مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 32
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      سلام

برای تابستون حداقل میانگین 7 ساعت رو حتما بخونید
      از پاییز هم باتوجه به هدفتون لازمه میانگین ساعت مطالعه رو دو سه ساعتی بیشترش کنید

توصیه میکنم از اونجایی که چندسال از فضای کنکور دور بودید ، حداقل یکی دوماه رو همراه یه مشاور خوب و مناسب ، چندوچون مسیر کنکور آشنا بشید و ازشون مشورت بگیرید راجع به خیلی از مسائلی که سوال دارید یا براتون گنگ هستش ... وگرنه ممکنه دچار آزمون و خطاهای زیادی بشید که از مسیر دورتون کنه

اگه همین 9 ساعتی که میگید رو مستمر و بابرنامه و بازدهی مناسب طی سال حفظ کنید قطعا نتیجه خوبی میتونید دریافت کنید
      خیلی ممنون از راهنماییتون
      یه ماهی مشاور داشتم و حدودا دستم اومد چطور برنامه ریزی کنم
      ولی چندتا سوال راجع به برنامه ریزی و منابع و ازمون دارم به نظرتون کدوم یکی از بچه های انجمن میتونن کمکم کنن؟
      من زیاد انجمن نمیام اشنایی چندانی با بچه ها ندارم

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هر کاری که هیجانی شروع بشه ، مختوم به شکست هست . به تدریج ساعت مطالعه رو افزایش بدید . مغز اصلا درس خوندن رو دوست نداره چون تمایل داره که انرژی رو برای حیات و زندگی ذخیره کنه . پس کم کم ساعت مطالعه رو افزایش بدید تا مغز به پذیرش برای درس خوندن برسه

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Future نمایش پست ها
      خیلی ممنون از راهنماییتون
      یه ماهی مشاور داشتم و حدودا دستم اومد چطور برنامه ریزی کنم
      ولی چندتا سوال راجع به برنامه ریزی و منابع و ازمون دارم به نظرتون کدوم یکی از بچه های انجمن میتونن کمکم کنن؟
      من زیاد انجمن نمیام اشنایی چندانی با بچه ها ندارم
      درمورد انتخاب منبع دوتا تاپیک هست که میتونید مطالعه کنید =

1 _ http://forum.konkur.in/thread76210.html

2_http://forum.konkur.in/thread76178.html

کاربرهایی هم که درامر پاسخگویی میتونن کمکتون کنن :

@WickedSick
      @matrooke (ازطریق پیغام خصوصی)
      @Saeed79
      @Wonderland (ازطریق پیغام خصوصی)
      @mahdi_artur

تاپیک های مصاحبه رتبه های برتر و همچنین تاپیک های مربوط به نحوه مطالعه و برنامه ریزی کاربر متروکه و مهدی آرتور هم میتونه براتون مفید باشه

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

@WickedSick
      @Saeed79
      @mahdi_artur

تاپیک های مصاحبه رتبه های برتر و همچنین تاپیک های مربوط به نحوه مطالعه و برنامه ریزی کاربر متروکه و مهدی آرتور هم میتونه براتون مفید باشه
      بازم ممنونم از راهنماییتون

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نکات خوب و جالبی بود ممنونم
      https://tajasom.co/product-category/bathroom-cabinets/

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با ساعت مطالعه کم شروع کنید و به تدریج بالا ببرید (دروغ یا حقیقت ؟ )

سلام...

این تاپیک زده شد چون :
      وقتی سال قبل توی تاپیکای گزارش کار روزانه میدیم بعضی از بچه ها میگن این قضیه ی با کم شروع کن دروغه و بی فایده هست.....حتی الآن هم توی چندتا از نظرات دوباره به همچین چیزایی برخوردم
      تصمیم گرفتم اینجا نظر خودم رو دراین مورد بگم و بچه های دیگه هم نظرات خودشون رو دراین باره بیان کنن شاید برخی مشکلات و برداشت ها تغییر کرد.

خب چندتا سوال اساسی باید پرسید =
      1_ساعت مطالعه کم برای شروع یعنی چقدر ؟
      2_به تدریج و کم کم یعنی چه مدت ؟
      3_تا چه میزان باید ساعت مطالعه رو بالا برد ؟
      4_چیکار کنیم این موضوع برامون حقیقی باشه و بقول بعضی دوستان دروغ نباشه ؟

قبل از جواب دادن به این 4 سوال باید بگم که من این قضیه ی با کم شروع کن وغیره رو توی دوران کنکورم انجام دادم و براساس همون تجربه هست که دارم این محتوا رو مینویسم پس اگه دیدگاهم اشتباه یا کاستی داشت فقط بعنوان دراشتراک گذاشتن تجربه بهش نگاه کنید نه وحی منزل.

بریم سراغ جوابا

1_اون ساعت مطالعه ای که به عنوان شروع واستارت کار قراره درنظر گرفته بشه باید پایه ی مطالعاتی شخص باشه...یعنی توی سال کنکور حداقل ومینیمم ساعت مطالعه روزانه ای که قراره داشته باشید چقدره؟ همون ساعت میشه چیزی که من بهش میگم <<ساعت مطالعه ی کم برای شروع>>....بعنوان مثال من این ساعت پایه رو برای خودم یه چیزی توی حدود 6 ساعت درنظر گرفته بودم درنتیجه اوایل با 6 ساعت مطالعه شروع کردم و درطول سال تقریبن هیچ روزی رو نمیذاشتم که ساعت مطالعه ام از مقدار پایه پایین تر بیاد و در بدترین روزا هم تمام تلاشم رو میکردم تا 6 ساعت رو پر کنم.
      پیشنهادم هم اینکه ساعت مطالعه پایه و آغازی خودتون رو از 6 کمتر نکنید....مطمعنم توی هرشرایطی که باشید حدود 6 ساعت رو میتونید بخونید

2_خب حالا ساعت پایه مشخص شد...این که میگن کم کم اضافه کنید یعنی چی...بیشتر بچه هایی که میگن این روش دروغه یکی از اشتباهاشون این هست که فکر میکنن باید خیلی دیر یا خیلی زود به اون ساعت هاشون اضافه کنن...اول باید اجازه بدید اون ساعت پایه تثبیت بشه و وقتی بهش عادت کردین و یجورایی براتون سبک شد وارد فاز بعدی میشیم (بنظرم عادت کردن به ساعت پایه توی یک هفته صورت میگیره)
      خب فاز اضافه کردن شروع میشه...یعنی بیایم هرروز یه ساعت اضافه کنیم !!!! نه نه نه نه و نه.......درس خوندن چیزی نیست که بخوای هرروز یک ساعت از دیروز بیشتر بخونی....پس چیکار کنیم....برای اضافه کردن کاری که من خودم انجام میدادم این بود که ساعت پایه ام رو به عنوان حداقل درنظر میگرفتم و یک حداکثر رو هم مشخص میکردم تا یک بازه بدست بیاد به عنوان مثال ساعت پایه که 6 بود و حداکثر رو 9 درنظر میگرفتم....حالا من یه بازه داشتم بازه ای بهم میگه اجازه ندارم از ساعت پایه ام کمتر بخونم و برای اضافه کردن به ساعتم میتونم بعضی روزا 8 ساعت بعضی روزا 9 ساعت و بعضی روزا 7 ساعت درس بخونم....حالا چجوری بفهمیم که ساعت مطالعه مون داره زیاد میشه؟؟؟ من برای این قضیه ساعت مطالعه هفتگی رو یادداشت میکردم و مجموع ساعت های هفتگی رو بعنوان نشانه ی اضافه شدن ساعت مطالعه ام برسی میکردم
      مثال برای ساعت هفتگی:
      اگه یکی دوهفته اول رو فقط ساعت پایه رو میخوندم(6 ساعت)= مطالعه هفتگی میشد 42 ساعت

اگه وارد فاز افزایش میشدم یک هفته رو اینجوری میخوندم= شنبه7+یکشنبه8+دوشنبه7+سه شنبه9+چهارشنبه6+پنجشنبه8+جمع ه 7 = 52 ساعت

خب پس این سیاست با کم شروع کن و به تدریج اضافه کن باعث شد من ساعت مطالعه هفتگی رو از 42 به 52 برسونم که اگه به درستی پیش بره براحتی بعداز یه مدت به بالای 70 ساعت هم میرسه

3_اینکه ساعت مطالعه رو تا چه میزان باید بالا برد بستگی به متغیرهای شخصی داره همچنین باید نحوه بازخورد گرفتن رو برسی کرد....ممکنه هرچه قدر هم ساعت مطالعه رو بالا ببرید نتیجه هاتون تغییری نکنه و بعضی مواقع پسرفت هم بکنید مثل خود من که یک زمان با اینکه مدرسه میرفتم در روز بالای 10 ساعت میخوندم ولی آخرش شد سرگیجه سرجلسه آزمون وغیره....خلاصه نظر من اینکه یه بازه ای توی ذهنتون داشته باشید و توی اون بازه بالا پایین بشید(مثلن بازه ی 8 تا 12 ساعت) و برای پیشرفت بجای اینکه ساعت مطالعه تون رو نجومی کنید و از خواب وخوراک بزنید سعی کنید عادت های اشتباه رو پیدا و رفع کنید تا کیفیت مطالعه تون بالا بره...رمز موفقیت توی کنکور این نیست که کی بیشتر میخونه بلکه باید دید کی درست تر میخونه.

4_رمز همیشگی = داشتن استمرار و کم کاری نکردن.....اگه میخواید این موضوع براتون مثل بعضی بچه ها به دروغ تبدیل نشه باید به ساعت مطالعه پایه تون پایبند باشید و بازه های مطالعه رو حفظ کنید....اگه یه روزی 11 ساعت مطالعه کردی فردا نشی 4 ساعت....اگه یه روز نجومی خوندی نیای چندروز رو پایین تر از حداقل هات بخونی.....اگه این استمرار رو حفظ کنی میتونی میانگین ساعت مطالعه رو تا 10 ساعت برسونی و با رعایت نکاتی که اینجا جای بحثش نیست نتیجه خوبی بگیری

نظر من و نحوه ی برخورد من با قضیه ی با کم شروع کن و به تدریج اضافه کن اینطوری بود....تجربه ی شما چطور بوده؟؟
      من هرچند تو ناخوداگاهم هست زیر ۸ نشه ولی به ساعت توجه نمیکنم تو مطالعه، شب قبل حجم درسهاروتعیین میکنم(معقولانه) و فردا باید اونارو تموم کنم حالا هرچند ساعت بشه که عموما زیر ۸ نمیاد. و تمام سعیمو میکنم که تو تایم کم حجم بالاتری جمع شه‌.
      از ته قلبم میخوام گره های زندگی همه باز بشه، گره هایی که هیچکس جز خدا نمیدونه که....

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      الان دیگه پول دادن به این مشاور ها که اکثر هم الان پردیس پولی میخونن و با عرض خوش خیالی ماها بهمون برنامه های بیخود میدن و میگن برنامه ما اثر انگشتیه.
      اینهمه تو نت اینیستا و تل و .....برنامه ریخته. فیلم برنامه ریختن هست و ....
      قلمچی و گاج و اینا هم که برنامه راهبردی دارن.

کافیه یکم همت کنیم و وقت بگذاریم برا خودمون شخصی سازیش کنیم.لازمم نیست حتما 12 ساعت یا حتما همون روز هر 5 یا 4 درس رو تموم کنیم
      یا روزی مثلا 500 تا تست بزنی

من زور زدم مثلا عربی رو آموزشش رو تموم کردم با 10 ساعت در روز و 2 ساعت عربی ، بیشتر از 50 تا تست عربی نمیتونم بزنم.
      چون هر تست تحلیل میخاد.بررسی میخاد.نمیشه همین زد و رفت که.

حالا نهایتا 5 تا درس اگه در روز باشه،حداکثر بگو 250 تا.
      درس خوندن باید با کیفیت باشه.بعدا کم کم سرعت رو هم باید زیاد کرد.

(تعداد درس بیشتر از 5 تا در روز کیفیت مطالعه رو پایین میاره و زیاد از این شاخه به اون شاخه میشه)
      پول ندید برا برنامه نوشتن. خودتون بشینید چندساعت سبک سنگین کنید و خودتون بنویسید.

بعدا که که اجرار کنی حداکثر یکهفته طول میکشه تا بفهمی کجاها اشتباه کردی و بد برنامه ریختی.بعدش دیگه راه میفتی. و حتی مرور هم اضافه میکنی در برنامه ت.

8. Top | #23
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      up
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

9. Top | #24
      Eve
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم میخوام شروع کنم دیگه
      خیلی به خودم فشار نمیارما، روزی یه ساعت
      "تو؛ آفتاب نبودی که بی‌دریغ بتابی"
      فدا سرت، پیش میاد!

10. Top | #25
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای
      ناظر بخش

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ianai نمایش پست ها
      منم میخوام شروع کنم دیگه
      خیلی به خودم فشار نمیارما، روزی یه ساعت
      افرین
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sibzamini نمایش پست ها
      الان دیگه کسی سراغ برنامه های مشاور پشاور نمیره که یکی دیگه مثلا متناسب با شرایط اش براش برنامه ریزی کنه.بعد هم موفق بشه کنکور دورقم سه رقم بیاره دانشگاه چه میدونم کجا...
      به نظر من خودتون مگه عرضه ندارید نمیتونید خودتون برای خودتون برنامه درسی بچینید؟یعنی اینقدر از خودتون بی اطلاعید که یکی دیگه میتونه با چند دقیقه مشاوره یه برنامه خوب برای شما تشخی بده؟
      من خودم اینقدر بهم میگفتن سنگ بزرگ نشانه نزدن است که...
      آخه چرا باید باروزی کی یه ساعت دوساعت شروع میکردم وتازه یه هته دیگه نیم ساعت بیشتر میکردم؟که کشش رو از دست ندم ورهرو انست که اهسته وپیوسته رود... ؟
      خوب من میدیم میتونم بیشتر بخونم یا اگر الآن موضوع رو ول میکردم چیز زیادی متوجه نمیشدم

نظر من اینه
      سلام داداش به نظرت اگر من الان بخام شروع کنم دروس رو اگر به ترتیب اول دهم و بعد یازدهم و اخرش دوازدهم رو بخونم بهتره یا اینکه برنامه موازی مثل قلمچی داشته باشم؟البته مرور ها رو میزارم تو برنامم فقط نمیدونم جواب میده یانه این روش

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید
      از کجا میشه فهمید مطالعه با کیفیته؟خودم یه روزایی بود که ۱۰ ساعت می خوندم ولی حس می کردم اونجور که باید از مطالعه چیزس به دست نمیارم،این آگاهی از درست خوندن درسا چطوری بدست میاد؟البته یک قسمت اون حسم بخاطر این بود که نمی تونستم تحلیل تستا رو کامل انجام بدم وگرنه تعداد تستم کم می شد که اونم بهم ضربه می زد.

13. Top | #28
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظرم خوبه آدم آخر هفته از مباحث مطالعه شده از خودش آزمون بگیره که متوجه بشه مطالعش مفیده بوده تو هفته چون میشه اینارو متوجه شد
      کدوم مباحث و ضعیف عمل کرده و اون مباحث و تو چه روزی خونده بوده (بررسی شرایط و ساعت مطالعه و تعداد درس خونده شده در روز )و چرا تست مربوط به اون مبحث و اشتباه زدی
      اگر تستی و علط زده باشی و بعدتحلیل ببینی نکتش و نوشته بودی ولی یادت رفته بوده این میتونه نشون دهنده این باشه تمرکز کامل نداری موقع مطالعه
      اینا میتونه یکم نشون بده که مطالعت با کیفیت بوده
      تا زمانی که انجامش ندی‌ ، نمیتونی بفهمی از پسش برمیای یا نه ؟
      اگر زمانی که هنوز رقابت تموم نشده کنار بکشی،نمیتونی بفهمی اگر هنوز ادامه میدادی چه اتفاقی میوفتاد
      تا زمان اعلام نتایج مسابقه ناامید نشو
      حتی کوچکترین تلاش و حرکت از چشم داور دور نمیمونه و تو نتایج تاثیرش میده

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به زیرو داعشی وبقیه بچه ها
      یه سوال داشتم من مثلا صب که از خواب بیدار میشم حدود ساعت 4 تا 7 عالی تمرکز دارم قشگ سه ساعت درس میخونم ولی بعدش یه طوری میشه نمی دونم چرا اصلا نمی تونم بخونم تا حدودا ساعت 3 اینا بعدشم یه دو ساعت خوبم می تونم بخونم دیگه نمی تونم بخونم تا خود شب اصلا نمی دنم چیکار کنم سر همین ماجرا ساعت مطالعم یه ساله همش 7 ساعت اصلا بالا نمی ره خیلی گیچ شدم

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

@WickedSick
      @Saeed79
      @mahdi_artur

اینکه مشاورا تو این کانالا میگن برای خودتون ساعت مشخص نکنید مثلا نگین از ساعت ۸ تا ۱۰‌ ریاضی
      واقعا درسته ؟

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن