ما ورودي هامون نيومدن و مشخص نيست شرايطشون ولي ترم اولي و ترم اخري نميشناسه كرونا احتمالا اونام مجازين .استادهاي ما هم ميگن اگه اتفاق خاصي نيوفته دو ترم ديگم همين وضعيت هست ما سال اخر كه عرصه هستيم و بيمارستان يعني كلا مجازي فارق التحصيل ميشيم
من كه راضيم جز اين ادوبي كانكت كه خيلي اذيت ميكنه گاهي و اينكه كاراموزي هامون رو كم كردن رو مخه![]()
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
اگه جاده ها رو میبستن، الان کرونا کم شده بود ، همه حضوری با ماسک میرفتیم کلاس.
به خاطر یه سیاست غلط ما هم از لذت دانشگاه رفتن محروم شدیم...
ازمايشگاهم شنيدم خيلي جاها مجازي كردن حتي.اما براي كاراموزي پرستاري بخشنامه دادن و كم كردن مثلا به جاي يه ماه دو هفته و .. كه كار بيخوديه ما كه ميريم و خطر ميكنيم چه دو هفته چه يه ماه فقط كيفيت اموزش مون پايين مياد.من ترم قبل يه روز رفتم به جاي دوهفته(كلا از چهار پنج بيمار علايم حياتي گرفتم جالبه كه بخش عفوني بوديم و بيمار كرونايي هم تو قسمت ايزوله داشتن كه گاهي جا به جا ميكردن تو بخش ها براي عكس و... ما در معرض بوديم ) تهش چي دربيايم خدا ميدونه .شانس بيارين تو اينده زيردست ما نيوفتين.درخواست هم داديم قبول نكردن زياد كنن .يا كلا بردارن يا كامل بزارن من كه موندم
![]()
ویرایش توسط prince : 17 مهر 1399 در ساعت 16:07
بودن یا نبودن
مسئله اینست...
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
عجیب نیست بستگی به دانشگاه و شهرم داره .شهید بهشتی دانشگاه بزرگیه و امکانات خوبی داره ولی دانشکده ما خیلی کوچیکه و فقط سه رشته رو شامل میشه پزشکی و پرستاری و مامایی و کلاس های کوچیک و جمعیت زیاد (دانشگاه ازاد تا بتونه ثبت نام میکنه برا درامد)مثلا ما کلاسای تخصصی مون گاهی تا 80-90 نفر میشدیم و در کلاس بسته نمیشد و صندلی هامون چسپیده بود و از بیرون میاوردیم اصلا یه وضعی بود اما بچه هامون با حال بودن و ورودی معرکه ای داشتیم و کلاسا صمیمیت و خنده واینا موج میزد یادش بخیر خیلی صفا داشت
با این شرایط امکان حضوری وجود نداره برا دانشکده ما ولی دانشگاه هایی که فضا ی کافی دارن که خیلی از دولتی ها ی بزرگ دارن میتونن ترکیبی برگزار کنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)