به نظرم یه خورده بیشتر تحقیق کن
اگه دیدی خوبع و پولشو داری برو
به نظرم یه خورده بیشتر تحقیق کن
اگه دیدی خوبع و پولشو داری برو
?why do we fall
so that we can learn
to pick ourselvesup
من خودم بیشتر از اون خرج کردم به خرج و فیلم نیست که عزیز من اول ببین تو فهم درسنامه ها مشکل داری واقعا یا داری تلقین می کنی موفقیت تو کنکور تو گرو تعداد تست زیاد و مفیدو آزمون زدن و مرور مرور مرور نه با فیلم دی وی دی آمپول کنکور نیستن که
من خودم به شخصه تست های نشر الگو رو سخت تر از هفت خوان میبینم....
ولی در کل نشر الگو اصلا درسنامه جالبی نداره ، یعنی اگه نداشت بهتر بود!
برای اموزش هفت و خوان و کتابای نشر دریافت اوکین
در مورد عبدالمحمدی هم باید بگم اره! ترغیب میکنه همه رو به خرید دی وی دی های قرابت و لغت و املاش!
در کل خواهش میکنم با کلاس رفتن بی مورد وقت با ارزش خودتون رو تلف نکنید
کلاس فقط در صورتی که هیچی نمیفهمید برید . الان یه جوی ایجاد شده که هر کسی کلاس انلاین نره نمیتونه کنکور جواب بده ، یه جوری تلقین شده که انگار گمشده ای در این کلاس ها وجود داره و باید رفت!
در مورد معلماشون هم بگن که اکثرا واقعا پول پرست هستن حتی اونایی که به ظاهر ادمای خوبی میان ! و مگه به دانش اموز احترام بذارن؟ هر ساله این همه وویس از اریان حیدری و عمارلو و سایر معلما میاد بیرون... ( غیر از اقای فلاح که واقعا یه انسان عالین)
و برای دینی و زیست هم حتی اگه هیچی هم نمیفهمید همون نفهمید بهتره چون حداقل وقت تلف نمیکنید و میتونید رو سایر دروس وقت میذارید
فیلم دیدن برای زیست و دینی با عرض معذرت ولی حماقت محضه....
ویرایش توسط Hadi.Z : 28 مهر 1399 در ساعت 01:51
همه درسا که کلاس رفتن نمیخوان
دوتا یا سه تا درس کلاس انلاین بگیر سر خودتو با کلاس شلوغ نکن تهش هیچی نیس برخلاف تصور عموم له نظرم درسی که خیلی ضعیفی کلاس نرو یک درس که متوسطی رو برو
اینایی ک کلاس زیاد میرن وقت خیلی زیادی رو از دست میدن
دوستت ۶۸ میلیون خرج کرد که کرد خوب به تو چه به منی که این تایپیکو خوندم چه !یعنی سالانه خرج یک کنکوری میانگین ۶۸ تاس چه تورمی
منم ... میلیون پول ماشین دادم بیام تاپیک بزنم ؟
الهی ...
این بنده چه داند که چه میباید جُست ؟
داننده تویی ، هر آنچه دانی ، آن ده ...
مشاور کنکور سراسری
کلاس آنلاین خیلی میتونه مفید و کمک کنندت باشه وفارق از اینکه دی وی دی کدوم موسسه باشه به نظرم دی وی دی هم خوبه اما انگار ادم یک حس تعهد داره نسبت به کلاس های آنلاین و یا حتی یک حس عذاب وجدان که سر ساعت کلاس حاضر نشی عذاب وجدان داشته باشی در صورتی که من به شخصه اگه ویدیو باشه پشت گوش میندازم.یا هی کلاس رو پاز میکنم. یه رب دیگه میام پلی میکنم.البته این نظر منه در مورد دی وی دی. خیلی ها هم هستن که میتونن ارتباط بگیرن.
در مورد تاملند هم که گفتی من فک میکنم همونطور که دوستان گفتن فضای استدیو و فضای کلاس مهمه خیلی.
(نه مثل یکسری فیلم های ضبط شده که انگار روی یه دیوار آجری رو تابلو زدن وبا پوچ ترین امکانات کلاس ضبط کردن.)
دوستان اینم در نظر بگیرید . تا الان میانگین ۱۰ جلسه ۴ ساعته تو اختصاصیا و میانگین ۱۰ جلسه دو ساعته تو عمومیا برگزار شده ر
که باید ببینید برا همینه همه میگن تهش ۳ اختصاصی یک عمومی اینم دیگه خیلی وسواسی باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)