سطحم متوسطه کدوم بهتره،؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید
*درصورت تمایل به دریافت مشاوره خصوصی، به من پیام خصوصی ارسال کنید*
معرفی بهترین منابع کنکور 1401 | یکبار برای همیشه
معرفی بهترین منابع کنکور 1400 | یکبار برای همیشه
تاپیک پرسش و پاسخ جامع ریاضی
تاپیک پرسش و پاسخ جامع فیزیک
ویرایش توسط Paxton : 13 مهر 1399 در ساعت 03:02
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
*درصورت تمایل به دریافت مشاوره خصوصی، به من پیام خصوصی ارسال کنید*
معرفی بهترین منابع کنکور 1401 | یکبار برای همیشه
معرفی بهترین منابع کنکور 1400 | یکبار برای همیشه
تاپیک پرسش و پاسخ جامع ریاضی
تاپیک پرسش و پاسخ جامع فیزیک
این دوتا کتاب جوری نیستن که بقیه بتونن کمکی کنن و سلیقه ای هست بنظر من اما من خودم خیلی سبز سال به سال رو ترجیح میدم چون تعداد تست مبتکران برای من خیلی بالا بود.
من خودم منتظر ویرایش مخصوص 1400 مبتکران هستم
از شیمی حتما جمع بندی های نشر الگو سال به سال رو تهیه کنید خط به خط متن کتاب درسی رو شرحه شرحه کرده جداول قید ها و نمووه های حفظی و ... داره
منابع شیمی خودم :جم بندی های نشر الگو سال به سال +مسائل الگو+میتکران 6جلدی منتظرم ویرایش 1400 بخوره بخرمش چون طبق گفته مولفش تغییرات داده کتاب رو طبق کنکور99 و سوالایی که دیدین چقدر سخت بودن
یا الله/توکل بر خودت
اصلا با بررسی که از رو پی دی اف کتاب داشتم کلا خیلی از درسنامه هاش کپی درسنامه های نظام قدیم هست حتی کاریکاتورهاش و ... این بیاد حالا برای یه کنکور کتاب عوض کنه؟؟؟ نععع
ولی یک اینکه کتابهای مبتکران ناموجود شدن تو سایتها دو اینکه خوب من کتاب رو ندارم و میخوام هم پول زیادی بدم چرا این پول زیاد رو برای نسخه جدید تر ندهم؟؟؟
سه اینکه هر چی باشه سوالای کنکور 99 و نکاتش به کتاب اضافه میشه صد در صد ولی انتظار داشته باشی صفر تا صد بیاد از اول بنویسه این خیال واهی هست
در ضمن انتشارات دیگه حتی کتابهاشون رو ویرایش هم نکردند و فقط تجدید چاپ کردن ولی ایشون لاقل گفتن بعضی درسنامه ها رو اضافه میکنن و بعضی تستها کم و زیاد میشه و کنکور 99 رو هم اضافه میکنن و نکاتی که توش داشت بقیه این رو هم نمیکنن منم کتاب رو ندارم برای همین صبر کردم ویژه 1400 بخرم اگه داشتمش ازش استفاده میکردم صد در صد
ویرایش توسط _TheOne_ : 14 مهر 1399 در ساعت 00:05
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)