خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

یک سوال مهم در باره کنکور مجدد

سلام دوستان . کسیکه یک کارشناسی روزانه داره و امسال هم روزانه قبول شده اما ثبت نام نکرده . می تونه 1401 روزانه انتخاب کنه ؟اینکه ثبت نام نکرده به منزله انصراف هست دیگه یا لازم کاردیگه ای انجام بده ؟ ممنونم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MaryammaryaM نمایش پست ها
      سلام دوستان . کسیکه یک کارشناسی روزانه داره و امسال هم روزانه قبول شده اما ثبت نام نکرده . می تونه 1401 روزانه انتخاب کنه ؟اینکه ثبت نام نکرده به منزله انصراف هست دیگه یا لازم کاردیگه ای انجام بده ؟ ممنونم
      آره برای1401 مشکلی نداره.

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام. یک بار کارشناسی روزانه گرفتین! یک بار هم قبول شدین و نرفتین! خب پس شما دو بار فرصت قبولی در روزانه رو استفاده کردین! پس دیگه هرگز حق استفاده از روزانه رو ندارین! ولی برای شبانه و پردیس و ازاد مشکلی ندارین و سال 1400 هم میتوانین کنکور بدهین فقط از رشته های روزانه محروم هستین
      بر می خیزم!

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مشکلی ندارید برای 1401 موفق باشید
      LEFT
      4/19/2021

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      سلام. یک بار کارشناسی روزانه گرفتین! یک بار هم قبول شدین و نرفتین! خب پس شما دو بار فرصت قبولی در روزانه رو استفاده کردین! پس دیگه هرگز حق استفاده از روزانه رو ندارین! ولی برای شبانه و پردیس و ازاد مشکلی ندارین و سال 1400 هم میتوانین کنکور بدهین فقط از رشته های روزانه محروم هستین
      خب امسال دومین بار قبولیم بود که نرفتم و از 1400روزانه محروم میشم الان برای 1401 هم محرومم دیگه کلا یا نه می تونم برم روزانه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shah1n نمایش پست ها

مشکلی ندارید برای 1401 موفق باشید
      ممنونم . پس با خیال راحت بخونم ؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنونم . پس با خیال راحت بخونم ؟
      بله
      قبلا محدودیت وجود داشت ولی در همین چندسال اخیر دیوان عدالت اون قانون رو لغو کرد والان داوطلب ها میتونن با خیال راحت برای چندمین بار یک مقطع رو بخونن
      البته اینکه ثبت نام نکردن به منزله ی انصرافه یا نه اطلاعی ندارم(اکثرا مینویسن عدم مراجعه به منزله انصرافه اما از استثنا در این مورد خبری ندارم)
      اما برای شرکت در 1401 و قبولی در دانشگاه دولتی مشکلی ندارید(در صورتی که اون ثبت نام نکردنتون به منزله انصراف محسوب بشه)
      LEFT
      4/19/2021

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب امسال دومین بار قبولیم بود که نرفتم و از 1400روزانه محروم میشم الان برای 1401 هم محرومم دیگه کلا یا نه می تونم برم روزانه
      شما برای همیشه از روزانه خواندن محروم شدین.
      بر می خیزم!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      .....................................
      شوخی میکنید دیگه؟
      یعنی واقعا محرومیت داره؟
      آدم هاے سادہ را دوست دارم...
      بوے ناب آدم میدهند....

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنونم . حالا محرومم یا نه اخرش ؟ اخه سرچ کردم مثل اینکهشرط محرومیت اینه که تحصیل کرده باشی تو اون مقطع . یعنی دوبار مدرک روزانه گرفتن . من یکبار گرفتم و مرتبه دوم انصراف دادم و از امکانات استفاده ای نکردم . و مثل اینکه سال 96 این موضوع ابطال و از دفترچه هم حذف شده . از سیستم پاسخگویی سنجش هم پرسیدم که جوابم رو هنوز ندادن . حتما نتیجه رو میذارم شاید سوال خیلیا باشه . ممنونم از شما

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز. شما دو بار روزانه قبول شدی و برای همیشه محروم شدی. باور نداری. دفترچه ثبت نام کنکور رو دانلود و مطالعه فرمایید
      بر می خیزم!

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط darya.aram نمایش پست ها
      .....................................شوخی میکنید دیگه؟یعنی واقعا محرومیت داره؟
      فکر نمی کنم . فکر کنم شرط محرومیت کامل اینه که تحصیل کنی . یعنی دوبار مدرک روزانه بگیری دیگه دفعه سوم نمی تونی روزانه بخونی می تونی بری شبانه و..... . مثل اینکه 96 یک نفر شکایت کرده و این بند ابطال شده و از دفترچه ام حذف شده . من دفترچه رو دقیق چند بار خوندم چیزی نبود . حتی قبلا رشته های ارشد و... نمی تونستن برگردن کارشناسی روزانه بخونن که اونم ابطال شده . از سنجش پرسیدم جوابم رو هنوز نداده . جواب رو میذارم حتما

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز. شما دو بار روزانه قبول شدی و برای همیشه محروم شدی. باور نداری. دفترچه ثبت نام کنکور رو دانلود و مطالعه فرمایید
      ممنون . دفترچه رو سه بار خوندم . شرط اینه تحصیل کنی و قبول شدن اما ثبت نام نکردن یا انصراف دادن دفعه دوم رو برات حذف نمی کنه . چون از امکانات استفاده نکردی و در انصرافم که جریمه رو دادی .

14. Top | #14
      کاربر انجمن

khejalati
      نمایش مشخصات
      دو بار قبول شدن ونرفتن هم محرومیت داره؟
      آدم هاے سادہ را دوست دارم...
      بوے ناب آدم میدهند....

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط darya.aram نمایش پست ها
      دو بار قبول شدن ونرفتن هم محرومیت داره؟
      نمی دونم بخدا . گیج شدم .ولی فکر نکنم چون شما از امکانات دولتی استفاده نکردین . و بالطبع هزینه محرومیت رو هم دادین اینکه یکسال از روزانه محروم میشیم خودش هزینه زیادیه .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن