⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
سلام من شروع کردم با یحیوی تا اینجا خیلی خوب بوده واقعا از صفره صفر میگه بعضی دوستان شوخی کردن سر کلاس ها رو باهاش اوکی نبودن ولی بنظر من هم خوبه و هم لازمه ولی بازم شما خودتون صلاح می دونید
واقعا من خودم دنبال دبیر میگشتم برای فیزیک و چن روزیه دارم ویدیو میبینم از دبیرهای مختلف ذهبی رو وللش خیلی کش میده و خسته میکنه و ندریسش هم کتاب درسی و راه های طولانیش رو میگه سر تبدیل یکا من هنگ کردم اینقدر زنجیر نوشت
یحیوی خوبه و تکنییکی و مفهومی میسازتت سوالایی تحت عنوان خودم میگه که یه جور دیگه ای نکات کور ذهنت رو روشن میکنه
طلوعی آلا خوبه ولی فرمالیته میره جلو ولی تست زیاد حل میکنه که این برای کنکور عالیه
اما پرویز کارزانیان اوففف عجب دبیری واقعا سر تبدیل واحد صفر تا صد فیزیک کنکور براسال 97-98 یه روشی گفت واقعا کف کردم نه کتابها و نه دبیر ها اینجوری ندیدم تبدیل واحذ بگن به معنای واقعی کلمه کنکور یعنی این واقعا بقیه مبحث هاشم اینشکلیه یه جوری به مسئله نگاه میکنه که تا بحال من ندیدم
بقیه دبیر ها رو ندیدم فقط هیمنا رو دیدم که کارزانیان و یحیوی از همشون بهتره به نظرم بین این 4تا
حالا که بحث داغه مام ی سوالی بپرسیم
ریاضی به نظرتون ملاک پور یا ثابتی؟ صفرم
ملاک پور ببینم کنارش هم فقط تستای ثابتی خوبه؟ یعنی صفر تا صدش دیگه نه فقط تستاش یا خیلی زمان بره؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)