خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41314
    نمایش نتایج: از 196 به 203 از 203
    1. Top | #196
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اومدم بگم که، گشتم نبود نگرد نیست...
      هیچوقت قرار نیست بهترین خودت رو انجام بدی هرگز.
      هیچوقت قرار نیست اهمال کاریهات متوقف شن هرگز.
      قرار نیست متحول شی و فقط و فقط کار درست و مفید انجام بدی...
      هیچ راه حلی وجود نداره، اشتباه نزن.
      هیچ کس قرار نیست آدم بشه...

فقط و فقط و فقط انجامش بده ، و به هیچی فکر نکن.
      نگو که بزار برم فلان کتاب رو بردارم بخونم، حتی نزار به ذهنت بیاد،با سرعت نور برو کتابو باز کن و شروع کن.

نزار افسارتو نیمه تاریک ذهنت بدست بگیره.
      زمان مثل برق و باد و مه و خورشید و فلک و هر کوفت و زهر ماری میگذره پس بجنب.
      آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .

2. Top | #197
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.darkside نمایش پست ها
      اومدم بگم که، گشتم نبود نگرد نیست...
      هیچوقت قرار نیست بهترین خودت رو انجام بدی هرگز.
      هیچوقت قرار نیست اهمال کاریهات متوقف شن هرگز.
      قرار نیست متحول شی و فقط و فقط کار درست و مفید انجام بدی...
      هیچ راه حلی وجود نداره، اشتباه نزن.
      هیچ کس قرار نیست آدم بشه...

فقط و فقط و فقط انجامش بده ، و به هیچی فکر نکن.
      نگو که بزار برم فلان کتاب رو بردارم بخونم، حتی نزار به ذهنت بیاد،با سرعت نور برو کتابو باز کن و شروع کن.

نزار افسارتو نیمه تاریک ذهنت بدست بگیره.
      زمان مثل برق و باد و مه و خورشید و فلک و هر کوفت و زهر ماری میگذره پس بجنب.
      سلام
      استارتر خواهشاً دیگه این تاپیکو بالا نیار.پلیز
      بچه هایی که درگیر چیزایی هستن که تو این تاپیک گفته شد حالا چه الان درگیرش باشن چه اونایی که در آینده ممکنه اینارو ببینن باید با احترام به عرضتون برسونم که اگر واقعا واقعا واقعا دچار این چیزا هستین بدونین که نابودین به معنای واقعی کلمه بدون هیچ اغراقی
      راه حلی هم نداره خلاصی ای هم نیست بی خیال بی خیال به زندگی ادامه بدین همه چیزو هم به ریش حسن بگیرین(حسن چوپون گله ی عموم ایناست)و دیگه فوق فوقش به مرگ طبیعی اگه قرار باشه بمیریم به هفتاد هشتاد سال میرسیم یا نه تازه اونم فوق فوقش
      پس تحمل کنین و دعا بخونین ونیکوکار باشین و به پدر و مادر خود نیکی کنیدو همین طور پرهیزکاری پیشه کنید همانا که بهشت برای پرهیزکاران است

3. Top | #198
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مشکل اینه من با درسی مشکل ندارم که ازش متنفر باشم و ادم درس نخونی هم نیستم ... اما موقع درس خوندن انگار بدنم میخواد فرار کنه.
      ضمنا موقع تست زدن باید با خودم یکساعت قبلش کلنجار برم که بعد تست زدنو شروع کنم بعد چند تا هم خسته میشم میرم بیرون
      این رتبمو هم صرفا با هوش (ادعا نباشه) اوردم
      چقدر منی ؛ من تپش قلب میگیرم
      حوصله ندارم
      دوس دارم موهامو بکشم
      آدمی که همیشه با گذشته اش میجنگه! هیچ آینده ای نداره...

4. Top | #199
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چقدر انرژی منفییی!شایدم تلنگر زدین نمیدونم‌ولی بنظرم بهترین روش برای نشستن سر درس اینه که ادم اخر سر برا خودش یه جایزه بذاره که‌اونم ارداه میخواد نه ای کیو۹۰٪ که به برنامت پایبند باشی بعدش بری سر جایزه ای که اخر سر گذاشتی برا خودت که اگه به برنامت و‌درسات برسی انجامش بدی و این میتونه کارساز باشه!

5. Top | #200
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شاید باورش سخت باشه اما مدتیه که هیچی نمیترسونتم...وقتی میام خودمو قانع کنم که اگه نخونم فلان بیسار میشه،اون بخش به اصطلاح روشنفکر ذهنم میاد میگه، خوب که چی ؟اصن زندگی معنیش چیه ؟ چرا خودمو ناراحت کنم واسه هر چی ؟ ایا مگه اخر زندگی تباه نیست ...خیلی بی تفاوت شدم ..یادمه موقع کنکور خواهرم وقتی سال اول قبول نشد جوری گریه میکرد من پشمام ریخته بود اما موقع نتایج خودم یه حس راحتی ترسناکی داشتم اصولا باید یه اعصاب خوردی میداشتم.ولی....اولش یه کم عذاب وجدان داشتم اما الان کمرنگ شده...چه کار کنم یه شوک خیلی جدی بهم وارد شه

به شدت مود منم دنبال شوک می گردم

6. Top | #201
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مفید ترین تاپیک انجمن

7. Top | #202
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aytakso نمایش پست ها
      مفید ترین تاپیک انجمن
      لطف دارید شما دوست عزیز

8. Top | #203
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان که این تاپیک رو میخونم ، اون روزایی که این متن هارو مینوشتم، با تمام حال و احوالاتش مرور شد برام...
      بهرحال اون دورانم مثل برق و باد ، در یک چشم بهم زدن گذشت و من الان اینجام .
      و اصل موضوعم دقیقا همینه، اینکه عمر و زندگی با تمام اتفاقات و موقعیتاش میگذره به سرعت.
      شاید کلیشه باشه ،ولی اگه ادم یه دیدگاه وسیع تر داشته باشه ، و توی افکارش، بزرگترین تابو براش،کنکورش نباشه ، خیلی راحت میفهمه که اینم یچی مثل بقیه چالش های ادمه و تموم میشه و‌خاطرش بجا میمونه ...
      در رابطه با همین موضوعم ، بخوام راستشو بگم‌، هیچ‌وقت مشکل من حل نشد ، و احتمالا ازین به بعدم حل نمیشه
      چون دارم نشانه هاش رو توی درس خوندنای دانشگاهم میبینم...
      نمیدونم شاید یه عده از آدما اینجورین و همینطور باقی میمونن، شایدم راهکارهایی هست واسش ...
      ولی خب من که پیدا نکردم.
      فقط باید ادامه داد و به هیچی فکر نکرد، یسری چیزا رو زمان خودش راست و ریس میکنه.
      نمیخوام از اون جمله ها بگم که، تمام موفقیت ادم دست خودشه، همه زندگی ادمو خودش میسازه و ...
      چون واقعیت این نیست... ادما با توجه به شرایطی که زندگی کردن و میکنن نتیجه میبینن، شاید یک نفر اگه ، یه لپتاپ خوب داشت ، دانشگاه بهتری قبول میشد،اگه مشکلات خانوادگی نداشت ، با ارامش بیشتری درس میخوند و طبیعتا پیشرفت بهتری میداشت...
      ولی خب زندگی ادما و شخصیتاشون متفاوته ، و هر کس باید راه خودشو بره و موفقیتِ مخصوص به خودشو بدست بیاره ...
      چیزی که مهمه ، ادامه دادن و استمراره . اون روزی که ادم با علم بر اینکه فلان و فلان مشکلات و بدبختیارو داره ولی با این حال ، وظیفه خودشو انجام میده ، و اجازه نمیده اونا ذهنشو اشغال کنن ، باید بدونه که داره به موفقیتش نزدیک میشه.

صفحه 14 از 14 نخستنخست ... 41314

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن