همه آزمون ها الان تقریبا غیرحضوری هستن
اما اونطور که من پرسیدم گزینه دو آزمونش کلا با گوشی و کامپیوتره و امکان پرینت کردن آزمون رو هم نمیده
ولی مثلا قلم چی هم میشه آزمونو پرینت کرد از ساعت ۸ روز آزمون هم این که مراجعه کنی به نمایندگیش و دفترچه و پاسخبرگ بگیری داخل خونه آزمونو بدی، گاج هم میشه حضوری رفت دفترچه و پاسبخرگو گرفت
[QUOTE=AmirXD;1649937]همه آزمون ها الان تقریبا غیرحضوری هستن
اما اونطور که من پرسیدم گزینه دو آزمونش کلا با گوشی و کامپیوتره و امکان پرینت کردن آزمون رو هم نمیده
ولی مثلا قلم چی هم میشه آزمونو پرینت کرد از ساعت ۸ روز آزمون هم این که مراجعه کنی به نمایندگیش و دفترچه و پاسخبرگ بگیری داخل خونه آزمونو بدی، گاج هم میشه حضوری رفت
قلمچی واسه اونیکه تاحالا کاری نکرده انتخاب عاقلانه ای بنظرم نیست
قلمچی فقط اسم در کرده وگرنه هیچی نیست بخاطر همین هم جامعه اماریش بیشتره یکی میگه خوبه 10 نفر میرن سمتش
نطر من گاجه
هرچند که علاقه و انتخاب خودت در اولویته
چوكشتي بي ناخدا به سينه ی دريا دلم
سلام به نظرتون فردی که سه سال رو فقط برای پاس شدن خونده میتونه با قلمچی جلو بره؟؟؟؟
یا پایه به پایه بخونه؟؟؟؟؟
این مملکت چیش تعادل داره که بخواد ازمونش داشته باشه
جامعه اماریش کمه چون همه میرن سمت قلمچی اونم نه رو استدلال بلکه صرفا بخاطر جو روانیی که عمو کاظم ایجاد کرده
گاج مالی نیست ولی قلم چی هم نون اسمشو میخوره با یک مشت پرسنل از خود راضی که حس هیتلر بودن دارن یجورایی البته حق هم دارن خودشون میدونن بی رقیبن هرجور عشقشون میکشه جولان میدن
چوكشتي بي ناخدا به سينه ی دريا دلم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)