خیلی ممنونم از شما
الان یعنی شما میگی خوندن درسنامه بیخوده؟؟؟
خب یه دانش اموزی که تازه شروع به خوندن زیست کرده مثل من که تغییر نظامی ام باید چی بشه؟ هیچ نکته ترکیبی ای نمیدونم از طرفی همونطور که تو اول تاپیک گفتم حتی زمانی که میرم درسنامه میخونم بعدش میرم سراغ تست یسری تستا با ریزه کاری ها و نکاتی هست که بلد نیستم چه برسه اصلا درسنامه نخونم
خواهش میکنم...کار بخصوصی نکردم
الآن دوتا از جدول های تست هفتگیم جلومه....تعداد تست های زیستم رو که توی دو هفته زدم مینویسم (مجموع دوهفته شده 635 تست زیست) :
شنبه= 30
یکشنبه = 50
دوشنبه = 60
سه شنبه = 60
چهارشنبه = 160
پنجشنبه = 25
جمعه = 40
هفته ی دوم
شنبه = 30
یکشنبه = 40
دوشنبه = 50
سه شنبه = 0
چهارشنبه = 40
پنجشنبه = 50
منبع هام برای تست زنی خیلی سبز و میکرو بودن + آزمونای قلمچی و گاج + توی دوران جمع بندی آزمونای ماز
ویرایش توسط Zero_Horizon : 21 مهر 1399 در ساعت 23:33
بعضی هاش رو درقالب آزمون شبیه سازی شده و زمان دار....اما بقیه رو برای خودم زمان مشخصی درنظر نمیگرفتم اما سعی میکردم اگه قراره 30 تا تست بزنم رفتارم مثل جلسه آزمون باشه یعنی توی سوالاتی که زیادی شک داشتم یا بلدنبودم بیش ازحد مکث نمیکردم و الویت رو به تست هایی که بلد بودم میدادم و درآخر میرفتم سراغ سوالای چالشی با این حال حواسم بود که اگه قراره 30 تا تست بزنم بیشتر از 45 دقیقه براش زمان نذارم و برم سراغ رفع اشکال
اینایی که فرستادم برای اواخر زمستونه.....منم اوایل تعداد تست هام کم بود ولی هرچه قدر که جلوتر رفتم سرعت و تعداد افزایش یافت
سعی کن زیست رو توی برنامه هرروزت داشته باشی و کمی هم بخودت مهلت بده تا موتورت راه بیفته.....زدن تست هایی که قبلن کارکردیشون و تحلیل دوباره اونا میتونه یکی از عواملی باشه که توی سرعت تست زنی بهت کمک میکنه
خواهش میکنم.
برای همین گفتم اگه ضعیف هستین 2 بار 3 کتابو در یک زمان معقول نه خیلی سریع و نه خیلی کند بخونین. یکبار سریعتر و یکبار موشکافانه تر.
شما باید ببینین از درسنامه چی میخواین.
اگه بخواین متن کتابو ازش یاد بگیرین کار اشتباهی هست چون بعضی مواقع متن کتابو عینا ننوشتن و حتی باعث شده جملشون اشتباه باشه یا یک نتیجه گیری کردن که اشتباه هست.
پس شما باید 2 نکته رو موقع درسنامه خوندن در نظر بگیرین
اول بتونین سریع بخونینش که برای اینکار اول باید متن کتابو تقریبا خوب بلد باشین تا اگه صرفا متن کتابو گفته به سرعت بخونین و اگه نکته جالبی گفته اونو علامت بزنین
دوم بتونین اشتباه هاشو در بیارین این هم با تسلط تقریبا خوب روی 3 کتاب میسر میشه یعنی شما شک کنین که این نتیجه گیری یا ترکیب با متن کتاب متفاوت هست و برین بررسی کنین.
پس اگه میخواین درسنامه بخونین نباید دنبال این باشین کل متن کتابو دوباره با همون سرعت از درسنامه بخونبن بلکه متن کتابو بدونین و با سرعت از درسنامه بخونین و نکات خوبشو با سرعت کمتر بخونین و تحلیل کنین.
بالا گفتم زمان خوندن کتابو از درسنامه خوندن و تست جدا کنین.
2 دور که کتابو خوندین
حالا 2 زمان جدا برای خودتون بگذارین
یک زمان دوباره کتابو با تحلیل بهتر بخونین
در زمان دیگه شروع کنین درسنامه رو با سرعت خوب بخونین و کنار خطی که فکر میکنین تو کتاب ندیدین علامت بزنین تا در خوندن بعدی درسنامه فقط همین بخشهای علامت زده رو بخونین. و تستهایی که علامت گذاری کردینو بزنین.
دقت کنین کتاب خوندن با درسنامه و تست زدن مرتبط نیست یعنی ممکنه شما از کتاب درسی زیست 11 رو میخونین ولی زمان تست دارین فصل 3 زیست دهمو میزنین.که مزیت های خودشو داره.
برای اینکه موارد ترکیبی تو ذهنتون بمونه اول باید روی کتاب درسی تسلط خوبی پیدا کنین وگرنه همونطوری که از درسنامه میخونین به سادگی فراموش میکنین.
برای همین اوایل زمان بیشتری به خوندن و تحلیل کتاب درسی اختصاص بده و وقتی مسلط تر شدی زمان درسنامه و تستو بالاتر ببر.
برای شروع سراغ پینوکیو نرو که اشتباه زیاد داره.
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
ویرایش توسط sina_u : 22 مهر 1399 در ساعت 00:33
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
منم سعی دارم همین رو بگم،امکان نداره شما بتونی همه تست هارو بزنی و نکاتش رو یاد بگیری،اصلا فرض کنیم همه تست های کتاب های کمک آموزشی کشور رو بزنی باز هم نکاتی طراح میتونی مطرح کنه که قبلا ندیدی ...برای همین باید دقیق روی کتاب های درسی مسلط باشی به حدی که خودت بتونی از کتاب نکته بیرون بکشی
پیشنهادم میدم کانال استاد رضا امیر عضو بشی و توضیحاتی که در مورد زیست خوندن گفتن رو بشنوی(من به روشی که ایشون میگن میخوندم) :t.me/amirbio
بله من با تست زدن مخالف نیستم،بشرطی که با این دید تست بزنی که یاد بگیری کتاب رو چطور بخونی نه برای در آوردن نکته چون بقول خودت بی نهایت نکته وجود که قطعا با تست زدن نمیشه همش رو یاد گرفت.
ویرایش توسط reza2018 : 22 مهر 1399 در ساعت 19:32
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)