قطعا دوران دانشجویی ۴ سالمون از بین رفت
خوبه که عشق و حال سی تی صفا.(املاش درسته؟خخ)
اصلا درکتون نمی کنم یعنی شماها سرمای زمستون و دنبال اتوبوس و تاکسی دویدن رو به پتوی گرم ساعتِ ۶ صبح زمستون ترجیح میدین؟
تازه فک کنین سرمام خورده باشین مجبور شین سر کلاس با بینی گرفته بشینین! ظهرم غذای به اصطلاح غذای دانشگاه رو بخورین به جای دستپخت خونگی! کجا می تونی لم بدی با آدامس گوشه دهنت ویدیو استاد رو ببینی. قدر نمی دونین
فقط یه کم خب آدم حوصلش سر میره دیگه هیچ وقت همه ی خوبیا با هم جمع نمیشه.
واسه منی که تک فرزندم، تو این دنیا یه دونه دوست هم ندارم، هیچ کس هم تو فامیل هم سن و سال و هم فاز من نیست، افسردگی گرفتم، تنهایی داغونم کرده،و.... امیدم به دانشگاه بود که حال و هوام عوض شه که اونم غیرحضوریه![]()
خوشا دیدار ما در خواب ...
in Shallow Shallow
واقعا بدشانسیه بزرگیه
دانشگاه فقط ترم یکش من و دوستام ترم یک برعکس که ترم بالایی ها ترمک هارو سر کار میزارن ما سرکار میزاشتیم .یه پسر یا دختر مظلوم و درسخون(کاملا قابل تشخیصن) پیدا میکردیم بعد سوال پیج میکردیم .ببخشد ما گشنه شدیم اینجا رستورانش کجاست بعد اون نیم ساعت درباره سلف توضیح میداد
و از این کارا خیلم خاطرات خوبی شد .اذیت کردن دیگران کار خوبی نیست اما خدا ازمون بگذره انتقام ترمک ها رو گرفتیم
خیلی ترمک هارو ترم بالایی ها فیلم میکردن یه دوستم میگفت به ترمکه گفتن تو سلف کارت زدی بعدش بلند اسمت رو بگو اون بنده خدا رو سوژه کردن![]()
خداوکیلی یه ذره حضوری شه.. دلم خوابگاه و این چیزارو نمیخواد... ولی خب حوصلم سر رفته دیگه
یکم حال و هوای ادم عوض شه.. هم کلاسیارو ببینیم
پوووکیدم دیگه
یعنی از بیکاری نمیدونم چکار بکنم
کرونام هست نمیشه خیلی بیرون رفت با دوستا
قبل از عمل کردن گوش کن....
قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....
قبل از شماتت کردن صبر کن...
قبل از دعا کردن ببخش....
قبل از دست کشیدن تلاش کن!....
دانشگاه ها که حالا حالاها مجازیه
حالا حداقل شما نمیدونید چی رو از دست دادید
ولی من که یه ترم و دو هفته رفتم خییییلی دلم تنگ شده( اره برا من تجربه خیلی بهتری نسبت به مجازی بود )
بستگی به دانشگاه داره
ما ترم قبل همه ی تئوریمون مجازی بود وکاراموزی و کارگاه ها رو رفتیم و حتی خوابگاهم باز بود
این ترمم فعلا گفتن 4هفته تئوری ها + عملی ها حضورین و بقیش مجازیه
ولی فعلا گفتن![]()
من ميدونم فوق العاده ضد حاله خصوصا ترم اوليا اما ناراحتي چيزي رو حل نميكنه سعي كنيد از نكات مثبتش استفاده كنيد اوليش اينه كه تايم ازاد بيشتري دارين و رفت و امد كه خيلي انرژي و زمان ميبره حذف شده اين تايم رو ميتونين رو نقاط ضعفتون كار كنيد برا من زبان و خط ميخيم بود كه دارم روش كار ميكنم خصوصا خط كه ابروريزي بود هميشهحالا هر كسي بهتر ميدونه براش چي خوبه اما از من ميشنوين زبان رو قوي كنيد هر رشته اي كه ميخونين فرقي نداره زبان خيلي مفيده وقتي ياد بگيرين مثل كوري ميشين كه بينا شده .جز قسمت علمي و اپلاي و مهاجرت برا سرگرميتونم عاليه برا فيلم و اهنگ به يه دنياي جديد دسترسي دارين زيرنويس نصف لذت فيلم و هشتاد درصد اهنگ رو ميگيره و اينكه اكثر اينا زيرنويس هم ندارن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)