سلام ممنون از تاپیک های مفیدت خیلی خفنن
چند تا سوال داشتم
۱)با زیست ۱۰ و ۱۱ اوکیم ولی زیست ۱۲ خیلی برام غیرقابل درکه مخصوصا فصل دو جوری که اصلا تستاشو نمیتونن بزنم نمیدونم چیکار کنم(کتابم هم زیست ۱۲ خیلی سبز)
۲)قبلا پرسیده بودم تست ها رو باید دونه دونه و پشت هم بزنم گفتین وسواسو کنار بزار الان تست هارو مضربی میزنم
خب مثلا میخوام فصل الکتریسیته جاری رو بخونم میام تستای زوجشو تو هفته اول میزنم (کتاب خیلی سبز پایه که عکس درخت و گل و بلبل داره) خب هفته دوم اولویت با فردهای همین کتابه یا برم سراغ یه کتاب دیگه مثل نشرالگو که سطحش بالا تره؟؟
خلاصه سوالم اینه زدن یک منبع سطح متوسط بهتره یا نصف از سطح متوسط نصف از سطح بالا؟؟
۳)من تو برنامم تایم جبرانی میزارم و همین تایمو معمولا میدم به تکالیف کلاسا (دوساعت تا چهارساعت در هفته)
ولی مثلا یک هفته معلم تکالیف زیادی میده یا کلاس جبرانی میزاره برنامه هام کاملا به هم میخوره حالا اگه یه روز هم نتونم برنامه رو برسونم هیچی دیگه کلا برنامم میره رو هوا
چیکار کنم؟یه ایده ای که داشتم اینه که سه روز یه بار برنامه ریزی کنم مثلا جمعه برنامه شنبه تا دوشنبه رو بنویسم و دوشنبه شب برنامه سه چهار روز بعدی رو با توجه به اینکه کلاس و تکلیف دارم یا نه بنویسم؟(بیشتر کلاسای مهم و اختصاصی ام شنبه تا دوشنبه اس)
۴)من الان کلاس ۱۲ هستم واقعا دوست دارم قبول شم(کیه که دوست نداشته باشه ) ولی یه وقتایی واقعا ناامید میشم و فکر میکنم دیگه خیلییی خفن بشه رتبم پنج هزار شش هزار بشه
فکر میکنم اینکه تو مدرسه ای هستم که معلما و دانش آموزا مدام از اینکه نمیشه از این مدرسه قبول شد و .. حرف میزنن و یه دلیل دیگشم نتیجه نگرفتنه و بعدش نا امید شدنه
5)پیرو سوال دو ،به نظر شما اهمیت چند منبعی بودن(دوتا) چقدره؟
با یه کتاب مقل خیلی سبز و گاج و .. میشه تو کنکورهای سخت الان نتیجه گرفت؟؟
میشه به عنوانمنبع دوم از کتابایی مثل موج آزمون و فصل آزمون و سه سطحی و .... استفاده کرد(؟با توجه به اینکه حجم کمتری دارن)
۶)آزمون بعدی ایستگاه جبرانی پایه اس ولی هم تو پایه پیشروی داریم هم تو ۱۲ نمیدونم حجم پیشروی ها چقدره ولی به نظرتون اگه عمومی های ۲۱ آبان رو نخونم ولی از اختصاصی های آزمون بعد کمی بخونم بهتر نیست؟
۷)از درس به درس خوندن ادبیات متنفرمممم
به نظرتون اگه خود کتاب رو بررسی کنم برای درس به درس خوندن کافیه؟موضوعی تست بزنم
۸)پرتلاش بودن چجوریه؟چجوری تبدیل به فردی بشیم که سخت کوشه و اهمال کاری نمیکنه؟
خیلییییی ممنون میشم اگه جواب بدین (اگه وقت داشتین)