هر کس شعار های مفت، حرف های عنگیزشی و زرد و عوام پسندانه زد، بدونید یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست! آدم زحمت کشیده ی موفق هیچ وقت اینجوری حرف نمیزنه، چون با پوست و گوشت و استخوانش فهمیده که موفقیت درد و زجر و سختی و شب بیداری میخواد و با شکم سیری نمیشه شعار داد
تو همین مجازی هم میتونید ببینید که خیلی از این افراد معروف و بلاگر و مشاور کنکوری که به اصطلاح حرف مثبت برای احمق فرض کردن مردم میزدن، سهمیه ای از آب در اومدن
نه ببین من با تلاش به شریف رسیدم (ایموجی دلقک)
خب مجبوری مگه مرد.
از اول تز و ادا در نمیاوردی ک بعد بنا به دلایلی که معلوم نیس چیه بیای یگی سهمیه ای بودم.
سهمیه ای بودن شما چه بخوای چه نخوای با عذرخواهی درست نمیشه.
----* خبری نیس *----
کاملا محترمانه اومد جلو دوربین و با جسارت از اشتباهش حرف زد
میدونست قراره چه موج منفی از نظرات بهش هجوم بیارن اما بازم جسارت ب خرج داد و همه چیو گفت!
مگه پیامبری امامی چیزیه ک انتظار دارید هیچ اشتباهی نکنه و بی نقص باشه!
شما اصلا دروغ نگفتی؟؟
چن سال پیش هم ایمان سرورپور ی دروغ گفت هنوز ک هنوزه بابتش هیت میگیره!
من فن کسی نیستم
ولی ی کم منطقی فکر کنید
خیلیا با سهمیه هم هیچی نمیتونن قبول بشن!
دوست من 25 درصد سهمیه داره الان نشسته خونه کیک میپزه :///
زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.
ویرایش توسط Pcstud : 27 تیر 1403 در ساعت 11:40
ویرایش توسط Username_Copied : 27 تیر 1403 در ساعت 19:20
سلام.
به نظرم بحث اصلا این نیست که بدون سهمیه هم رتبه خوبی داشته یا خیر. (که همینم جای بحث داره. تو وقتی سهمیه 25 داری به نظرم شروع نکرده از بقیه چند قدم جلویی و با یه تلاش و خوندن متوسط میتونی به رتبه و رشته خوبی برسی)
بحث اصلی اینه که یکی به چندین هزار نفر بیاد دروغ بگه و یه سری آدم دور خودش جمع کنه. به قول رفیقمون بازار گرمی کنه... بعد که دستش داشته رو میشده سریع بیاد اعلام کنه که بعدا بگن شجاعت داشته و اینا.
صداقت خوبه ولی این موقع دیگه به درد نمیخوره و به نظرم برعکس صداقت و برای فرار از پیامد های بدتره.
در نهایت از هیچ آدمی نباید بت ساخت. مطمئن باشید یه جا ناامیدتون میکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)