من اول کل مباحثی که میخواستم بخونم رو مینوشتم روی یه برگه به صورت کلی.بعد یه سری الگو از پیش تایین شده داشتم؛مثلا اینکه شبا ادبیات بخونم و صبحا زیست.بر همین اساس برنامه کلی رو درس به درس بر اساس روزای هفته تقسیم میکردم.زیادم نمیخواد دقیق برنامت نوشته بشه که توی هر ساعت چقد تست بزنی.همینکه تعداد کلی تستت دستت باشه و بخوای افزایشش بدی کافیه.منظورم اینه که کاری کن برنامت قابل انعطاف باشه...
اول درباره موضوع آخرت خواهرانه یه چیزی بهت میگم.برادر من این فکر موندن واسه کنکور۱۴۰۱ رو همین الان از سرت بکن بیرون.همین الان به خودت بگو که من باید ۱۴۰۰قبول بشم و واسش تلاش میکنم.تو منو یاد دوسال پیش خودم میندازی که با این حرفا خودمو گول میزدم که کمتر درس بخونم.ببین مغز تو داره با این حرفا که اگه یه سال دیگه بمونم و تمام تلاشمو میکنم و...داره تو رو گول میزنه.مطمئن باش هرچی از مدرسه فاصله بگیری درس خوندن هم یکم واست سخت میشه و نیاز به یه محرک داری.این کارو نکن با خودت که به جز پشیمونی چیزی نداره.تجربه دارم که میگم.درسته که امسال دوازدهمی و درس ها هم جدیده اما تو واقعا اگه بتونی روزی ۶ساعت بخونی( صد البته مستمر و پیوسته بخونی) و خوب تست بزنی همین امسال قبولی.اگه هم بتونی بیشتر از۶بخونی که چه عالی.خواهش میکنم این افکار محدود کننده رو بزار کنار!!کار امروزت رو به فردا نسپار.دوست من با تراز۵۵۰۰رتبش ۶هزار شد.تراز صرفا یه وضعیت از عملکردته که بتونی هرروز بهتر از دیروز باشی.از تراز ۵۰۰۰یا ۴۰۰۰شروع کن و خودتو بالا بکش.یعنی انتظار داری با تراز ۶۰۰۰شروع کنی؟ چه پر توقع.دیگه نمیدونم چی بهت بگم که به خودت بیای
واسه برنامه ریزی تو پست بعدی
![]()
ویرایش توسط Lavender_Haze : 21 مهر 1399 در ساعت 22:30
واسه برنامه ریزی هفتگی هم من برنامه های مختلفی دیدم.بعضیا هر روز مثلا شیمی و زیست و یک یا دوتا عمومی با ریاضی و فیزیک یک روز درمون میخونن( فهمیدی چی شد؟) و هروز تست مباحثی رو که خوندن میزنن.بعضی ها هفته اول فقط میخونن هفته دوم تست و مرور.بعضی ها هفته اول فقط اختصاصی و هفته دوم مرور اختصاصی با عمومی.هر فردی یه طور راحته با توجه به شرایطش.پس الان کسی نمیتونه به تو بگه که چطوری بخونی.بشین بودجه بندی آزمون رو بزار جلوت و برنامه بریز واسه خودت.با توجه به شرایطت و اینکه راحتی هر روز چند درس بخونی! مثلا تو میتونی تو یه روز هم شیمی و ریاضی وفیزیک و زیست بخونی!؟ اگه نمیتونی باید ریاضی و فیزیک رو یه روز درمیون کنی.خودت باید بهترین روش رو برای خودت پیدا کنی.البته بهت هم حق میدم.چون برنامه راهبردی ها مخصوصا واسه آزمون ۲ آبان سنگینه.مخصوصا ریاضیش و یکم شیمی.ولی میتونی این دوتا رو بیشتر تو برنامت بزاری.ببین بعضی ها روزانه برنامه مینویسن.یعنی هر شب واسه فرداشون مینویسن.بعضی هاهم جمعه ها هفتگی مینویسن.اینم بستگی به نظم و پیوستگی خودت داره.امیدوارم دیگه به کنکور ۱۴۰۱ فکر نکنی![]()
سلام رفیق
اول از همه اینکه از فکر کنکور1401 دربیا
اگه بخوای اینجوری بخونی هم امسالتو حروم کردی هم مطمئن باش سال بعد نتیجه خوبی نمیگیری
تراز قلم چی هم یه خط کش نیست که بگیم هرکی کمتر از یه عددی شد قبول نمیشه
بشین با آرامش درستو بخون و نهایت تلاشتو بکن ، همین امسال کلکشو بکن
1.واسه برنامه ریزی چند تا تاپیک هستش مثل تاپیک آقای آروین. من پیشنهاد میکنم هفته اول طبق یه برنامه ثابت پیش بری.مثلا روزی سه ساعت زیست دو ساعت شیمی و...
بعدش روز جمعه واسه هفته دوم بودجه بندیو چک کن ببین کدوم درسا عقبی یا کدوما جلویی،مثلا فیزیک اگه حجم زیادتری مونده بود ازش و زیست حجم بیشترشو خوندی توی هفته اول،واسه هفته دوم از تایم زیستت کم کن اضافه کن به تایم فیزیکت
2.روش مسخره ای پیدا کردی رفیقتست باید با درسنامه جلو بره تا تیکه تیکه توی ذهنت تثبیت شه. یدفعه بشینی سه روز درسنامه بخونی بعد سه روزم یادت میره پس تیکه تیکه بخون و تست بزن
3.اینم که گفتم
بشین درستو خوب بخون و فکر سال بعدم نکن
موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)