نوشته اصلی توسط
amir1376
با تمام احترامی که برات قایل هستم زیرو جان ولی با این حرفت از اساس مخالف هستم حالا ممکنه با خودتون بگین تو رشتت ریاضی بوده و تازه اومدی تجربی و از کجا میدونی حق هم دارید کسی اینجا مجبور نیست که من حرفی میزنم انجام بده اینجا بی نهایت نظر وجود داره ما خودمون باید قدرت تشخیص داشته باشیم
اینکه ما بیایم و مثل حمار بن حمار هی از روی کتاب درسی بخونیم و مثلا 10 بار اینکارو بکنیم و بعد اسم اینو بذاریم تسلط روی متن کتاب درسی خب مشخصه تکلیف چیه
ولی اگه یکی بیاد یکی دوبار خوب از روی متن کتاب بخونه و بعد بره یه تعدادی تست اموزشی واسه اون فصل بزنه مثلا 50 تا ( نکته هارو هم واقعا لازم نیست نوشت اونم بار اول که ما داریم تست میزنیم و همه چی بنظرمون نکتست همین که تستا رو مارکدار کنیم یا اون نکته رو توی پاسخنامه مارک کنیم کافیه ) و بعد مجددا بره روی متن کتاب درسی این سری دیده طراح چطوری از متن کتاب نکته درآورده و ادم باید خودش سعی کنه متن کتاب رو حلاجی کنه و باهمون دید طراح گونه خودش ببینه دیگه چه نکته ای میشه درآورد از این متن
مثال میزنم توی فصل دو دهم وقتی تست میزدیم دیدیم توی یه سوال پرسیده چندمورد راجب همه انزیم های مترشحه از محل اصلی جذب موادغذایی در دستگاه گوارش انسان صحیح است
خب ما وقتی اینو دیدیم توی تستا دوباره که کتابو میخونیم به قسمت معده میرسیم نباید به ذهنمون خطور کنه که طراح میتونست راجب همه انزیم های مترشحه از معده بپرسه ؟ این انزیما چی هستن ؟ اصلا به جای معده چه توصیفی میتونست استفاده کنه که اسم خود معده رو نبره ؟ نمیشه انزیمای معده و روده رو مقایسه کرد و تست مقایسه ایه برخلاف و همانند داد ؟ اصلا این انزیما چه ویژگی یا شباهتی دارن ؟
یا اصلا راجب یه شکلی ما تو تست دیدیم که طراح مثلا گفته کبد درراست بدنه یا بالاتر از روده بزرگه ... خب الان ما به اون شکل میرسیم نباید از خودمون بپرسیم دیگه چی میشه پرسید ؟ کدوما سمت چپن کدوما سمت راستن ؟ کی از کی بالاتره ؟ کدوم عضو بزرگه کدوم کوچیکه ؟ من بعضی وقتا حتی شکلارو خودم سعی میکنم از حفظ بکشم که بی نهایت موثره در به خاطر سپردن شکل ها
ما بی نهایت تست زیست داریم و هرکدوم هم با یه دیدگاهی نگاه کردن به متن ما نمیتونیم تمام این تستا رو بزنیم و نکته هارو یادداشت کنیم...بهتره تستای کمتری بزنیم و موقع تحلیلشون به جای نوشتن نکته بریم ببینیم واقعا طراح از کجای کتاب تونسته این برداشت رو بکنه و سعی کنم دید طراح گونه توی خودمون به وجود بیاریم ... معدود نکاتی هستن که واقعا جالب هستند و اینا ارزش نوشتن دارن که توی هر فصل شاید 20 تا هم نرسه تا اخر سال
اما با تست تکراری موافق هستم بهتره به جای شلوغ کردن دورتون با n تا منبع یه منبعو تستاشو خوب بزنید و مارکدارهاتون رو چندباره بزنید و البته بارها و بارها به کتاب درسی برگردید و اون رو مطالعه کنید