همش که حذف شده من فلن شیمی یک و سه فصل اولشونو خوندم سر شیمی یک هی منتظر بودم بپرسه ml ms و جهت گیری فضاییشون چجوریه یا تو اسید باز میگفتم یه چیزایی کمه چرا نیست مثه همون باز مزدوج و کدوم امفوتره کدوم نیست .. چجوری این شیمی رو تونستن تو کنکور سخت بدن ممکنه تنها سختیش همون وقتگیریش باشه که البته معضل بزرگیه .. از تو درسا فلن فقط زیست بنظرم بگستردگی قبل مونده درسته فصلای زیادی حذف شدن ولی بنظرم باقیمونده ها خیلی عمیق تر شده . فیزیک میخواستم برم خازن بخونم نگاش کردم ببینم چن صفحهس دیدم همش حذف یه دوتا مقایسه ساده مونده بود ادم نمیدونه خوشحال باشه با این وضع یا نه چون اسون شدن مطالب ینی مجبورن سوالارو محاسباتی تر کنن یا اگرم اسون باشه خب درصد میانگین میره بالا
به جز لیستی که مشخص کردم چیز خاصی ندیدم که جزو حذفیات باشه. چیز جدیدی هم ندیدم اضافه شده باشه.
ضمناً این مباحث هم مشترکه نظام قدیم و جدیده:
+ ایزوتوپ و جرم اتمی میانگین
+ عدد کوانتومی اصلی و فرعی (اوربیتالی)
+ آرایش الکترونی نوشتاری
+ شعاع اتمی و یونی
+ ترکیبات یونی و ویژگیهای آنها
+ نامگذاری ترکیبات یونی
+ ساختار لویس، مولکول قطبی و ناقطبی، شکلهای مولکول مثل خمیده، تعیین تعداد جفت الکترون پیوندی و ناپیوندی،
+ نیروهای واندروالسی، پیوند هیدروژنی
+ گروههای عاملی
+ مول، موازنه، بازده درصدی، درصد خلوص، معادله نوشتاری و نمادی، واکنش اکسایش و سوختن
+ شرایط استاندارد، قانون آووگادرو، قانون پایستگی جرم
+ محاسبه گرما طبق فرمول Q=mcΔθ، محاسبه گرما با قانون هس و انواع آنتالپی ها
+ محلولها و غلظتهای مولار، ppm، درصد جرمی، الکترولیت
+ نمودار انحلال پذیری
+ مسائل سینتیک، انرژی فعالسازی، اثر کاتالیزگر روی آن،
+ مسائل تعادل، انواع تغییرات بر تعادل
+ مسائل اسید و باز و pH و ثابت اسید و ثابت باز، ثابت یونش، درجه یونش، درصد یونش،
+ اسید و باز آرنیوس
+ مسائل الکتروشیمی، عدد اکسایش، سری الکتروشیمیایی، محاسبه E0، بررسی انجام پذیری واکنش، برقکافت، آبکافت استر،
ویرایش توسط Math97 : 05 آذر 1399 در ساعت 00:58
کلا شیمی جدید خیلی مباحث جزئی اضاف شده و اینکه شما نمیتونی بخونی ینی اینکه کلا تو درس شیمی مشکل داری ربطی ب نظام جدید قدیم نداره،،شیمی مث ریاضیات یسری پایه درسی داری مث فرمول نویسی جدول تناوبی ،سعی کن اول اینارو خوب یاد بگیری از رو فیلمای آقاجانی ک تو سایتش گذاشته استفاده کن
تاملند دوره سالانه دارن
خودشون هم سایت دارن بیمه نامه منشتر میکنن
شیمی نظام جدید ضعف بزرگی در تفهیم مباحث داره و اصلا به پیش نیاز ها توجه نشده و مباحث رندم چیده شدن این باعث میشه سوالات و حتی مسائل کمی رنگ مفهومی به خودشون بگیرن دانش اموز کپ کنه و نتونه جواب بده . دلیل اصلی سختی شیمی هر ساله اینه ، طرح سوالات روند صعودی سختی دارن ولی کتب شیمی دبیرستان روند نزولی و حذفیات .
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
یه پیشنهادمیکنم
مباحث رو بر اساس چینش نظام قدذیم بخونید
جدول تناوبی و آرایش الکترونی و فرمول نویسی و الکترونگاتیوی و انواع پیوند و ساختار های لویس و شیمی آلی=زنجیره اول
معادله نویسی واکنش و موازنه و استوکیومتری واکنش و ترمودینامیک و آنتروپی و آنتالپی و قانون هس و محلول ها و غلظت و صابون و پاک کننده ها و سوسپانسیونها و ...(زنجیره دوم)
سینتیک شیمیایی و تعادل شیمیایی و اسید باز و الکتروشیمی (زنجیره اخر)
جالب است بدانید در کتاب های نظام جدید تعادل بعد از اسید باز مطرح شده LOL
عربی هم قاتی پاتی شده عربی رو هم درس به درس نخوانید مبحثی بخوانید فعل و اسم و حرف رو ببندید بعد خواستید درس به درس بخوانید
ویرایش توسط _TheOne_ : 17 آذر 1399 در ساعت 15:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)