خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 62
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      امروز استاد استوری کرده هفته دیگه به وفور ت کتابخونه ها و سایت موجود میشه ولیاز الآن میتونید پیش خرید کنید
      نه نوشته کتاب به تعداد زیاد چاپ میشه نیاز به پیش خرید نیست. سر کلاس شنبه هم گفتن که ۲۰ ابان میاد

2. Top | #17
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsh23 نمایش پست ها
      نه نوشته کتاب به تعداد زیاد چاپ میشه نیاز به پیش خرید نیست. سر کلاس شنبه هم گفتن که ۲۰ ابان میاد
      آره هفته بعد میاد من خودم شهریور مبتکران رو خریدم ولی این بیاد همین رو هم میخرم و پیشنهاد میکنم حتما بخرید این کتاب رو

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      آقایان، احمد نیا مولف فارسی موضوعی مبتکران گفتش کتاب های موضوعی جدید رو نوشته ولی من رفتم بخرم گفتن برای چاپ 98 داریم،به نظر شما همین رو بخرم یا صبر کنم جدیدش بیاد؟

4. Top | #19
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      آقایان، احمد نیا مولف فارسی موضوعی مبتکران گفتش کتاب های موضوعی جدید رو نوشته ولی من رفتم بخرم گفتن برای چاپ 98 داریم،به نظر شما همین رو بخرم یا صبر کنم جدیدش بیاد؟
      جدید بخر سایت موبیدو چک کن ببنین داره از اونجا بخر

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      دوستان از این که این کتاب عالیه شکی نیست ولی به نظرم ارزشم نداره که بخوای اینجوری کنی ! الان شما یه سری هاتون خودتون یه کتاب درک مطلب دارید (مبتکران یا پت ومتن) و یه کتاب جامعم دارید( خیلی سبز یا مبتکران) که اونم توش متن داره ! بعدشم هردو هفته یه بار قلمچی در 3گروه تجربی ریاضی انسانی درک متن داره + گزینه2..... + گاج....+ سنجش.....
      به نظرتون کافی نیست؟؟؟
      راحت هرماه کم کمش 30 درک مطلب گزینش شده ازمون های ازمایشی ( قلمچی گاج گزینه سنجش ماز ....) که فکر کنم 50 تا هم بشه دارید بابا ول کنید دیگه مگه یه کتاب درک مطلب چیکار میتونه بکنه اگه کتاب نخریدی بله درسته ! ولی !!!!

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      این رو هم اضافه کنم که درک مطلب به تعداد نیست شما یدونه متنو شخم بزنی کلمه به کلمه مفید تره ....!

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion2020 نمایش پست ها
      دوستان از این که این کتاب عالیه شکی نیست ولی به نظرم ارزشم نداره که بخوای اینجوری کنی ! الان شما یه سری هاتون خودتون یه کتاب درک مطلب دارید (مبتکران یا پت ومتن) و یه کتاب جامعم دارید( خیلی سبز یا مبتکران) که اونم توش متن داره ! بعدشم هردو هفته یه بار قلمچی در 3گروه تجربی ریاضی انسانی درک متن داره + گزینه2..... + گاج....+ سنجش.....
      به نظرتون کافی نیست؟؟؟
      راحت هرماه کم کمش 30 درک مطلب گزینش شده ازمون های ازمایشی ( قلمچی گاج گزینه سنجش ماز ....) که فکر کنم 50 تا هم بشه دارید بابا ول کنید دیگه مگه یه کتاب درک مطلب چیکار میتونه بکنه اگه کتاب نخریدی بله درسته ! ولی !!!!

کاملا متینِ . طی سیاست گذاری جدید ممد ار با عنوان کاهش مصارف شخصی حقوق پدر . از خرید کتاب درک مطلب چه عربی و چه انگلیسی پرهیز جسته و با توفیق دیرینه الهی در این مهم با فرایند استخراج سوالات سال های ماضی دارالزمون های گاج و گزینه الثانی و قلم چی
      راه خود را به پیش انداختم . ( چند از ده زبون 7)

رفع اسپم : این جانب قصد ریاست جمهوری دارم به خاطر همین کلمات در شان این شغل رو می استعمالم.

من الله توفیق ممد رضا فرهاد
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کتاب درک مطلب شهاب اناری هم خیلی خوب بود به نظرم و خلایی در این مورد نداشتیم.من باهاش دوتا متن و کلوز تست ها رو کامل امسال درست زدم

9. Top | #24
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      2.png

10. Top | #25
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ArthurMorgan نمایش پست ها
      کتاب درک مطلب شهاب اناری هم خیلی خوب بود به نظرم و خلایی در این مورد نداشتیم.من باهاش دوتا متن و کلوز تست ها رو کامل امسال درست زدم
      بله این کتاب هم خوبه من خودم دارم ولی در مقابل کیاسالار چیزی برای ارائه نداره به نظرم
      کتاب جامع زبان کیاسلار هم بهتر از شهاب اناریه

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله این کتاب هم خوبه من خودم دارم ولی در مقابل کیاسالار چیزی برای ارائه نداره به نظرم
      خیلی کارش درسته . من با اینکه میگم کلاساش و نبینم ولی نمیتونم خیلی اصولی تدریس میکنه جزو تاپای کنکوره

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ترسیم از متن ایشون رو ندیدم و به خاطر همین نمی تونم نظر بدم صرفا تکنیکای ریدینگشون رو در کتاب جامع دیدم که به نظرم به جز سردرگم کردن دانش آموز چیز دیگه ای نداره.
      اما با قسمت دوم حرفتون کاملا مخالفم.کتاب زبان جامع خیلی سبز یک افتضاح به تمام معناست!توی این کتاب به وفور سوالات غلط-سلیقه ای-بیخود برای کنکور یافت میشه

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      یه نکته بدی که بعضی کتابای ریدینگ دارن اینه که کنار متن یه کادر ایجاد کردن و معانی خارج کتاب رو دادن اونجا . خیلی بده

کاش حداقل کیاسالار چنین نباشه
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

14. Top | #29
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ArthurMorgan نمایش پست ها
      ترسیم از متن ایشون رو ندیدم و به خاطر همین نمی تونم نظر بدم صرفا تکنیکای ریدینگشون رو در کتاب جامع دیدم که به نظرم به جز سردرگم کردن دانش آموز چیز دیگه ای نداره.
      اما با قسمت دوم حرفتون کاملا مخالفم.کتاب زبان جامع خیلی سبز یک افتضاح به تمام معناست!توی این کتاب به وفور سوالات غلط-سلیقه ای-بیخود برای کنکور یافت میشه
      اول از همه کتابهای ایشون سطحش یکم بالاست
      دوما مطالبی که ایشون در مورد متن خوانی اوردن از خودشون در نیاوردن شما برید سایت اکادمی کالج کمبریج و آکسفورد این تکنیکها در آنجا موجود هستند و یه چیز بین المللی برای همه زبان آموزان مورد استفاده قرار میگیرند
      ایشون فقط کنکوریزه کردنش
      سوما اگر شما تستی از کتابای ایشون پیدا کردید که غلط علمی بود سریعا عکس ان تست را برای من بفرستید همین الان تا راهنماییتان کنم کجای کار را اشتباه رفته اید (البته منکر بی غلط بودن کتاباشون نیستم) و اینکه خوب به خود ایشون اطلاع بدم تا ویرایش کنن تا بقیه دچار مشکل نشوندو اسم شما هم بره توی مقدمه کنار بقیهراستش در این حدی که شما گفتید به نظرم کتاب ایشون رو نخوانده اید که این حرف رو میزنید
      چهارما مقایسه بین کتابهای مبتکران و کیاسالار زیاد دلنشین نیست و هر دو برای کنکور کافیست ولی کسی که زبان آموخته از قبل کیاسالار بهتره
      ویرایش توسط _TheOne_ : 15 آبان 1399 در ساعت 23:19

15. Top | #30
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      یه نکته بدی که بعضی کتابای ریدینگ دارن اینه که کنار متن یه کادر ایجاد کردن و معانی خارج کتاب رو دادن اونجا . خیلی بده

کاش حداقل کیاسالار چنین نباشه
      قلمچی اونطوری نیست مبتکرانم اونطوری نیست نترسیم از متن اونطوری نخواهد بود قطعا

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن