نظام قدیمشم اینطور بود پاسخنامه میگفت گزینه ایکس با ایقرق بدلیل فلان قرابت دارن..اکثرا ی خطم رد نمیکردن
بعد بجاش مولف صدصفحه اشعار خارج از کتاب اورده بود تو نیم جمله مفهومشو میگف بجا اینکه پاسخنامشو غنی کنه جمله یجور درسنامه من دراوردی..چون خیلیم رومخ بود گاهی ی گزینه فک میکردی جوابه ولی دلیل غلط بودنشو نمیگفت..بعضی وقتا توهم میزدم من سوالایی ک غلط میزدم درواق درس میزنم یارو اشتبا کرده
دوست من این کتاب رو خریده و اونقدر ازش تعریف کرد که منم گرفتم چن روزی ازش خوندم واقعا دارم بهت میگم 180 درجه با کتابهای موجود دربازار فرق داره و دستور رو میخوری با این کتاب
من قسمتهایی که متوجه نمیشم رو از رو این کتاب میگیرم از دوستم میخونم
به خدا حذف شدن و همین حد باقی مونده ازدستور درمن تستهاش کامل همه چی رو اورده
گاج موضوعی میکرو طلایی هم نگفته ویژه 1400ش و اونا رو نمیشمرن تو تستهای شمارشی و حساسیت ش بالاست
من خودم نمیدونستم و دوستم اینا رو بهم گفت ولی گفتم که اگه خوشتون نیاد از این کتاب که کاملا سلیقه ایه میتونین خیلی سبز رو بخرید که اونم عالیه
یا الله/توکل بر خودت
ولی واقعا سعی کنین لغات اینا رو تو جمله یاد بگیرین . من نمیدونم این کتابای موضوعی لغت و املا چطورین دقیقا ولی اگر تونستین همه یا بخشی از اون متن یا داستان یا حکایت یا هرچیزی رو هم بخونین خیلی بهتر میشه و خوب یادتون میمونه.
سلام، تیزشیم رو شاهین زاد پیشنهاد داده ،کلا هر ازمون برای یه درسه،یا هر آزمون پوشش درس های قبلیم هست؟میشه از فهرستش عکس بدی؟ هر آزمون و درس، قرابت آرایه دستور و خواندنی های ادبیات توشه؟
من عبدالمحمدی دی وی دی هاشم داشتم ولی شاهین زاد رو چک کردم،نمونه یه دبیر مرتب کنکوریه طوری که با آزمون ها هم مچ هست
قرابت هامون سبطی کامل ترین هستش ولی خوب توضیحاتش زیاده و تست کم داره
برای تست بجز نشر الگوی مضخرف بقیه خوبن ولی هفت خوان خیلی سبز عالیه البته خیلی سبز آموزش خوبی رو هم در بر میگیره و صد البته پاسخ نامه محشرش که همه ابیات رو بررسی کرده
نشر الگو اومده تو پاسخ تشریحی گفته
سوال 4- گزینه 2 صحیح میباشد تمام!!!!!!!چقدر از این شومن عبدالمحمدی بدم میاد
ویرایش توسط _TheOne_ : 28 دی 1399 در ساعت 11:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)