خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      واقعا ما تا در قبال چیزی پول ندیم نمیریم سمتش...فیزیک آلارو به بقیه معرفی میکردم ولی چون رایگان بود کسی اهمیت نمیداد الان که قسمتی از پروژه هاشون مثل راه ابریشم پولی شده بچها ارزش کارشون رو فهمیدن...کسایی که هنوز برا انتخاب دبیرفیزیک مرددن با یکی از بین کازرانیان و طلوعی پیش برن جفتشون فوق العادن

2. Top | #32
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yas_99 نمایش پست ها
      حالا که بحث داغه مام ی سوالی بپرسیم

ریاضی به نظرتون ملاک پور یا ثابتی؟ صفرم
      ملاک پور ببینم کنارش هم فقط تستای ثابتی خوبه؟ یعنی صفر تا صدش دیگه نه فقط تستاش یا خیلی زمان بره؟؟
      سلام من ملاکپور رو دیدم بنظرم برا هر سطحی عالیه
      شک نکن تو انتخابش وقتو از دست نده
      ثابتی رو ندیدم و نظری ندارم

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yas_99 نمایش پست ها
      حالا که بحث داغه مام ی سوالی بپرسیم

ریاضی به نظرتون ملاک پور یا ثابتی؟ صفرم
      ملاک پور ببینم کنارش هم فقط تستای ثابتی خوبه؟ یعنی صفر تا صدش دیگه نه فقط تستاش یا خیلی زمان بره؟؟
      ثابتی رو ندیدم
      ولی ملاک پور خیلی مرتب و اصولی و مفهومی تدریس میکنه
      دبیر با شخصیت و بی ادعایی هم هست برعکس یه سری که زیاد منم منم میکنن و تو کلاسا تو حاشیه میرن

اما یادتان باشد ؛
      که به شعر
      به آواز
      به لیلاهایتان
      به رویاهایتان
      پشت نکنید ...

4. Top | #34
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir1376 نمایش پست ها
      من راه ابریشمش رو ندیدم
      سطحش چطوریاست ؟

​من از فیزیک طلوعی هم خیلی تعریف شنیدم
      راه ابریشمش رو من نمیبینم چون فقط برا تجربی هاست من صفر تا صدش رو میبینم تو آلا رایگان هست برا سال 97-98 ضبط شده راه ابریشمش خیلی تست حل میکنن پیش ازمونهای گزینه 2 و قلمچی + پس آزمونهاش هم حل میکنن +خود آزمونها + تستن زیاد رگباری دوستم تجربی هست اون کارزانیانو خریده ازش راضیه

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      من راه ابریشمش رو ندیدم
      سطحش چطوریاست ؟

​من از فیزیک طلوعی هم خیلی تعریف شنیدم
      من ذهبی و یحیوی و نوکنده و طلوعی و کازانیان رو دیدم بین همه اینهایی که گفتم یحیوی و کارزانیان فوق العاده هستن ذهبی رو نرید سمتش کلا کتاب رو تدریس میکنه حتی محاسبات رو هم بهتون آموزش نمیده که چجوری ساده کنی و از رو برگه جواب رو مینویسه رو مانیتور و حتی آزماسشهای کتاب رو هم انجام میده یحیوی یه سوالایی میگه تحت عنوان خودم که تو جزوه اش نیست خیلی خوبن اون سوالای خودمش و در کل با مزده تدریس میکنه یو مفهومی و تاکتیکی
      کارزانیان یه جوری میگه که وقتی تکنیک رو بهت میگه میدونی از کجا اومد حتی نگه هم خودت میتونی تکنیک رو حدس بزنی و واقعا شیرین درس میده
      نوکنده متوسط
      طلوعی فرمالیته و خشک ولی سوال خوب حل میکنه سطح سوالای جزوه اش ااز همشون بالاست
      من این برداشت رو از این دبیر داشتم و این صرفا نظر شخص بنده هست هر کس نظر دیگه ای داره محترمه و صد البته همه اینها برای افرادی میتونن عالی باشن ولی انتخاب من با فاکتورهایی که گفتم یحیوی و کارزانیان هست و وقت کنم شاید هر دوتاشونو دیدم + تست کتاب ها

6. Top | #36
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      من ذهبی و یحیوی و نوکنده و طلوعی و کازانیان رو دیدم بین همه اینهایی که گفتم یحیوی و کارزانیان فوق العاده هستن ذهبی رو نرید سمتش کلا کتاب رو تدریس میکنه حتی محاسبات رو هم بهتون آموزش نمیده که چجوری ساده کنی و از رو برگه جواب رو مینویسه رو مانیتور و حتی آزماسشهای کتاب رو هم انجام میده یحیوی یه سوالایی میگه تحت عنوان خودم که تو جزوه اش نیست خیلی خوبن اون سوالای خودمش و در کل با مزده تدریس میکنه یو مفهومی و تاکتیکی
      کارزانیان یه جوری میگه که وقتی تکنیک رو بهت میگه میدونی از کجا اومد حتی نگه هم خودت میتونی تکنیک رو حدس بزنی و واقعا شیرین درس میده
      نوکنده متوسط
      طلوعی فرمالیته و خشک ولی سوال خوب حل میکنه سطح سوالای جزوه اش ااز همشون بالاست
      من این برداشت رو از این دبیر داشتم و این صرفا نظر شخص بنده هست هر کس نظر دیگه ای داره محترمه و صد البته همه اینها برای افرادی میتونن عالی باشن ولی انتخاب من با فاکتورهایی که گفتم یحیوی و کارزانیان هست و وقت کنم شاید هر دوتاشونو دیدم + تست کتاب ها
      مگه جنگه که دوتاشونو هم ببینی ؟
      همون کازرانیان رو ببین خوبه منم قبلا یه قسمتایی از نکته و تست یازدهمش رو دیده بودم قشنگ کار میکرد
      واقعا کلا آلا دبیرای خوبی داره بنظرم
      موقاری واسه زیست خیلی خوب تست حل میکنه و روش هاش واقعا جوابه
      پویان نظر هم واسه شیمی واقعا واسه محاسبات عالی و کولاک کار میکنه
      ثابتی ریاضی هم که نیاز به تعریف نداره استاد به تمام معنا هستند ایشون چقدر من دوست دارم این مرد رو
      کازرانیان و طلوعی هم جفتشون واسه فیزیک خوب کار میکنن
      یه زمانی ناصح زاده و اقاجانی هم کار میکردند که کارشون حرف نداشت
      حالا فکر نکنید اینا تبلیغ واسه آلاست
      همه این دبیرا تو آلا دوره های رایگان صفر تا صد و نکته و تست دارن

7. Top | #37
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      مگه جنگه که دوتاشونو هم ببینی ؟
      همون کازرانیان رو ببین خوبه منم قبلا یه قسمتایی از نکته و تست یازدهمش رو دیده بودم قشنگ کار میکرد
      واقعا کلا آلا دبیرای خوبی داره بنظرم
      موقاری واسه زیست خیلی خوب تست حل میکنه و روش هاش واقعا جوابه
      پویان نظر هم واسه شیمی واقعا واسه محاسبات عالی و کولاک کار میکنه
      ثابتی ریاضی هم که نیاز به تعریف نداره استاد به تمام معنا هستند ایشون چقدر من دوست دارم این مرد رو
      کازرانیان و طلوعی هم جفتشون واسه فیزیک خوب کار میکنن
      یه زمانی ناصح زاده و اقاجانی هم کار میکردند که کارشون حرف نداشت
      حالا فکر نکنید اینا تبلیغ واسه آلاست
      همه این دبیرا تو آلا دوره های رایگان صفر تا صد و نکته و تست دارن
      وحید کبریایی برای هندسه هم خیلی خوب کار میکنه

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وحید کبریایی برای هندسه هم خیلی خوب کار میکنه
      واسه مسائل شیمی چه دبیری مناسبه ؟
      من نظام قدیم بودم و اون موقع پکیج مسائل شیروانی رو خریده بودم فقط تو یکی دو مبحث خوب بود

اما یادتان باشد ؛
      که به شعر
      به آواز
      به لیلاهایتان
      به رویاهایتان
      پشت نکنید ...

9. Top | #39
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ayda_1998 نمایش پست ها
      واسه مسائل شیمی چه دبیری مناسبه ؟
      من نظام قدیم بودم و اون موقع پکیج مسائل شیروانی رو خریده بودم فقط تو یکی دو مبحث خوب بود
      برا شیمی زیاد دبیر ندیدم ولی بازرگان و بابایی و آقاجانی بهترین ها هستن از بقیه خبر ندارم فکر کنم امسال آقاجانی تو تاملند سطح بالاتر داره کار میکنه کتاب هم iq پیشنهاد داد که نشون میده میخواد سطح بالا کار کنه خوشدم گفت کنکور 99 سطحش بالاست و باید سطح بالا کار بشه برای شیمی اگه خودم بخوام ببینم بازرگان رو خیلی دوست دارم ولی حیف که زیاد میگه و چون کتابش رو هم داره ترکیب خوبی نمیشه حجم هر دو زیاد کتاب بازرگانی + آقاجانی یا بابایی رو خودم باشم میبینم ولی حتما با دبیری پیش برید که از کلاسش لذت ببرید اینش خیلی مهمه بعضیا فقط دنبال نکته و راه حل سریع و یا تستهای خفن هستن ولی این خیلی مهمه که شما از کلاس لذت ببرید چون هر چقدر تدریس جذاب و لذت بخش باشه ترغیب میشید بیشتر تست بزنید خودتون و انگیزه میگیرید

10. Top | #40
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      یه چیز جالبی هم که حسش میکنم اینه که به نظر دبیرهایی که کتاب ندارن خوب تدریس میکنن معمولا عجیبه نه؟؟!

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      یه چیز جالبی هم که حسش میکنم اینه که به نظر دبیرهایی که کتاب ندارن خوب تدریس میکنن معمولا عجیبه نه؟؟!
      اره تاحالا بهش فکر نکرده بودم، من فکر میکنم به این دلیل باشه که اغلب کسایی که کتاب مینویسن لزومامعلم خوبی نیستن و بعد به تبلیغات همون کتاب هاشون میان کلاس میزارن و بقیه میرن میگن مولف فلان کتابه و....
      ولی دبیرایی که از معلمی رفتن سراغ تالیف موفق هستند!!!

12. Top | #42
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بر عکسشم هست دبیرایی که تالیف خوبی دارن اکثرا معلمای تپی نیستن..همین بازرگان هم واقعا فاصله تدریسش با کتابش زیاده-عبدالمحمدی هم همینجور-مسعود جعفری فکر میکردم معلم خیلی خفنی باشه ولی کلاساش یکی از خواب آور ترین کلاسای ممکنه از رو برگه دستش میخونه خیلی هم رسمیشهاب اناری هم از اینا بد تر-

13. Top | #43
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_a نمایش پست ها
      بر عکسشم هست دبیرایی که تالیف خوبی دارن اکثرا معلمای تپی نیستن..همین بازرگان هم واقعا فاصله تدریسش با کتابش زیاده-عبدالمحمدی هم همینجور-مسعود جعفری فکر میکردم معلم خیلی خفنی باشه ولی کلاساش یکی از خواب آور ترین کلاسای ممکنه از رو برگه دستش میخونه خیلی هم رسمیشهاب اناری هم از اینا بد تر-
      خخخخ منم همینو گفتم دیگه برعکسش دیگه چیه؟؟

14. Top | #44
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion2020 نمایش پست ها
      اره تاحالا بهش فکر نکرده بودم، من فکر میکنم به این دلیل باشه که اغلب کسایی که کتاب مینویسن لزومامعلم خوبی نیستن و بعد به تبلیغات همون کتاب هاشون میان کلاس میزارن و بقیه میرن میگن مولف فلان کتابه و....
      ولی دبیرایی که از معلمی رفتن سراغ تالیف موفق هستند!!!
      یا اینم میتونیم بگیم که کتابشون معروف میشه غیر مستقیم به پر شدن کلاسشون کمک میکنه و نیازی نیست زیاد زور بزنن برای تدریس ولی کسی که کتاب نداره باید تو کلاسش اینقدر خوب باشه که تدریسش صدا بندازه تا کلاساش پر بشه و تنها درامدش از تدریس و کلاسه انتشارات هم همینطورن خیلی سبز رو ببینید تنها درامدش از چاپ و تالیف کتابا برای همین کتاباش بهترینن ولی قلمچی رو ببین گاج هم از وقتی ازمون برگزار میکنه کیفیت کتاباش کمتر شده یا گزینه 2 رو ببین چقدر کیفیت سوالاش خوبه چونکه منبع اصلی درامدش از ازمونه

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_a نمایش پست ها
      دقیقا اینا اصلا معلم نیستم و به تبلیغ کتابهاشون کلاس میگیرن
      1.بازرگان
      2.شهریاری فیزیک
      3.اناری وشهلایی زبان
      4.ایادفیلی عربی
      5.مقدم نیا ریاضی
      6.جعفری شیمی
      7.عبدالمحمدی ادبیات
      8.هاشمی زیست.
      ...........

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)