هر کاری که هیجانی شروع بشه ، مختوم به شکست هست . به تدریج ساعت مطالعه رو افزایش بدید . مغز اصلا درس خوندن رو دوست نداره چون تمایل داره که انرژی رو برای حیات و زندگی ذخیره کنه . پس کم کم ساعت مطالعه رو افزایش بدید تا مغز به پذیرش برای درس خوندن برسه
درمورد انتخاب منبع دوتا تاپیک هست که میتونید مطالعه کنید =
1 _ http://forum.konkur.in/thread76210.html
2_http://forum.konkur.in/thread76178.html
کاربرهایی هم که درامر پاسخگویی میتونن کمکتون کنن :
@WickedSick
@matrooke (ازطریق پیغام خصوصی)
@Saeed79
@Wonderland (ازطریق پیغام خصوصی)
@mahdi_artur
تاپیک های مصاحبه رتبه های برتر و همچنین تاپیک های مربوط به نحوه مطالعه و برنامه ریزی کاربر متروکه و مهدی آرتور هم میتونه براتون مفید باشه
از ته قلبم میخوام گره های زندگی همه باز بشه، گره هایی که هیچکس جز خدا نمیدونه که....
الان دیگه پول دادن به این مشاور ها که اکثر هم الان پردیس پولی میخوننو با عرض خوش خیالی ماها بهمون برنامه های بیخود میدن و میگن برنامه ما اثر انگشتیه.
اینهمه تو نت اینیستا و تل و .....برنامه ریخته. فیلم برنامه ریختن هست و ....
قلمچی و گاج و اینا هم که برنامه راهبردی دارن.
کافیه یکم همت کنیم و وقت بگذاریم برا خودمون شخصی سازیش کنیم.لازمم نیست حتما 12 ساعت یا حتما همون روز هر 5 یا 4 درس رو تموم کنیم
یا روزی مثلا 500 تا تست بزنی
من زور زدم مثلا عربی رو آموزشش رو تموم کردم با 10 ساعت در روز و 2 ساعت عربی ، بیشتر از 50 تا تست عربی نمیتونم بزنم.
چون هر تست تحلیل میخاد.بررسی میخاد.نمیشه همین زد و رفت که.
حالا نهایتا 5 تا درس اگه در روز باشه،حداکثر بگو 250 تا.
درس خوندن باید با کیفیت باشه.بعدا کم کم سرعت رو هم باید زیاد کرد.
(تعداد درس بیشتر از 5 تا در روز کیفیت مطالعه رو پایین میاره و زیاد از این شاخه به اون شاخه میشه)
پول ندید برا برنامه نوشتن. خودتون بشینید چندساعت سبک سنگین کنید و خودتون بنویسید.
بعدا که که اجرار کنی حداکثر یکهفته طول میکشه تا بفهمی کجاها اشتباه کردی و بد برنامه ریختی.بعدش دیگه راه میفتی. و حتی مرور هم اضافه میکنی در برنامه ت.
منم میخوام شروع کنم دیگه
خیلی به خودم فشار نمیارما، روزی یه ساعت![]()
"تو؛ آفتاب نبودی که بیدریغ بتابی"
فدا سرت، پیش میاد!
سلام خسته نباشید
از کجا میشه فهمید مطالعه با کیفیته؟خودم یه روزایی بود که ۱۰ ساعت می خوندم ولی حس می کردم اونجور که باید از مطالعه چیزس به دست نمیارم،این آگاهی از درست خوندن درسا چطوری بدست میاد؟البته یک قسمت اون حسم بخاطر این بود که نمی تونستم تحلیل تستا رو کامل انجام بدم وگرنه تعداد تستم کم می شد که اونم بهم ضربه می زد.
بنظرم خوبه آدم آخر هفته از مباحث مطالعه شده از خودش آزمون بگیره که متوجه بشه مطالعش مفیده بوده تو هفته چون میشه اینارو متوجه شد
کدوم مباحث و ضعیف عمل کرده و اون مباحث و تو چه روزی خونده بوده (بررسی شرایط و ساعت مطالعه و تعداد درس خونده شده در روز )و چرا تست مربوط به اون مبحث و اشتباه زدی
اگر تستی و علط زده باشی و بعدتحلیل ببینی نکتش و نوشته بودی ولی یادت رفته بوده این میتونه نشون دهنده این باشه تمرکز کامل نداری موقع مطالعه
اینا میتونه یکم نشون بده که مطالعت با کیفیت بوده
تا زمانی که انجامش ندی ، نمیتونی بفهمی از پسش برمیای یا نه ؟
اگر زمانی که هنوز رقابت تموم نشده کنار بکشی،نمیتونی بفهمی اگر هنوز ادامه میدادی چه اتفاقی میوفتاد
تا زمان اعلام نتایج مسابقه ناامید نشو
حتی کوچکترین تلاش و حرکت از چشم داور دور نمیمونه و تو نتایج تاثیرش میده
سلام به زیرو داعشی وبقیه بچه ها
یه سوال داشتم من مثلا صب که از خواب بیدار میشم حدود ساعت 4 تا 7 عالی تمرکز دارم قشگ سه ساعت درس میخونم ولی بعدش یه طوری میشه نمی دونم چرا اصلا نمی تونم بخونم تا حدودا ساعت 3 اینا بعدشم یه دو ساعت خوبم می تونم بخونم دیگه نمی تونم بخونم تا خود شب اصلا نمی دنم چیکار کنم سر همین ماجرا ساعت مطالعم یه ساله همش 7 ساعت اصلا بالا نمی ره خیلی گیچ شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)