⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
منم همین مشکلو داشتم و دوتا دلیل داشت
1.از شدت استرس و ترس میخوابیدم و یه جورایی به واسطه خواب از همه چیز فرار میکردم.
2.بیماری های مثل کم خونی کمبود ویتامین و مواد مورد نیاز بدن و به هم ریختن هورمون های بدن
من پیشنهاد میکنم یه آزمایش چکاب کامل بدید تا ببینید مشکل جسمی دارید یا نه
و قبل ازینکه آزمایش بدید میتونید خودتون قرص آهن یا مولتی ویتامین ها و قرص های ویتامین DوCبخورید و حسابی به خودتون برسید(قرص جوشان که همون قرص ویتامینcهست واقعا به تنظیم خواب و هوشیاری کمک میکنه)
ولی حتما آزمایش بدید من بعد از یکسال از مشکلم باخبرشدم و برای حل مشکلم خیلی زمان از دست دادم
میتونید از کافئین و کاکائو هم استفاده کنید در طول روز ولی از ساعت ۸ شب به اونور اصلا نباید این مواد رو استفاده کنید چون باعث میشه شب خوابتون نبره.
آب خیلیییی بخورید روزی ۸تا لیوانو کامل بخورید همیشه یه لیوان آب کنارتون باشه
ورزش هم خیلی بهتون کمک میکنه
ولی بازم تاکید میکنم که حتما آزمایش بدید
نه من به متخصص طب سنتی رفتم به خاطر اکنه زیادی که داشتم ( به متخصص پوست رفتم و دارو ترکیبی تجویز کردن که تاثیری نداشت)
وقتی مراجعه کردم و بعد چنتا سوال و معاینه گفتن که ( اطلاحات یادم نیست) کبدت مزاجش گرمه و سودات زیاده یه همیچین چیزایی و نسخه پیچیدن الان به جز رد و لک از اکنه ، جوش پوستی جدیدی نمیزنم! و خیلی فرق داشته از چند لحاظ ( خواب ، اشتها و..)
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
میدونی چیه؟
بنظرم یکی از مهم ترین علتای خواب زیاد یه حالت روانیه
مثلا من درس خوندن دوست دارما
ولی نه اینکه چند روزه یکم افت داشته ساعت و تستام
میرم سر درس یه جورایی دنبال فرارم
چون وقتی میخوابم حالم خوبه و به سختی درس و اشتباه زدن تستا و برنامه قلمچی فکر نمیکنم
و در عوض میرم یه دنیای با صفای دیگه =)
شاید شمام همینطوری=)
راهکار: شرمنده واقعا عصبیم و راهکاری نیافتم براش، پیدا کردی بهم بگو![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)