هم تک منبعی هم چند منبعی!
من به شخصه خیلی درگیر این سوال و جوابش بودم. از کلی رتبه برتر هم پرسیدم و نتیجه ای که بهش رسیدم رو اینجا هم میذارم: برای دروس عمومی، تک منبعی؛ برای دروس اختصاصی، یک، دو یا چند منبعی
دروس عمومی: دروس عمومی از نظر من کلا به یه منبع نیاز دارن. تازه همون یه منبع هم اگه کتابایی مثل مهر و ماه یا خیلی سبز باشه از سرتونم زیاده! یعنی تستهاش رو حتی تا روز کنکور هم نمیرسین بزنین دیگه چه برسه به اینکه بخواین چند تا منبع هم بگیرین!! البته برای فارسی حتما باید سه تا کتاب موضوعی رو بگیرین، ولی اونم از هر کدوم یکی.
دروس اختصاصی: توی دروس اختصاصی، بسته به اینکه دانش آموز قوی یا ضعیفی هستین، میتونین دو یا یه منبع رو کار کنین. برای دانش آموزای ضعیف و متوسط رو به پایین توصیه ام اینه که یه منبع رو کامل روش تسلط پیدا کنن و کامل کار کنن، بعد به فکر منبع جدید بیافتن. چون اگه دیدن دو تا منبع دارین و هیچکدوم رو نرسیدین بزنین شاید باعث استرس زایی بشه. دانش آموز قوی یا متوسط رو به بالا، میتونه از یک یا دو تا منبع استفاده کنه چون بدون مشکل میتونه تستاشونو بزنه و حتی در کنارش میتونه یه موج آزمون هم بزنه...
این نظر شخصی من بود. بهتره نظرات دیگر دوستانو بشنویم
![Yahoo (50)](images/smilies/yahoo/yahoo (50).gif)
ویرایش: مطالب پایینی رو تازه دیدم الان اونا رو هم میگم
![Yahoo (4)](images/smilies/yahoo/yahoo (4).gif)
خب برای دروس عمومی که تک منبعیم. البته نه اینکه دو تا منبع نگرفته باشم! اگه یه منبع بهتر گرفتم قبلیو میذارم کنار. مثلا عربی خیلی سبز داشتم، الان که مهر و ماه گرفتم اونو گذاشتم کنار.
برای دروس عمومی که تک منبعی هستم، تستا رو مضربی میزنم. حالا مضربا بر چه اساسی هستن؟ من عادت دارم توی یه تایم یه ساعته، ۴۰ تا تست عمومی بزنم. خب مثلا اگه قرار باشه از یه درس که ۱۶۰ تا تست داره، ۴۰ تا تست بزنم، ضریب ۴ میزنم. اگه هم تعداد تست بالاتر بود ضریب رو میبرم بالاتر. (اونروز عربی ضریب ۱۲ میزدم قشنگ هر دو صفحه یه تست
![Yahoo (20)](images/smilies/yahoo/yahoo (20).gif)
![Yahoo (20)](images/smilies/yahoo/yahoo (20).gif)
) برای عمومیا زمان دار کار نمیکنم ولی خب سعی میکنم توی اون یه ساعت، ۴۰ تا تستو بزنم و تحلیل کنم. این ترکیب امتحان شده س تضمینی بالا ۷۰
برای اختصاصیا، هر درس بستگی داره
ریاضی: فعلا روالم اینه که درسنامه مهر و ماه رو میخونم تستای ۴۵٪ اش هم میزنم، بعد میرم سراغ موج آزمون! با این کار بالا ۶۰-۷۰ میزنم معمولا
زیست: درسنامه ی زیست جامع مهر و ماه رو میخونم، بعدش تست ضریب ۳ یا ۵ از اون فصل کار میکنم. اگه تایم اضافه آوردم میرم سراغ تستای TNT آی کیو. این ترکیب هم تضمینی بالا ۸۰
فیزیک: برای فیزیک پایه اول از روی خیلی سبز، تستای رنگیش رو کار میکنم و بعد اگه تایم اضافه آوردم میرم سراغ موج آزمون. برای دوازدهم هم فقط همون رنگیای خیلی سبز رو کار میکنم برا هفت پشتمم بسه! با این ترکیبمم آزمونا ۶۰-۷۰ میزنم راضیم ازش
شیمی: برای شیمی کتابام خیلی قاطی پاتیه. دهم و یازدهم مبتکران دارم دوازدهم هم خیلی سبز! فعلا که برا این آزمون دارم از این ترکیب استفاده میکنم تا ببینم چی پیش میاد!