دوستای که در جستجوی خرید کتاب برای درک مطلب هستند دست نگه دارید که نترسیم از متن جدید در راه است
تشکر از خبر به موقع
با پسرا و دخترای پولدار نپرید، وارث حقیقی زمین؛ ما مستضعفین خواهیم بود
بالاخره داره میاد . سر این اونقدر به اقای کیاسالار پیام دادم دیوونه شد
نوشته اصلی توسط Amirsh23 بالاخره داره میاد . سر این اونقدر به اقای کیاسالار پیام دادم دیوونه شد خخخخ کتاب وحشتناک عالی میشه مطمئنم
نوشته اصلی توسط josef76 خخخخ کتاب وحشتناک عالی میشه مطمئنم اینم اصافه کنم انتشاراتش هم مشاوران هستش . اصلا من علاقه ی عجیبی نسبت به کیاسالار دارم هی هم میخوام کلاسش ثبتنام کنم ولی میگم وقتم تلف میشه
نوشته اصلی توسط amirsh23 اینم اصافه کنم انتشاراتش هم مشاوران هستش . اصلا من علاقه ی عجیبی نسبت به کیاسالار دارم هی هم میخوام کلاسش ثبتنام کنم ولی میگم وقتم تلف میشه مشاوران؟فکر کردم همون شبقره قبلی باشه با تم آبیش منم خیلی ازش خوشم میاد بخصوص اینکه فن بویstar wars هستش
کتاب خوبیه؟ شما ها آشنایید باهاش؟
من که پت و متن خیلی سبزو گرفتم نصف بیشترش رو هم کار کردم منتهی همش با تکنیکای کیاسالار و نترسیم از متن چاپ بشه قطعا اینم میگیرم چون پت و متن تموم میشه تا اون موقع
نوشته اصلی توسط amir1376 من که پت و متن خیلی سبزو گرفتم نصف بیشترش رو هم کار کردم منتهی همش با تکنیکای کیاسالار و نترسیم از متن چاپ بشه قطعا اینم میگیرم چون پت و متن تموم میشه تا اون موقع کلاسش میری؟
نوشته اصلی توسط Amirsh23 کلاسش میری؟ نه کلاسشو نمیرم از روی کتابش میخونم جامع خیلی سبز البته کلاساش معرکست و خودش هم ادم معرکه ایه منتهی من زبانم قویه واقعا حروم کردن وقته برم کلاسشو
نوشته اصلی توسط amir1376 نه کلاسشو نمیرم از روی کتابش میخونم جامع خیلی سبز البته کلاساش معرکست و خودش هم ادم معرکه ایه منتهی من زبانم قویه واقعا حروم کردن وقته برم کلاسشو واقعا آدم معرکه ایه نظیر نداره یکه یککک دوستان اگر میشه من رو راهنمایی کنید در مورد هندسه گسسته تاپیکاش رو آوردم بالا
نوشته اصلی توسط amir1376 نه کلاسشو نمیرم از روی کتابش میخونم جامع خیلی سبز البته کلاساش معرکست و خودش هم ادم معرکه ایه منتهی من زبانم قویه واقعا حروم کردن وقته برم کلاسشو دو دیقه میای خصوصی یا یه ایدی تل بده تو خصوصی یا امتیاز نیاز مشورت با چنتا با تجربه دارم
این کتاب رو انتشارات مشاوران اموزش منتشر خواهد کرد
نوشته اصلی توسط josef76 این کتاب رو انتشارات مشاوران اموزش منتشر خواهد کرد اومد یا نه؟
نوشته اصلی توسط Oxygen اومد یا نه؟ امروز استاد استوری کرده هفته دیگه به وفور ت کتابخونه ها و سایت موجود میشه ولیاز الآن میتونید پیش خرید کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)