آقایان، احمد نیا مولف فارسی موضوعی مبتکران گفتش کتاب های موضوعی جدید رو نوشته ولی من رفتم بخرم گفتن برای چاپ 98 داریم،به نظر شما همین رو بخرم یا صبر کنم جدیدش بیاد؟
دوستان از این که این کتاب عالیه شکی نیست ولی به نظرم ارزشم نداره که بخوای اینجوری کنی ! الان شما یه سری هاتون خودتون یه کتاب درک مطلب دارید (مبتکران یا پت ومتن) و یه کتاب جامعم دارید( خیلی سبز یا مبتکران) که اونم توش متن داره ! بعدشم هردو هفته یه بار قلمچی در 3گروه تجربی ریاضی انسانی درک متن داره + گزینه2..... + گاج....+ سنجش.....
به نظرتون کافی نیست؟؟؟
راحت هرماه کم کمش 30 درک مطلب گزینش شده ازمون های ازمایشی ( قلمچی گاج گزینه سنجش ماز ....) که فکر کنم 50 تا هم بشه دارید بابا ول کنید دیگه مگه یه کتاب درک مطلب چیکار میتونه بکنه اگه کتاب نخریدی بله درسته ! ولی !!!!
کاملا متینِ . طی سیاست گذاری جدید ممد ار با عنوان کاهش مصارف شخصی حقوق پدر . از خرید کتاب درک مطلب چه عربی و چه انگلیسی پرهیز جسته و با توفیق دیرینه الهی در این مهم با فرایند استخراج سوالات سال های ماضی دارالزمون های گاج و گزینه الثانی و قلم چی
راه خود را به پیش انداختم . ( چند از ده زبون 7)
رفع اسپم : این جانب قصد ریاست جمهوری دارم به خاطر همین کلمات در شان این شغل رو می استعمالم.
من الله توفیق ممد رضا فرهاد
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
کتاب درک مطلب شهاب اناری هم خیلی خوب بود به نظرم و خلایی در این مورد نداشتیم.من باهاش دوتا متن و کلوز تست ها رو کامل امسال درست زدم
ترسیم از متن ایشون رو ندیدم و به خاطر همین نمی تونم نظر بدم صرفا تکنیکای ریدینگشون رو در کتاب جامع دیدم که به نظرم به جز سردرگم کردن دانش آموز چیز دیگه ای نداره.
اما با قسمت دوم حرفتون کاملا مخالفم.کتاب زبان جامع خیلی سبز یک افتضاح به تمام معناست!توی این کتاب به وفور سوالات غلط-سلیقه ای-بیخود برای کنکور یافت میشه
یه نکته بدی که بعضی کتابای ریدینگ دارن اینه که کنار متن یه کادر ایجاد کردن و معانی خارج کتاب رو دادن اونجا . خیلی بده
کاش حداقل کیاسالار چنین نباشه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
اول از همه کتابهای ایشون سطحش یکم بالاست
دوما مطالبی که ایشون در مورد متن خوانی اوردن از خودشون در نیاوردن شما برید سایت اکادمی کالج کمبریج و آکسفورد این تکنیکها در آنجا موجود هستند و یه چیز بین المللی برای همه زبان آموزان مورد استفاده قرار میگیرند
ایشون فقط کنکوریزه کردنش
سوما اگر شما تستی از کتابای ایشون پیدا کردید که غلط علمی بود سریعا عکس ان تست را برای من بفرستید همین الان تا راهنماییتان کنم کجای کار را اشتباه رفته اید (البته منکر بی غلط بودن کتاباشون نیستم) و اینکه خوب به خود ایشون اطلاع بدم تا ویرایش کنن تا بقیه دچار مشکل نشوندو اسم شما هم بره توی مقدمه کنار بقیهراستش در این حدی که شما گفتید به نظرم کتاب ایشون رو نخوانده اید که این حرف رو میزنید
چهارما مقایسه بین کتابهای مبتکران و کیاسالار زیاد دلنشین نیست و هر دو برای کنکور کافیست ولی کسی که زبان آموخته از قبل کیاسالار بهتره
ویرایش توسط _TheOne_ : 15 آبان 1399 در ساعت 23:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)