در ضمن یه چیزی رو هم متوجه شدم اونم اینکه زبان فارسی تغییرات داشته برای 1400؟؟؟؟ چون تو سبطی یه چیزایی هست که میکرو طلایی اونا رو نمیگره مثلا وابسته های پسین و کلمات مشتق مرکب
اشکالی نداره . منم اینوطوری هستم
ببین سرعت بالا در حل تست
تعداد تست بالا در روز
سرعت مطالعه
همه این بالایی ها تابعی خطی است از تسلط شما
هر چه تسلطتون بالا باشه سرعت تست زنی و دقت و تعداد تست و تمرین میاد بالا
پس نگران نباشید
من شده گاهی روی سه تست 2 ساعت فکر کردم اخرشم به نتیجه نرسیدم رفتم پاسخ رو دیدم
درضمن من هم رو مباحث زیاد جلو نیستم به خاطر اینکه اذر ماه رو ول کردم و جدی نخوندم زیاد و یه روز عالی بودم به روز صفر و سینوسی میرفتم جلو
ولی بازم میگم که نگران نباش هنوز وقت هست و میشه رو درسها مسلط شد و الکی نمیگم اینو درضمن تا جایی که یادمه برای حسابان ساندویچ خیلی سبز داشتی؟؟ درسته؟؟
اون کتاب رو من هم دارم و از رو اون میخونم توصیه میکنم به جز تستهای قلمچی که اورده بقیه تستهاش رو بزنی و پاسخ ئتشریحیش رو بخونی خیلی نکات خوبی نوشته تو پاسخ هاش و تالیفی هاش بجز سری z همه اش ایده هاش تو کنکور اومدن خوب یاد بگیریشون بعدش برو سراغ فصل آزمون
کلا فصل آزمونها خیلی کتابهای تو دل برو ای هستن من که خیلی دوستشون دارم
ویرایش توسط _TheOne_ : 14 دی 1399 در ساعت 22:52
میخوای یه کتاب خوب برات معرفی کنم؟؟؟ از من به یادگار ببری واقعا؟؟؟ خودم نمیخرمش چون واقعات کتاب زیاد دارم این کتاب رو معرفی میکنم همه چی تمامه خفن ترینه بازاره با اختلاف دیدم که میگم
اگه اینو نخواستی قطعا بهت میگم سمت الگو نری و خیلی سبز بخری از محک و الگو بهتره . هامون هم که ماشالله فقط نوشته حتی انسانی رو هم نوشته و اضافه زیاد داره
ویرایش توسط _TheOne_ : 15 دی 1399 در ساعت 00:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)