عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
درصد زیرهفتاد قلم چی همچینم بدنیست من دوسال کنکورم حدودسی چهل میزدم کنکور پنجاه زدم که 98و 99درصد خوبی بوده
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
اگه میخواید ادبیات هیچی نشبید ****** برید کتاب درس به درس بخرید تو طول سال متمرکز بشید رو ارایه و قرابت یکم دستور اواخر دستور هم بیشتر کار کنیذ من هر دوسال کنکورم املا و لغتو گذاشتم اخرا از عید به بعد هر روز یک ربع خوندم تاریخ ادبیات هم خداشاهده هفته های اخر میخوندم هرچند امسال خیلبی سخت بود واسه زبان فارسی یا دستور هم میتونید از کلاسای شاهین زاد استفاده کنید که تو تلگرام گذاشتنش حتی ارایش هم بدک نیست کتاب موضوعی هارو کار کردم بیست درصد از کتاب طلایی گاح هم زدم اونم بدک نبود ولی تستای قرابتش چرت بود قره قاطی بزنید مگرنه فایده نداره چون مفاهیمو دسته بندی کرده خوب هی داری از یه مفهوم میزدی تو نیم ساعت که بدرد نمیخوره ولی پخش باشه بهتره من هر دوسال کنکور زبان فارسی رو نتوستم اونقدر خوب بزنم شاید یکیش سال اول ارایه رو خوب زدم امسال نه ولی قرابت املا و لعتو زدم سال اول نزدیک شصد امسال پنجاه اوردم
تو یه لکه نور نشونم بده
تو طول سال کمتر پیش میومد پارتواحده مثلا دو ساعتی تو هفته داشته باشم خیلی پخش میخوندم و تست میزدنم ادبیاتو تو ارایه و دستور بایییید استمرار باشه روزی یک ربع نیم ساعت ولی استمرار باشه اول سال دستورو خدا بشید اخر سار مرور نکنید مستمر نخونید ****** میرید
تو یه لکه نور نشونم بده
عمو سرعتت کمه دیگه!
شما تمرینی فعلا کار کن مسلط شی بعد میرسی به جالیی که بتونی 50 تست دینی رو تو 24 دیقه بزنی ( رسیدم که میگم در حالی که پارسال از همون درس 30تست رو تو 46 و 50 دیقه میزدم) یک سال کنکور من نشون داد که درسنامه کم بخونی به جای خیلی پرتی نمیوفتی تا اینکه درسنامه شورشو در بیاری بعدش بگی از کتاب گاج همین درس رو ضریبای 7 رو میزنم . که جمعا 6 تا سوال نمیشه
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
بعضی کتابا چرته به چایی نمیرسه طرف ولی واااااقعا مهم خوندنه طرف
تو یه لکه نور نشونم بده
دقیقا! عمومی یه منبع خوب کافیشه . که تا فروردین تموم بشه و علامتدار بشه اردیبهشت ماه کنار دوردنیا عمومی یا زردزده بشه .
اینا فعلا تجربه نکردن روزی رو که از پایه باید ترموشیمی بخونی از دوازدهم جامدات و از فیزیک نوسان با عصاره فتوسنتز و غذاسازی ،
بعد بخوان دوتا منبع برا هر درس تموم بکنن!
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
تاپیک رو دیدم گفتم بیام بگم دوستم جامع نشر الگو رو خریده همین تستهایی که تو کتابهای موضوعی الگو هست رو کپی پیست کردند به کتاب جامع نشر الگو اگر موضوعی الگو خریدید به هیچ عنوان جامع الگو رو نخرید
بهترین موضوعی جامع بازار هم در حال حاضر همین گاج میکرو طلایی کامل هست ویژگی این کتاب آموزش داخل تست است و وقتی شما موضوعی بخونید و در آخر این کتاب رو به ترتیب تستهاش رو بزنید مثل این میمونه که شما ادبیات رو ساختین با این کتاب دو باره خراب میکنید مستحکم تر و بهتر میسازید و با سرعت بیشتر
درس به درس خوندن ادبیات اشتباه محضه موضعی کار کن
همه کتابهایی که گفتی خوبن ولی نشرالگو بازدهی بیشتری داره تنوع بیشتری نسبت به گاج داره
به هرحال تو باید اول یکیشو کار کنی ببینی روی توجواب میده یا باید منبعتو عوض کنی (چون حقیقت اینه هرکس با یه منبع بیشتر جواب میگیره)
نصف و نیمه نیستیم !!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)