خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تک منبعی یا چند؟! لطفا تجربیات و مشاوره هاتون رو به اشتراک بذارید

عرض سلام خدمت همه
      یه سوال تکراری ولی این بار میخوام جوابای متفاوتی بشنویم
      اول تیتر وار بگید که تک منبعی بودن یا چند منبعی
      بعدش توضیحاتتون رو بدید
      این توضیحات میتونه شامل این موارد باشه :
      -واسه هر درس جدا جدا بگید که تک منبعی باشه یا دو و بیشتر...
      -تجربیاتتون رو بگید
      -نحوه استفادتون رو بگید مثلا اگه تک منبعی بودید بگید که استفادتون اینطوری بوده که برای مثال تستا رو مضرب 3 و در سه نوبت میزدید یا مثلا میومدید واسه مرور همون تستای تک منبعتون رو دوباره و به صورت زماندار میزدید/یا مثلا اگه دو منبعی بودید منبع دوم رو کلا زماندار میزدید؟!یا اونم آموزشی؟! (همینایی که مثال زدم رو هم حواستون بهشون باشه ها دارم نخ میدم واسه هر کدوم)
      -درصدی که از روش خوندنتون به دست آوردید هم بگید عالی میشه.مثلا یکی ممکنه رو هوا بگه که نه همون یه منبع هم زیادیه و ممکنه اون شخص هدفش درصد حدودی 40 باشه و یه منبع واقعا زیادم باشه برا این درصد ولی یکی دیگه هدفش بالای هشتاده/پس ترجیحا ذکر کنید که به جه درصدی با روشتون تو آزمونا و کنکور رسیدید/و بازم ترجیحا پیشنهاداتون برا درصدای بالای 80 باشه
      -و کلا هر پیشنهاد و مشاوره که به ذهنتون میرسه
      موفق باشید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      هم تک منبعی هم چند منبعی!

من به شخصه خیلی درگیر این سوال و جوابش بودم. از کلی رتبه برتر هم پرسیدم و نتیجه ای که بهش رسیدم رو اینجا هم میذارم: برای دروس عمومی، تک منبعی؛ برای دروس اختصاصی، یک، دو یا چند منبعی

دروس عمومی: دروس عمومی از نظر من کلا به یه منبع نیاز دارن. تازه همون یه منبع هم اگه کتابایی مثل مهر و ماه یا خیلی سبز باشه از سرتونم زیاده! یعنی تستهاش رو حتی تا روز کنکور هم نمیرسین بزنین دیگه چه برسه به اینکه بخواین چند تا منبع هم بگیرین!! البته برای فارسی حتما باید سه تا کتاب موضوعی رو بگیرین، ولی اونم از هر کدوم یکی.

دروس اختصاصی: توی دروس اختصاصی، بسته به اینکه دانش آموز قوی یا ضعیفی هستین، میتونین دو یا یه منبع رو کار کنین. برای دانش آموزای ضعیف و متوسط رو به پایین توصیه ام اینه که یه منبع رو کامل روش تسلط پیدا کنن و کامل کار کنن، بعد به فکر منبع جدید بیافتن. چون اگه دیدن دو تا منبع دارین و هیچکدوم رو نرسیدین بزنین شاید باعث استرس زایی بشه. دانش آموز قوی یا متوسط رو به بالا، میتونه از یک یا دو تا منبع استفاده کنه چون بدون مشکل میتونه تستاشونو بزنه و حتی در کنارش میتونه یه موج آزمون هم بزنه...

این نظر شخصی من بود. بهتره نظرات دیگر دوستانو بشنویم

ویرایش: مطالب پایینی رو تازه دیدم الان اونا رو هم میگم
      خب برای دروس عمومی که تک منبعیم. البته نه اینکه دو تا منبع نگرفته باشم! اگه یه منبع بهتر گرفتم قبلیو میذارم کنار. مثلا عربی خیلی سبز داشتم، الان که مهر و ماه گرفتم اونو گذاشتم کنار.

برای دروس عمومی که تک منبعی هستم، تستا رو مضربی میزنم. حالا مضربا بر چه اساسی هستن؟ من عادت دارم توی یه تایم یه ساعته، ۴۰ تا تست عمومی بزنم. خب مثلا اگه قرار باشه از یه درس که ۱۶۰ تا تست داره، ۴۰ تا تست بزنم، ضریب ۴ میزنم. اگه هم تعداد تست بالاتر بود ضریب رو میبرم بالاتر. (اونروز عربی ضریب ۱۲ میزدم قشنگ هر دو صفحه یه تست) برای عمومیا زمان دار کار نمیکنم ولی خب سعی میکنم توی اون یه ساعت، ۴۰ تا تستو بزنم و تحلیل کنم. این ترکیب امتحان شده س تضمینی بالا ۷۰

برای اختصاصیا، هر درس بستگی داره

ریاضی: فعلا روالم اینه که درسنامه مهر و ماه رو میخونم تستای ۴۵٪ اش هم میزنم، بعد میرم سراغ موج آزمون! با این کار بالا ۶۰-۷۰ میزنم معمولا
      زیست: درسنامه ی زیست جامع مهر و ماه رو میخونم، بعدش تست ضریب ۳ یا ۵ از اون فصل کار میکنم. اگه تایم اضافه آوردم میرم سراغ تستای TNT آی کیو. این ترکیب هم تضمینی بالا ۸۰
      فیزیک: برای فیزیک پایه اول از روی خیلی سبز، تستای رنگیش رو کار میکنم و بعد اگه تایم اضافه آوردم میرم سراغ موج آزمون. برای دوازدهم هم فقط همون رنگیای خیلی سبز رو کار میکنم برا هفت پشتمم بسه! با این ترکیبمم آزمونا ۶۰-۷۰ میزنم راضیم ازش
      شیمی: برای شیمی کتابام خیلی قاطی پاتیه. دهم و یازدهم مبتکران دارم دوازدهم هم خیلی سبز! فعلا که برا این آزمون دارم از این ترکیب استفاده میکنم تا ببینم چی پیش میاد!
      عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
      بی‌تفاوت بودنت هر لحظه آبَم می‌کند...
      ویرایش توسط NormaL : 15 مهر 1399 در ساعت 09:15

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به جای اینکه چند کتاب بخوانید،یک کتاب را چندین بار بخوانید
      تسلط کامل روی یک کتاب خیلی بهتر از تسلط ناقص روی چند کتاب هست...برای هر درس یک منبع اصلی و حداکثر یک منبع تکمیلی(مثل موج آزمون یا آی کیو)نیاز هست.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NormaL نمایش پست ها

من به شخصه خیلی درگیر این سوال و جوابش بودم. از کلی رتبه برتر هم پرسیدم و نتیجه ای که بهش رسیدم رو اینجا هم میذارم: برای دروس عمومی، تک منبعی؛ برای دروس اختصاصی، یک، دو یا چند منبعی

دروس عمومی: دروس عمومی از نظر من کلا به یه منبع نیاز دارن. تازه همون یه منبع هم اگه کتابایی مثل مهر و ماه یا خیلی سبز باشه از سرتونم زیاده! یعنی تستهاش رو حتی تا روز کنکور هم نمیرسین بزنین دیگه چه برسه به اینکه بخواین چند تا منبع هم بگیرین!! البته برای فارسی حتما باید سه تا کتاب موضوعی رو بگیرین، ولی اونم از هر کدوم یکی.

دروس اختصاصی: توی دروس اختصاصی، بسته به اینکه دانش آموز قوی یا ضعیفی هستین، میتونین دو یا یه منبع رو کار کنین. برای دانش آموزای ضعیف و متوسط رو به پایین توصیه ام اینه که یه منبع رو کامل روش تسلط پیدا کنن و کامل کار کنن، بعد به فکر منبع جدید بیافتن. چون اگه دیدن دو تا منبع دارین و هیچکدوم رو نرسیدین بزنین شاید باعث استرس زایی بشه. دانش آموز قوی یا متوسط رو به بالا، میتونه از یک یا دو تا منبع استفاده کنه چون بدون مشکل میتونه تستاشونو بزنه و حتی در کنارش میتونه یه موج آزمون هم بزنه...

خب برای دروس عمومی که تک منبعیم. البته نه اینکه دو تا منبع نگرفته باشم! اگه یه منبع بهتر گرفتم قبلیو میذارم کنار. مثلا عربی خیلی سبز داشتم، الان که مهر و ماه گرفتم اونو گذاشتم کنار.

برای دروس عمومی که تک منبعی هستم، تستا رو مضربی میزنم. حالا مضربا بر چه اساسی هستن؟ من عادت دارم توی یه تایم یه ساعته، ۴۰ تا تست عمومی بزنم. خب مثلا اگه قرار باشه از یه درس که ۱۶۰ تا تست داره، ۴۰ تا تست بزنم، ضریب ۴ میزنم. اگه هم تعداد تست بالاتر بود ضریب رو میبرم بالاتر. (اونروز عربی ضریب ۱۲ میزدم قشنگ هر دو صفحه یه تست) برای عمومیا زمان دار کار نمیکنم ولی خب سعی میکنم توی اون یه ساعت، ۴۰ تا تستو بزنم و تحلیل کنم. این ترکیب امتحان شده س تضمینی بالا ۷۰

ریاضی: فعلا روالم اینه که درسنامه مهر و ماه رو میخونم تستای ۴۵٪ اش هم میزنم، بعد میرم سراغ موج آزمون! با این کار بالا ۶۰-۷۰ میزنم معمولا
      زیست: درسنامه ی زیست جامع مهر و ماه رو میخونم، بعدش تست ضریب ۳ یا ۵ از اون فصل کار میکنم. اگه تایم اضافه آوردم میرم سراغ تستای TNT آی کیو. این ترکیب هم تضمینی بالا ۸۰
      فیزیک: برای فیزیک پایه اول از روی خیلی سبز، تستای رنگیش رو کار میکنم و بعد اگه تایم اضافه آوردم میرم سراغ موج آزمون. برای دوازدهم هم فقط همون رنگیای خیلی سبز رو کار میکنم برا هفت پشتمم بسه! با این ترکیبمم آزمونا ۶۰-۷۰ میزنم راضیم ازش
      شیمی: برای شیمی کتابام خیلی قاطی پاتیه. دهم و یازدهم مبتکران دارم دوازدهم هم خیلی سبز! فعلا که برا این آزمون دارم از این ترکیب استفاده میکنم تا ببینم چی پیش میاد!
      از زیست ایکیو راضی هستی؟ میگن خیلی خارج کتاب رفته نظرت چیه؟

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تجربه من میگه منبع اصلی بیشتر از یکی نباشه بهتره اما یه منبع آزمونی کنارش بهتر میتونه کمکم کنه
      مثلا شیمی منبع اصلیم مبتکران سه روز قبل کانون شروع کنم موج آزمون رو بزنم
      یا فیزیک دوازده گاج بزنم و چند روز قبل آزمونم بیام از روی فصل آزمون خیلی سبز آزمون بدم از مباحثی که خوندم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      لطفا اگه تجربه ای دارید سوال این تاپیک رو جواب بدین

7. Top | #7
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      سلام
      لطفا اگه تجربه ای دارید سوال این تاپیک رو جواب بدین
      هوممممممم
      سوال منم هست
      ? Happy or sad

8. Top | #8
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NormaL نمایش پست ها

رشته اقیانوس شناسی داریم ؟
      ? Happy or sad

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام.
      قطع به یقین، بهترین ترکیب به این شکله و ردخور نداره!
      یک عدد کتاب آموزشی(جامع بهتره، اگه هم پایه پایه شد بازم کار راه بندازه)
      یک عدد کتاب آزمونی( موج آزمون، و البته اولویت دومه و اولویت اولتون بازم همون مورد 1 هست)
      یک عدد آزمون ثبت نام کردن و با اون پیش رفتن(قلم چی، گزینه دو، گاج همه اوکین)
      خود منابع هم بجز منابعی که عجیب غریبن! و امتحانشونو پس ندادن، بقیه همه اوکین. تمامی نشر الگو ها، ایکیو ها، خیلی سبز ها اوکین. درمورد این هم که خودم و دوستان به کرات صحبت کردیم.
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      سلام.
      قطع به یقین، بهترین ترکیب به این شکله و ردخور نداره!
      یک عدد کتاب آموزشی(جامع بهتره، اگه هم پایه پایه شد بازم کار راه بندازه)
      یک عدد کتاب آزمونی( موج آزمون، و البته اولویت دومه و اولویت اولتون بازم همون مورد 1 هست)
      یک عدد آزمون ثبت نام کردن و با اون پیش رفتن(قلم چی، گزینه دو، گاج همه اوکین)
      خود منابع هم بجز منابعی که عجیب غریبن! و امتحانشونو پس ندادن، بقیه همه اوکین. تمامی نشر الگو ها، ایکیو ها، خیلی سبز ها اوکین. درمورد این هم که خودم و دوستان به کرات صحبت کردیم.
      خیلی ممنون واقعا
      فقط من برای زیست نشرالگو تک پایه ها رو داشتم. نمیخوام موج آزمون بگیرم (چون مولف هر دو آقای هاشمی هستن و فکر کنم درست نباشه هر دو منبع از یه مولف باشه)
      منبع دوم آیکیو بزنم؟ سطح زیستم هم خوبه

موج آزمون فیزیک و شیمی تست های چالشی و سطح بالا تر از خیلی سبز داره؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      خیلی ممنون واقعا
      فقط من برای زیست نشرالگو تک پایه ها رو داشتم. نمیخوام موج آزمون بگیرم (چون مولف هر دو آقای هاشمی هستن و فکر کنم درست نباشه هر دو منبع از یه مولف باشه)
      منبع دوم آیکیو بزنم؟ سطح زیستم هم خوبه

موج آزمون فیزیک و شیمی تست های چالشی و سطح بالا تر از خیلی سبز داره؟
      سوال اول، خیر.
      یا آیکیو بزن، یا پایه های نشر الگو. توضیح دادم عزیزم توی پستم که منبع آموزشی فقط یکی داشته باش.
      آره سطحش بالاتره، من تاکید میکنم روی موج آزمون چون آزمونیه! و شمارو برای آزمون آماده میکنه. ولی بازم میگم، اولویت دومه. اگه برسید بهش خوبه ولی اینجور نباشه اولویت اولتون باشه.
      اولویت اولتون تستای آموزشیتونه.

مصاحبه کنکور:

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوال اول، خیر.
      یا آیکیو بزن، یا پایه های نشر الگو. توضیح دادم عزیزم توی پستم که منبع آموزشی فقط یکی داشته باش.
      آره سطحش بالاتره، من تاکید میکنم روی موج آزمون چون آزمونیه! و شمارو برای آزمون آماده میکنه. ولی بازم میگم، اولویت دومه. اگه برسید بهش خوبه ولی اینجور نباشه اولویت اولتون باشه.
      اولویت اولتون تستای آموزشیتونه.
      سلام. فکر کنم منظورشون این باشه که منبع آزمونی غیر از موج آزمون پیشنهاد بدید. مثلا فصل آزمون چطوره از نظر شما؟
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

13. Top | #13
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pcstud نمایش پست ها
      سلام. فکر کنم منظورشون این باشه که منبع آزمونی غیر از موج آزمون پیشنهاد بدید. مثلا فصل آزمون چطوره از نظر شما؟
      سلام : )
      فکر نمیکنم، فک کنم منظور ایشون این بود که به جز نشر الگو تک پایه، آیکیو هم بزنم؟ به عنوان آموزشی. و جوابش میشه آیکیو ارجحه، ولی همزمان دوتا رو کار نکنین هیچوقت چون تستاش واقعا زیاده.
      اگه هم شما درست بگین، بله. کاملا اوکیه فصل آزمون اگر به عنوان منبع آزمونی کار کنین، جایگزین موج آزمون!

مصاحبه کنکور:

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام : )
      فکر نمیکنم، فک کنم منظور ایشون این بود که به جز نشر الگو تک پایه، آیکیو هم بزنم؟ به عنوان آموزشی. و جوابش میشه آیکیو ارجحه، ولی همزمان دوتا رو کار نکنین هیچوقت چون تستاش واقعا زیاده.
      اگه هم شما درست بگین، بله. کاملا اوکیه فصل آزمون اگر به عنوان منبع آزمونی کار کنین، جایگزین موج آزمون!
      خیلی ممنونم از راهنمایی تون
      فکر کنم در مورد منبع دوم وسواس گرفتم

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TomyShellby نمایش پست ها
      رشته اقیانوس شناسی داریم ؟
      بله. و بسیار هم رشته‌ی دشواریه
      عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
      بی‌تفاوت بودنت هر لحظه آبَم می‌کند...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن