با سلام
سوالی که از خدمت شما دارم اینه که خون کلوئید است یا سوسپانسیون
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام
سوالی که از خدمت شما دارم اینه که خون کلوئید است یا سوسپانسیون
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
به نظر من :
اگر ویژگی انعقاد خون رو درنظر نداشته باشیم . میتونیم بگیم که خون یک نوع سوسپانسوین هستش . به خاطر اینکه اگر همون ویژگی های رفتاری عبور نور کلویید رو در نظر بگیرین میفهمین که خون شباهت زیادی به این رفتار نداره . در ضمن کلویید ها ویژگی ته نشینی ندارند . اما ذرات بزرگ در خون مانند پروتیین های بزرگ ( مثل البومین) و یا هماتوکریت موجود که سلول ها هستند اگر در محیط راکد خون قرار بگیریند میتوان با میکروسکوپ دید که کمی ته نشین میشند و کلویید ها این ویژگی رو ندارند اما سوسپانسوین ها چرا .
البته البته خون مجموعی از این هاس . چرا که محلول هم هستش داخلش مثل اکسیژن حل شده در پلاسما یا گلوکز موجود در خون . بر این اساس نمیتوان دقیقا گفت که این ماده رفتار شبیه تر به کدام نوع رو داره .
بازم منتظرم ببینم اساتید چی میفرمایند
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
In fact, it's all of these.
Blood is a solution of salts, glucose, urea and a few other small compounds.
It's a colloid of plasma proteins, including albumin, transport proteins and antibodies.
It's also a suspension of blood cells and platelets.
سوال شما دقیق نیست چرا که خون یکی از بافتهای بدنه و مثل همه بافتهای دیگه بسیار پیچیدهتر از اونه که بخواد بصورت یه مخلوط همگن یا غیرهمگن بررسی بشه! خون طبیعتا به عنوان یه بافت شامل هر سه نوع محلول، کلوئید و سوپانسیون میشه! (مثلا یونها محلول، پروتئینها کلوئید و سلولها و کلسترول (از یه حدی فراتر که بره) سوسپانسیون هستن!)
طبیعتا شرایط بدن (شامل فشار خون، دمای بدن، اسیدیته و ...) روی این موارد موثرن. مثلا کاملا واضحه که سلولهای خون در بدن تهنشین نمیشن ولی یه نمونه خون رو بریزید تو لوله آزمایشگاهی تهنشین میشن!
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ویرایش توسط Mohamad_R : 11 مهر 1399 در ساعت 18:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)