خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

من قبلا مدیریت پیام نور بودم یه بار انصراف دادم

سلام دوستان من قبلا مدیریت پیام نور بودم یه بار انصراف دادم الان حسابداری همون دانشگاه میخونم امسال میخوام دوباره برا کنکور بخونم سوالم اینکه ایا میتونم دوبار انصراف بدم از دانشگاه اخه ی جا خوندم هرنفر فقط ی بار حق انصراف از دانشگاهو داره هرکی اطلاع داره لطف کمک کنه و ی سوال دیگه اینکه ایا شرایط سنی دانشگاه فرهنگیان برای 1400همون 24 ساله یانه

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام قبل از خدمت فقط یک بار حق انصراف دارین
      اگه بخواین دوباره انصراف بدین باید برین خدمت

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fanos نمایش پست ها
      سلام دوستان من قبلا مدیریت پیام نور بودم یه بار انصراف دادم الان حسابداری همون دانشگاه میخونم امسال میخوام دوباره برا کنکور بخونم سوالم اینکه ایا میتونم دوبار انصراف بدم از دانشگاه اخه ی جا خوندم هرنفر فقط ی بار حق انصراف از دانشگاهو داره هرکی اطلاع داره لطف کمک کنه و ی سوال دیگه اینکه ایا شرایط سنی دانشگاه فرهنگیان برای 1400همون 24 ساله یانه
      شما خانم هستی مشکل خدمت نداری در ضمن غیر روزانه هم هستی می تونی بدون انصراف از دانشگاه کنکور بدی وهیچ مشکلی نداری.کلا نگران نباش. درضمن بله فرهنگیان سال 1400 تا24 سال می گیره.

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من جواب سوال دومتو بلدم

اره تا همون 24 هست ولی این در حد حرفه گرچه برای مصاحبه هم (مثلا امسال 76)دعوت میشن ولی پذیرششون خیلی سخت تره و احتمال قوی تو مصاحبه با دلایل بنی اسراییلی میندازنشون همین 76 قبول نشد
      با این حال تو تا مصاحبه پیش بری جنگیدن برای اخرش خیلیم سخت نیست
      نصف و نیمه نیستیم !!!!!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله دوست عزیز شرط سنی 24 سال تمام هست وپذیرش بستگی به ظرفیت شهر شما و تراز و رتبه تون داره. حرفی که یکی از کاربرا در مورد رد کردن افراد با سن 23 سال و... کردن کاملا اشتباهه و عدم قبولی ایشون دلایل دیگه ای داشته. با خیال راحت بخونید و تمرکزتون رو برای کسب رتبه ی خوب بذارید. موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر برتر
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همون ۲۴ اما باید از جاهای معتبر هم بپرسین
      25 : 32 : 13 : 00

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن