واقعا عالی بود. خیلیا توی مصاحبه هاشون از گفتن واقعیتا اجتناب میکنن اما این متن تو از صد تا مصاحبه بهتر بود. دمت گرم. راستی جواب انتخاب رشته ها اومد؟
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
برای دروسی مثل ریاضی = یه مبحث رو انتخاب میکردم و یه کتاب که با درسنامه اش بیشتر کنار میومدم و بهتر درکش میکردم رو میذاشتم جلوم...توی دفتر یه تیتر میزدم (مثلن تابع) بعدش شروع میکردم به خوندن درسنامه و بخش های کلیدی رو که درک میکردم درلحظه توی دفتر یادداشت میکردم به همراه مثال....برای جواب مثال ها توضیحات و درک خودم رو از اون مبحث یادداشت میکردم تا اگه بعدن یادم رفت با مرور کردنشون سریع به تسلط قبلی برگردم...بعداز اینکه خط فکری ها و درک های خودم رو به صورت یه درسنامه ی خودنویس توی دفتر یادداشت کردم چند تا تست منتخب و مفهومی هم توی دفتر برای اون مبحث یادداشت میکردم....این تست های منتخب رو با توضیحات و رمزگذاری های ذهنی ای که انجام میدادم یادداشت میکردم و توی بازه های زمانی مختلف انقدر تکرار و مرورشون میکردم که دیگه هم صورت سوال ها وهم روش پاسخگویی رو حفظ میشدم....دفعات بعدی درحد نیم ساعت یا چهل دقیقه یه نگاه به درسنامه خودنویس و تست های منتخبم مینداختم و بقیه زمان رو به حل تست های بیشتر اختصاص میدادم.
برای دروسی مثل زیست = برای اینکه جزوه هام مرتب و دارای نظم باشه یه بخش هایی به اسم ایستگاه درست میکردم....مثلن ایستگاه قلب یا ایستگاه مباحث گیاهی....توی این استگاه ها دوباره موضوعات و نکاتی رو که درلحظه درک میکردم رو به زبون خودم برای خودم توضیح میدادم و توی بخش مربوطه یادداشت میکردم....نکات مهم و بخش هایی رو که جزو اشتباهات مکررم توی آزمون ها بود رو توی ایستگاه های مربوطه یادداشت میکردم....دفعات بعدی که از اون بخش ها آزمون داشتم ایستگاه های مربوط به اون بخش ها رو انقدر مرور میکردم که دیگه حفظ شده بودمشون و بیشتر وقتم رو به حل تست بیشتر اختصاص میدادم...
ویرایش توسط Zero_Horizon : 07 مهر 1399 در ساعت 11:08
سلام
خیلی تبریک میگم
این مصاحبه برای من ک کنکوری نبودم هم عالی بود
فقط یک سوال
من هم مثل شما اعتیاد شدید به آهنگ دارم
اما بعضی وقتا واقعا تمرکزم و از دست میدم بخاطرش
شما اینطوری نمیشدید؟
Great men are not born great but they grow great
یاد بگیر برای موفقیت دیگران دست بزنی
به موقعه اش زمان موفقیت تو هم میرسه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)