردم رفتم منپاسخ نامه شون مضخرفه درسنامه شونم مضخرفه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)