سلام دوستان . کسیکه یک کارشناسی روزانه داره و امسال هم روزانه قبول شده اما ثبت نام نکرده . می تونه 1401 روزانه انتخاب کنه ؟اینکه ثبت نام نکرده به منزله انصراف هست دیگه یا لازم کاردیگه ای انجام بده ؟ ممنونم
سلام دوستان . کسیکه یک کارشناسی روزانه داره و امسال هم روزانه قبول شده اما ثبت نام نکرده . می تونه 1401 روزانه انتخاب کنه ؟اینکه ثبت نام نکرده به منزله انصراف هست دیگه یا لازم کاردیگه ای انجام بده ؟ ممنونم
سلام. یک بار کارشناسی روزانه گرفتین! یک بار هم قبول شدین و نرفتین! خب پس شما دو بار فرصت قبولی در روزانه رو استفاده کردین! پس دیگه هرگز حق استفاده از روزانه رو ندارین! ولی برای شبانه و پردیس و ازاد مشکلی ندارین و سال 1400 هم میتوانین کنکور بدهین فقط از رشته های روزانه محروم هستین
بر می خیزم!
بله
قبلا محدودیت وجود داشت ولی در همین چندسال اخیر دیوان عدالت اون قانون رو لغو کرد والان داوطلب ها میتونن با خیال راحت برای چندمین بار یک مقطع رو بخونن
البته اینکه ثبت نام نکردن به منزله ی انصرافه یا نه اطلاعی ندارم(اکثرا مینویسن عدم مراجعه به منزله انصرافه اما از استثنا در این مورد خبری ندارم)
اما برای شرکت در 1401 و قبولی در دانشگاه دولتی مشکلی ندارید(در صورتی که اون ثبت نام نکردنتون به منزله انصراف محسوب بشه)
LEFT
4/19/2021
آدم هاے سادہ را دوست دارم...بوے ناب آدم میدهند....
ممنونم . حالا محرومم یا نه اخرش ؟ اخه سرچ کردم مثل اینکهشرط محرومیت اینه که تحصیل کرده باشی تو اون مقطع . یعنی دوبار مدرک روزانه گرفتن . من یکبار گرفتم و مرتبه دوم انصراف دادم و از امکانات استفاده ای نکردم . و مثل اینکه سال 96 این موضوع ابطال و از دفترچه هم حذف شده . از سیستم پاسخگویی سنجش هم پرسیدم که جوابم رو هنوز ندادن . حتما نتیجه رو میذارم شاید سوال خیلیا باشه . ممنونم از شما
دوست عزیز. شما دو بار روزانه قبول شدی و برای همیشه محروم شدی. باور نداری. دفترچه ثبت نام کنکور رو دانلود و مطالعه فرمایید
بر می خیزم!
فکر نمی کنم . فکر کنم شرط محرومیت کامل اینه که تحصیل کنی . یعنی دوبار مدرک روزانه بگیری دیگه دفعه سوم نمی تونی روزانه بخونی می تونی بری شبانه و..... . مثل اینکه 96 یک نفر شکایت کرده و این بند ابطال شده و از دفترچه ام حذف شده . من دفترچه رو دقیق چند بار خوندم چیزی نبود . حتی قبلا رشته های ارشد و... نمی تونستن برگردن کارشناسی روزانه بخونن که اونم ابطال شده . از سنجش پرسیدم جوابم رو هنوز نداده . جواب رو میذارم حتما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)