الان دیگه دیره بابا بکنین از این فیلماا بخاین کلاس آنلاین برین یه عالمه عقبین یه عالمه باید فیلم ببینین دهنتون آسفالته
ولی هرکی خواست من اونایی رو ک بنظرم خوبنو میگم خواستین استفاده کنین(خوده من خیلی اسیر این حواشی بودم با تمامه اینا آشنام شما دیگه اشتباه منو تکرار نکنین
ادبیات :پیشنهاد اولم اینه ک واسه ادبیاتم مگه کلاس میرن ؟ : ....اگه کسی خواست بره یکتا یا شاهین زاد برین (عبدل نه!) نتونستین پول جور کنین تل هست دانلود کنین
عربی :هرررر فردی در هررررر سطحی (آریان استایل :D) بنظرم باید فلاحو ببینه و با اون پیش بره
دینی :
خیلی اصرار داشتین 6040 یوسفیان پور رو برای جمع بندی ببینی
زبان :اینم بنظرم نمیخواد ولی اگه خواستین زینعلی و کیاسالار سلقه ای
ریاضی :تو این درس بحث زیاده نمیخوام وارد بحث آریان حیدریش شم ولی اگه بهش باور ندارین ....ملاک پور و ثابتی گزینه های عالیی هستند....بنظرم اگه آریان بخوای بری باید کلاسش شرکت کنی چون بنظرم اصل کلاسش تکلیف و آزموناشه
زیست: سلطان جلال موقاری اونم جاهایی ک مشکل دارید خیلی اصرار داری به آنلاین حنیف عظیمی
فیزیک:کازرانیان_طلوعی از آلا عالین ....یحیوی هم از تاملند عالیه .....ذهبی بدرد نمیخوره://(چون خیلی تشریحیه و حوصله سربر و وقت گیر)نوکنده هم بد نیست کلا تو فیزیک دبیرا متنوعن ولی نباید اسیرشون بشید بنظر من کلا با آلا پیش برین و دیگ به هیچی نگا نکنین
شیمی:بابایی واقعا فوق العاده هست ....ولی چون با آزمون درس نمیده (البته به ترتیب درستی درس میده ولی شاید سردرگم بشید اینجوری) و راه ابریشن پویان نظر آلا
*حاجی در کل کلاس آنلاین نرین خدایی میخواین هزینه کنینم برین راه ابریشم آلا رو بخرین واقعا درجه یکه
من خودم عربی فلاح و ریاضی آریان پیش میرم بقیه مشکلاتمو از آلا برطرف میکنم
اینایی ک گفتمم بخدا حاصل سالها تجربست
خودم دوازدهمم ولی از دهم اسیر این جور مسخره بازیام یه عالمه وقتم رفته ناموسا از بین اینایی ک گفتم انتخاب کنین بره وقت رفتاااا
*حرف آخر فقط دینیش خوبه بقیه مفت نمی ارزن...اگه هم بیرزن ازونا بهتری خیلی هست