سلام دوستان کتاب درسی نظامجدید تجربی از کجا پیدا کنم؟به آموزش و پرورش مراجعه کردم گفتن هنوز نمیتونیم بدیم.(نظام قدیم بودم امسال اومدم جدید)
استرس شدید دارم.
سلام دوستان کتاب درسی نظامجدید تجربی از کجا پیدا کنم؟به آموزش و پرورش مراجعه کردم گفتن هنوز نمیتونیم بدیم.(نظام قدیم بودم امسال اومدم جدید)
استرس شدید دارم.
منم استرس داشتم مثل تو ولی یکی از دوستان لطف کردن راهنمایی کردن از پایتخت کتاب تلفنی سفارش دادم خیلیم سریع و راحت فرستادن کیفیتشونم خوب بود هر کدوم از کتابارو که خواستی میتونی سفارش بدی.
شماره اش تو سایتش هست سرچ کنی پایتخت کتاب میاره، زنگ بزن هزینه و نحوه ی سفارش خودت بپرس.
سلام /
فروش ازاد سازمان تالیف شروع شده ولی تا به الان فروش دبیرستان ندارن .
و از اونجایی که کتب اول ابتدایی شدن 46 هزار . پس کتب دبیرستان از 45 هزار تا الی اخر متغییر خواهد بود . وفت رو تلف نکنید و از پایتخت کتاب یا هر جایی که راحتید سفارش بدین .
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
سلام بله منم دیدم فعلا فقط فروش ابتدایی هست. به نظرتون فروش کتب دبیرستان کِی شروع میشه؟ و در مورد هزینه ینی احتمالش هست یک دست کتاب ۳۰۰ هزار تومن بشه؟ چون پایتخت کتاب و... کتاب های درسی هر پایه رو ۳۰۰ تومن میفروشن و اگه قیمت سازمان هم همینقدر باشه بهتره از پایتخت و... خرید کرد
مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
از سایت ها سفارش میدید مراقب یه نگته باشید اینو دیدم به چشم خودم که میان فقط اون صفحه ای که سال چاپ رو توش نوشته پرینت میگیرن و کتابای چاپ قدیم رو که رو دستشون مونده اینطوری رد میکنن میره !!!! حواستون باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)