خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 48 از 63 نخستنخست ... 3847484958 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 706 به 720 از 935
    1. Top | #706
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها

سلام ... خواهش میکنم مراحمید

اول چند نفر از کاربرای انجمن رو بهت معرفی میکنم که شرایط شون خیلی مشابه شما بوده ، حتما و حتما و حتما سراغشون برو و از تجربیات و هم فکری هاشون استفاده کن @amir1376@ @josef76@ @king of konkur@ (king of konkur تاپیکی من باب اشتراک گذاری تجربیاتشون هم دارن یه سر هم به اونجا بزن = http://forum.konkur.in/thread74505.html )

(دو نفرشون به دندونپزشکی رسیدن و یکی شون خیلی جدی و حرفه ای داره برای امسال میخونه)

و اما بعد
      درمورد حرفایی که از بقیه میشنوی ، تقریبا عده ی کثیری از کنکوری ها همیشه حرفا و فرکانس های منفی رو شنیدن و میشنون و خواهند شنید پس تنها چیزی که میتونم بگم اینکه از این افراد تا میتونی امسال فاصله بگیر و فقط مشغول درس و مسیر خودت باش... با اطمینان 100 درصد بهت میگم اگه درست و مستمر تلاش کنی قطعا نتیجه ی خوبی هم خواهی گرفت فقط کافیه بخوای و دست به کار بشی ، بعداز شکست ها عقب نکشی و بازم ادامه بدی همین میتونه شما رو به هدفت برسونه.

توصیه هایی که طبق نظر شخصیم میتونم بهتون کنم این هست که
      دروس و بخش هایی از تجربی که براتون گنگ هست رو سعی کنید با یک دبیر خوب که بازدهی یادگیریت هم باهاش اوکی هست پیش بری .... از تست زدن و رفع اشکال چشم پوشی نکن درکنار یادگیر سنجش و تست هم الزامیه.

منم تقریبا مثل خودت یک روز رو برای شیه سازی قبل از آزمون اصلی انتخاب میکردم و از سوالای موازی سال های قبل قلمچی یا گاج با رعایت محدودیت های آزمون استفاده میکردم ، برای من که تجربه ی خیلی مفیدی بود هم برای کمک به تمرین استراتژی های آزمون و هم برای مرور و افزایش تسلط.

سعی کن زیست و شیمی رو تقریبا هرروز داخل برنامه ات داشته باشی
      از عمومی ها غافل نشو .... نگه شون ندار برای اواخر کنکور....درحد معقول اما مستمر جلو ببرشون رمز موفقیت کنکور همین تکرار و استمراره هرکسی که بتونه بهتر و پربازده تر تکرار کنه و کم نیاره نتیجه میگیره

داخل برنامه ات نقاط قوتی که داری رو بطور کل فدای نقاط ضعف نکن ، درسته که باید روی ضعف ها تمرکز کرد ولی اگه به نقاط قوت رسیدگی نشه بعداز یه مدت افت رخ میده و چیزایی هم که توی مشت داشتیم ازدست میره (برای نقاط قوت بیشتر درگیر تست و مرور باش و تایم کمتری رو صرف یادگیری براشون کن)

کاربرایی که ابتدای پست بهت معرفی کردم چون تجربه ی مشابه شما رو داشتن خیلی بهتر میتونن کمکت کنن
      اگه باز سوالی هم بود اینجا بپرس درحد آگاهیم حتما پاسخ میدم

بهترینا رو رقم بزنی
      عزیزمنی فداتشم‌مرسی . اره زیست میخونم روزانه دوباکس ۲ ساعته خداروشکر اوکیم اول کتاب درسی میخونم بعد چندتا تست میزنم یک‌سوم‌ تستارو تا ی خط فکری بیاد دستم بعد میرم رو کتاب (سه تا کتاب ی دور روزنامه وار خوندم تیرماه) سه تا کتاب جلوم باز میکنم و قشنگ میخونم و ترکیب میکنم بعد دو سوم تستای اون بخش میزنم اون یک‌سوم بعدیم میزارم واسه فردا یا پس فرداش ک مرورم بشه .... ریاضی و شیمی ۴۵ دقیقه جاهایی ک‌بلد نیستم فیلم میبینم بعد یک دوم تستارو میزنم و روز بعد علاوه بر مبحث جدید مبحث قبلی تست میزنم و اینکه از بابت فیزیکم مشکلی ندارم میکرو میخونم و پیش میبرم اوکیم ... تقریبا هرروز ی تایمی حدود ۱۵تا۳۰دقیقه واسه باکس روز قبل میزارم تامرور شه و اینکه هرشب روتین دارم قرابت ارایه ایات دینی و زبان و عربیم چون پرتم‌کلا هروقت تو برنامم باشه حدودا ۴۰دقیقه نه بیشتر ویدئو میبینم بعدش ۲۰دقیقم تست میزنم و بخصوص واسه عربی دفترچه نکات دارم واسه زبانم لغات مهم تو دفتر لغاتم با جملش مینویسم و قبل ناهار حتی ک‌میخوام ناهار بخورم یا شب تایم استراحتم نشستم پیش خانواده همش مرور میکنم .... دستت درد نکنه واقعا مرسی

2. Top | #707
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سلام ... خواهش میکنم مراحمید

اول چند نفر از کاربرای انجمن رو بهت معرفی میکنم که شرایط شون خیلی مشابه شما بوده ، حتما و حتما و حتما سراغشون برو و از تجربیات و هم فکری هاشون استفاده کن @amir1376@ @josef76@ @king of konkur@ (king of konkur تاپیکی من باب اشتراک گذاری تجربیاتشون هم دارن یه سر هم به اونجا بزن = http://forum.konkur.in/thread74505.html )

(دو نفرشون به دندونپزشکی رسیدن و یکی شون خیلی جدی و حرفه ای داره برای امسال میخونه)

و اما بعد
      درمورد حرفایی که از بقیه میشنوی ، تقریبا عده ی کثیری از کنکوری ها همیشه حرفا و فرکانس های منفی رو شنیدن و میشنون و خواهند شنید پس تنها چیزی که میتونم بگم اینکه از این افراد تا میتونی امسال فاصله بگیر و فقط مشغول درس و مسیر خودت باش... با اطمینان 100 درصد بهت میگم اگه درست و مستمر تلاش کنی قطعا نتیجه ی خوبی هم خواهی گرفت فقط کافیه بخوای و دست به کار بشی ، بعداز شکست ها عقب نکشی و بازم ادامه بدی همین میتونه شما رو به هدفت برسونه.

توصیه هایی که طبق نظر شخصیم میتونم بهتون کنم این هست که
      دروس و بخش هایی از تجربی که براتون گنگ هست رو سعی کنید با یک دبیر خوب که بازدهی یادگیریت هم باهاش اوکی هست پیش بری .... از تست زدن و رفع اشکال چشم پوشی نکن درکنار یادگیر سنجش و تست هم الزامیه.

منم تقریبا مثل خودت یک روز رو برای شیه سازی قبل از آزمون اصلی انتخاب میکردم و از سوالای موازی سال های قبل قلمچی یا گاج با رعایت محدودیت های آزمون استفاده میکردم ، برای من که تجربه ی خیلی مفیدی بود هم برای کمک به تمرین استراتژی های آزمون و هم برای مرور و افزایش تسلط.

سعی کن زیست و شیمی رو تقریبا هرروز داخل برنامه ات داشته باشی
      از عمومی ها غافل نشو .... نگه شون ندار برای اواخر کنکور....درحد معقول اما مستمر جلو ببرشون رمز موفقیت کنکور همین تکرار و استمراره هرکسی که بتونه بهتر و پربازده تر تکرار کنه و کم نیاره نتیجه میگیره

داخل برنامه ات نقاط قوتی که داری رو بطور کل فدای نقاط ضعف نکن ، درسته که باید روی ضعف ها تمرکز کرد ولی اگه به نقاط قوت رسیدگی نشه بعداز یه مدت افت رخ میده و چیزایی هم که توی مشت داشتیم ازدست میره (برای نقاط قوت بیشتر درگیر تست و مرور باش و تایم کمتری رو صرف یادگیری براشون کن)

کاربرایی که ابتدای پست بهت معرفی کردم چون تجربه ی مشابه شما رو داشتن خیلی بهتر میتونن کمکت کنن
      اگه باز سوالی هم بود اینجا بپرس درحد آگاهیم حتما پاسخ میدم

بهترینا رو رقم بزنی
      اینم باشه یادگاری تا مرداد ۱۴۰۱ که دیگه انجمن نمیام و خبر رتبه خوبمو بهتون میدم
      #تا_مرداد_1401

3. Top | #708
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام زیرو میشه یه پیام شخصی بفرسین چن تا سوال داشتم پ

4. Top | #709
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_kh066 نمایش پست ها
      اینم باشه یادگاری تا مرداد ۱۴۰۱ که دیگه انجمن نمیام و خبر رتبه خوبمو بهتون میدم
      #تا_مرداد_1401
      با قدرت ادامه بده
      موفق باشی

نقل قول نوشته اصلی توسط Negin8222 نمایش پست ها
      سلام زیرو میشه یه پیام شخصی بفرسین چن تا سوال داشتم پ
      سلام ، OK

5. Top | #710
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط z_raaa2001 نمایش پست ها
      سلام خوب هستین ؟خیلی ممنون بابت مطالب خیلی مفیدی که میزارین من فقط بخاطر مطالب شما میام انجمن اجرتون با خدا

1_من تازه شروع کردم الان ساعت مطالعم بین ۵تا۶ساعت هست بنظرتون چند تنوع درسی باشه در روز خوبه ،۲ساعت بخوام بدم ب زیست و۱.۵شیمی ۲.۵ساعت دیگ میمونه از این ۲.۵ریاضی و فیزیک اگه یک روز درمیون بخونم و هر کدوم ۱.۵فقط ۱ساعت میمونه برا عمومی������
      2_یه چیز دیگم راجب مرور ها خیلی سردرگمم درسی که امروز میخونمو مرورشو کی بزارم یا اینک خب یک فصلو ک میخونم هر جلسه از جلسه قبلیش تست پوششی بزنم درسته؟ حالا که فصل تموم شد کی دوباره برگردم مرورش کنم این مرور ها باید زمانش دقیق مشخص باشه و تو برنامم باید مشخص کنم این مطلبی که امروز خوندمو کی برگردم ؟
      3_کاملن مث برنامه آزمون پیش برم یا برنامه جدا برا مرورام داشته باشم؟
      4_تستایی که برا بار اول آموزشی می‌زنیم باید مضربی بزنم یا به ترتیب و اینکه تستای آموزشی رو باید علامت دار کرد؟
      5_یه چیز دیگم گفته بودین ساعت مطالعه رو کم کم زیاد کنید مثلا اگ ۶ساعت میخونم گفتین وقتیکه تثبیت شد بعد زیادش کنیم درسته؟یعنی بزارم یه مدت با همین ۶ساعت عادت کنم بعد ک برام عادی شد بیشترش کنم؟یا اینکه از همین الان میتونم روزی مثلا ۱۰دیقه اضاف کنم ؟

ممنون میشم کامل توضیح بدین دیگ شرمنده زیاد شد ������
      سلام
      خیلی ممنون بابت لطفی که دارید

1_تعداد تنوع درسی در روز چیز ثابتی برای همه نیست به وضعیت شخص و همچنین ساعت مطالعه اش بستگی داره... ولی بطور کل برای ساعت مطالعه ی 6 ساعت ، میشه 3 تا اختصاصی گذاشت با یک یا دوتا عمومی + یه چند دقیقه ای هم شبا کارای مستمره سبک برای عمومی ... به تدریج که ساعت مطالعه رو رسوندی به حدود میانگین 8 ساعت دستت باز تر میشه برای بازه های مطالعاتی .

2_بطورکلی درمورد مرور
      بحث مرور کردن بسته به روش هرشخص میتونه متفاوت باشه مثلن بعضی افراد خلاصه نویسی یا جزوه نویسی انجام میدن که دراینصورت الویت اول برای مرور به نوشته هاشون داده میشه بعضی افراد تست های زده رو نشان دار میکنن که برای این دسته هم الویت میتونه مرور تست های نشان دار باشه و خیلی حالات دیگه

درکل بنظرم توی فرایند انجام مرور بهتره این موارد رعایت بشن :
      _گرفتن آزمونک های تستی متنوع و آنالیز کردنش برای پی بردن به سطح تسلط به بخش های مختلف
      _مرور رفع اشکال های انجام شده ی گذشته (تست های نشان دار یا جزوه های نوشته شده)
      _مرور بخش هایی از کتاب درسی یا درسنامه که براساس نتیجه آزمونک حس میکنیم فراموش شده + تورق سریع بخش های دیگه
      _شبیه سازی کردن جلسه ی آزمون از طریق آزمون های آزمایشی سال قبل

من برای اغلب دروس همین روند رو موقع مرور کردن انجام میدادم حالا ممکنه برای بعضی دروس یک مرحله پررنگ تر انجام میشد....مثلن برای دینی مرحله ی مرور بخش های فراموش شده پررنگ تر بود یا برای ریاضی بخش مرور رفع اشکال ها که این مورد هم توی هرشخص متغیره

خیلی سر اینکه دقیقا کی باید مرور انجام بدید وسواس نداشته باشید ، براساس بازدهی ای که دریافت میکنید باید خودتون دستتون بیاد ، بعضی ها هستن قبل از شروع به خوندن مطالب جدید ، قبلی هارو بصورت سریع مرور میکنن یا با چندتا تست مرور انجام میدن بعدش میرن سراغ ادامه ی خوندن مطالب جدید.... یسری هاهم آخره هرشب یه نگاه اجمالی و مرور به مطالب خونده شده ی اون روز میندازن ... یه عده هم برای خودشون آزمونک ها یا سنجش هایی رو از درسا و بخش های خونده شده تعریف میکنن ، مثلا میتونید از طریق سایت های آزمون آنلاین ساز مثل منتا ، برای خودتون به هرتعداد سوالی که میخواید و با هردرجه سختی ای از بخش های موردنظر آزمون زمان دار بسازید و بعنوان مرور و تحلیل استفاده کنید.
      بله بهتره که توی نقشه ی راه هفتگی تون مشخص کنید که کدوم روزا قراره بیشتر به مرور صرف بشه و کدوم روزا تمرکز بیشتر روی پیشروی خواهد بود

3_بهتره برنامه و پیشروی تون تاحد امکان منطبق بر بودجه بندی آزمون باشه ، درصورتی که بعدا میانگین ساعت مطالعه تون رو به بالای 9 ساعت رسوندید میتونید یکی دوتا از بازه های مطالعه تون رو طبق فرادیده آزمون قرار بدید (مثلا یه مبحثی هست که آزمون های گذشته نرسیدید خوب مطالعه اش کنید یا توی آزمون های آینده قراره از مطلبی سوال بیاد که نیاز به تایم بیشتری برای رفع اشکال دارید ، میتونید اینجور شرایط رو داخل اون یکی دوتا بازه ی اضافی روزانه بصورت مستقل از بودجه بندی آزمون بعدی مطالعه و تثبیت کنید).
      درکل جدا از این بحث نظرم اینکه ، اگه ساعت مطالعه ی بالایی داری ، 70 تا 80 درصد از تایم روزت رو منطبق با بودجه بندی آزمون بخون و 30 تا 20 درصد مابقی رو بصورت یه برنامه ی شخصیه بلند مدت (ضعف های اصلیت رو و مباحثی که نیاز داری جبرانشون کنی انتخاب کن و بصورت مستمر داخل این تایم یادگیری و رفع اشکال و تسلط رو براشون شکل بده ، خودمم این کارو میکردم ، مثلا یه هفته یه پارت میذاشتم فقط برای ضعف شدیدی که توی فصل دوم شیمی یازدهم داشتم و براش جزوه نویسی و رفع اشکال و تست زنی انجام میدادم تا رفع بشه بعد از اون میرفتم سراغ یه نقطه ضعف دیگه)....این روهم بگم این حدود 20 درصد از تایم روزانه ای که قراره بذاری و مستقل از آزمون دوهفته ی دیگه بخونی ، بهتره مبحثی که قراره انتخاب کنی مبحثی باشه که قراره توی یکی دوتا آزمون بعدی بیاد انگار قراره از بین نقاط ضعفت مبحث و فصلی رو انتحاب کنی که توی آزمون های نزدیک قراره باهاش روبه رو بشی ، اینطوری بعدا زمان بیشتری و نقاط ضعف کمتری برات میمونه

4_تستای آموزشی میتونن از همون مثال های داخل درسنامه ها باشن یا چندتا تست بصورت پراکنده از هر بخشه خونده شده کار بشن (حتما لازم نیست مضربی باشه ) ... بطورکل هرموقع تستی رو کارمیکنید باتوجه به ملاک ها و فاکتورهای موردنظر خودتون میتونید تست هارو علامت دار کنید (یسری از کتاب ها هم خودشون بعضی از تست هاشون ازقبل علامت دار شده هستن) ... از این تست ها اغلب برای مرور سریع مطالب و فلش بک استفاده میشه

5_میتونید هرروز مقداری به میزان تلاش و ساعت تون اضافه کنید ، مهم اینکه یهو جهشی نیای از 6 ساعت بپری روی 12 ساعت.... برای خودت مجموع ساعت هففتگی مشخص کن و سعی کن به اون مجموع درپایان هفته برسی (مثلا هفته ی اول بگو باید مجموع این هفته ام بشه 45 ساعت ، هفته ی دیگه هدفگذاری کن روی 50 ساعت و هفته بعدش مثلا 52 ساعت و ...تا یک ماه بعدی سعی کن مجموع هفتگی رو برسونی به حداقل 56 ساعت که میشه همون میانگین 8 ساعت)

موفق باشی
      ویرایش توسط Zero_Horizon : 26 مهر 1400 در ساعت 23:01

6. Top | #711
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      zero نامه پارسال 6 ام مهر نوشته شد تنها و تنها به هدف کمک و اشتراک گذاری تجربیات و همچنین پرسش و پاسخ

از بعداز کنکور چندین نفر چه از کاربرای داخله انجمن چه چندنفر خارج از فروم ، بهم گفتن که خیلی توی مسیرشون کمک کننده بوده بعضی هاشون به پزشکی رسیدن بعضی ها به دارو بعضی ها پرستاری و خیلی از اهداف ارزشمند دیگه

این پست رو دوست داشتم داخل تاپیک بذارم بابت اینکه منم از شما تشکر کنم
      شخصا خیلی چیزا از شما یادگرفتم
      کلی از انرژی های مثبتی که فرستادید ممنونم ، ارزشش برام خیلی بالا بود و هست و خواهد بود حتی از نتیجه ی کنکور خودمم خوشحال تر شدم.

باعث افتخارمه که تونستم توی مسیر موفقیت تون سهم کوچیکی داشته باشم
      دم همتون گرم

آرزوی بهترینا رو برای تک تک تون درادامه ی مسیر زندگی دارم سلامت و درآرامش و سخت کوش باشید
      بازم مرسی از همگی تون

یمدتی داخل انجمن نیستم پس اگه سوالی بود که بی پاسخ موند بابتش شرمندم

موفق باشید دوستان
      ویرایش توسط Zero_Horizon : 26 مهر 1400 در ساعت 23:04

7. Top | #712
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بازم مرسی از همگی تون

دیگه داخل انجمن نیستم پس اگه سوالی بود که بی پاسخ موند بابتش شرمندم

موفق باشید دوستان
      من تازه اومدم ازتون چندتا سوال بپرسم:///حیف ک رفتید
      موفق ترین باشید

8. Top | #713
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بازم مرسی از همگی تون

دیگه داخل انجمن نیستم پس اگه سوالی بود که بی پاسخ موند بابتش شرمندم

موفق باشید دوستان
      چقد حیف شد . هرجا هستید موفق باشید به ما که کلی کمک کردید. تازه ازتون تو تاپیک ثابت قدمان یه سوال پرسیده بودم.

9. Top | #714
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تا الان 3 بار زیرو نامتون رو خوندم هربار که یه سوالی برام پیش میاد و به بم بست میخورم میام اینجا جوابشو پیدا میکنم ممنونم ازتون بابت این مصاحبه عالی خیلی کمکم کرده امیدوارم هرکجا هم که باشید بهترینا براتون رقم بخوره

10. Top | #715
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. دوست عزیز یه سوال داشتم ازتون. من پارسال یه رشته ای قبول شدم روزانه. یه سهمیه پنج درصد هم داشتم. انصراف دادم و چون محروم میشدم درخواست کردم از سنجش که رفع محرومیت روزانه بشم که قبول کردن. حالا برام سواله کلا پروسه رفع محرومیت چه جوره؟ یعنی سنجش تو سیستم اسم منو از قبول یا کلا حذف میکنه؟ من می تونم از این سهمیه دوباره استفاده کنم امسال؟ چون تو دفترچه گفته برای روزانه یکبار و برای شهریه پرداز تا دو بار. حالا من چون رفع محرومیت دادم همچنان سهمیه ام برقرار هست برای روزانه یا تموم شد رفت؟ من موقع دریافت کارنامه سهمیه برام لحاظ نشده بود که درخواست دادم و تو کارنامه لحاظ شده. حالا موندم یعنی برای روزانه ام بهم شانس دادن که از سهمیه ام استفاده کنم یا نه. ممنونم ببخشید دیگه خیلی توضیح دادم که متوجه بشین.

11. Top | #716
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام

آقا امسال یه مشکلی برام پیش اومده(البته مشکل که نمیشه گفت بیش تر یه جور دغدغه)

اونم اینکه امسال همراه با مطالب یازدهم باید دهم هم مرور کنم ولی یجورایی قاطی پاتی میشه
      مثلا من شنبه ریاضی یازدهم دارم بعد فرداش که ریاضی دهم بخونم مشکلی پیش نمیاد؟
      از این لحاظ میگم که مثلا امروز یه مبحثی معلم تدریس می کنه بعد فرداش میرم یه مبحث دیگه میخونم یذره قاطی پاتی نمیشه؟

پارسال چون دهم بودم خوب قاعدتا این مشکل نبود

پیشاپیش ممنون.

@Zero_Horizon
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
      ویرایش توسط seyed..yousefi : 05 مهر 1400 در ساعت 11:59

12. Top | #717
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط koromozom8 نمایش پست ها
      من تازه اومدم ازتون چندتا سوال بپرسم:///حیف ک رفتید
      موفق ترین باشید
      نقل قول نوشته اصلی توسط kara نمایش پست ها
      چقد حیف شد . هرجا هستید موفق باشید به ما که کلی کمک کردید. تازه ازتون تو تاپیک ثابت قدمان یه سوال پرسیده بودم.
      مرسی همچنین آرزوی موفقیت برای شما

راستش دیگه مثل قبل فعال نیستم داخل انجمن (بغیراز این یکی دو روز اخیر که برای تبریک گفتن به بچه ها بخاطر اعلام نتایج زیاد سرزدم)
      درکل چون هیچ فعالیت مشاوره ای هم نداشتم بعداز کنکورم ، بخاطر همین الان خیلی از اطلاعات و سطح آگاهیم کاسته یا کهنه شده ..هدفمم هم یکسال فعالیت و کمک بعنوان پاسخگو وراهنما داخل انجمن بود که اون یکسال به اتمام رسید

همونطور که گفتم خیلی از جزئیات رو فراموش کردم و خیلی از اطلاعاتم هم مربوط به سال ها قبله و بقولی آپدیت نشده
      به همین دلیل بهتره سوال هایی که برای بچه ها بووجود میاد داخل تاپیک های مصاحبه ای که برای همین امسال هست پرسیده بشه توسط پاسخگوهای جدیده سایت

ممنون بابت لطفتون

13. Top | #718
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyed..yousefi نمایش پست ها
      سلام

آقا امسال یه مشکلی برام پیش اومده(البته مشکل که نمیشه گفت بیش تر یه جور دغدغه)

اونم اینکه امسال همراه با مطالب یازدهم باید دهم هم مرور کنم ولی یجورایی قاطی پاتی میشه
      مثلا من شنبه ریاضی یازدهم دارم بعد فرداش که ریاضی دهم بخونم مشکلی پیش نمیاد؟
      از این لحاظ میگم که مثلا امروز یه مبحثی معلم تدریس می کنه بعد فرداش میرم یه مبحث دیگه میخونم یذره قاطی پاتی نمیشه؟

پارسال چون دهم بودم خوب قاعدتا این مشکل نبود

پیشاپیش ممنون.

@Zero_Horizon
      سلام

اولا بستگی داره به اینکه امسال آزمون ثبت نام کردی یا نه

درکل اگه بخوام توصیه ای کنم
      تمرکز اصلیت امسال روی همین یازدهم باشه ، اگه آزمون هم ثبت نام کردی و تمرکز و نقشه ی راهت طبق بودجه بندی آزمون ها باشه.... درکنارش برای مروره پایه دهم ، بعضی مباحثی که پیش زمینه شون مربوط به سال دهم هست رو مرور کن و بصورت زنجیره وار ادامه ی مبحث رو متصل کن به سال یازدهم و یادگیریش رو پی بگیر (مثلا تابع یازدهم رو قراره یادبگیری ولی حس میکنی بعضی مفاهیم پایه ای از تابع دهم فراموشت شده ، درحده مروره کوتاه و یه فلش بک به مفاهیم پارسال بنداز و یادگیری یازدهم رو ادامه بده....یا مثلا یه نکته ی ترکیبی بین زیست دهم و یازدهم هست که حس مکینی مطلب مربوط به دهم فراموشت شده ، یه نگاه تحلیلی محور به مطلب دهم بنداز و بخش مربوطه رو مرور کن تا زنجیره ی اتصال مفاهیم بین دهم و یازدهم برات شکل بگیره)
      قلق گیریه اصلی و رفع اشکال سال دهمت رو نگه داری برای تابستون سال بعد بهتره....امسال هرچقدر سال یازدهمت رو قوی تر بسازی تابستون وقت و تمرکز بیشتری میتونی برای سال دهم خرج کنی

درنتیجه بخوام جمع بندی کنم حرفام رو
      امسال یازدهم رو قوی جلو ببر دهم رو فقط بعضی دروس و مباحثی که پیش زمینه ی یازدهم محسوب میشن رو بعضی وقتا مرور کن ولی اینجوری نباشه که بخوای 50 درصد انرژیت رو بدی یازدهم 50 درصدش روهم بدی دهم
      اگه امسال یازدهم رو خوب یادبگیری و ضعف هات رو توی یازدهم به حداقل برسونی میتونی با خیال راحت تابستون بعدی تمرکز وانرژی اصلیت رو بذاری برای رفع اشکاله دهم و درکنارش مروره سبکه یازدهم
      ویرایش توسط Zero_Horizon : 05 مهر 1400 در ساعت 12:35

14. Top | #719
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام

اولا بستگی داره به اینکه امسال آزمون ثبت نام کردی یا نه

درکل اگه بخوام توصیه ای کنم
      تمرکز اصلیت امسال روی همین یازدهم باشه ، اگه آزمون هم ثبت نام کردی و تمرکز و نقشه ی راهت طبق بودجه بندی آزمون ها باشه.... درکنارش برای مروره پایه دهم ، بعضی مباحثی که پیش زمینه شون مربوط به سال دهم هست رو مرور کن و بصورت زنجیره وار ادامه ی مبحث رو متصل کن به سال یازدهم و یادگیریش رو پی بگیر
      قلق گیریه اصلی و رفع اشکال سال دهمت رو نگه داری برای تابستون سال بعد بهتره....امسال هرچقدر سال یازدهمت رو قوی تر بسازی تابستون وقت و تمرکز بیشتری میتونی برای سال دهم خرج کنی

درنتیجه بخوام جمع بندی کنم حرفام رو
      امسال یازدهم رو قوی جلو ببر دهم رو فقط بعضی دروس و مباحثی که پیش زمینه ی یازدهم محسوب میشن رو بعضی وقتا مرور کن ولی اینجوری نباشه که بخوای 50 درصد انرژیت رو بدی یازدهم 50 درصدش روهم بدی دهم
      اگه امسال یازدهم رو خوب یادبگیری و ضعف هات رو توی یازدهم به حداقل برسونی میتونی با خیال راحت تابستون بعدی تمرکز وانرژی اصلیت رو بذاری برای رفع اشکاله دهم و درکنارش مروره سبکه یازدهم
      خیلی ممنون

آره آزمون ثبت نام کردم و دهم رو هم سال قبل تا حدودی خوندم(نه خیلی خوب ولی خوب راضی کننده هم نبود)

راستش دقیقا سردرگم بودم که نصف تایمو بدم به دهم یا اینکه فقط مهمارو بخونم.

ولی خوب چند جای دیگه هم گفته بودن که بیشتر تایمو به یازدهم اختصاص بده

اوکی پس بیشتر یازدهم میخونم
      ممنون ازت
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
      آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست

15. Top | #720
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      میشه یه راهنمایی کنید برای فراموشی مطالب من برنامم اینه تا 30فروردین تموم کنم درسارو و از قلمچی جلو بزنم اما چون ازمونارو مثلا مباحث شون رو از قبل خوندم زمانش که میرسه درصدم پایین میاد یا مثلا ازمونا اردیبهشت که برا درسا نیم سال دوم دوازدهم هستش قراره یک ماه بعدش بزنم یعنی اول خرداد بعد چند کنکور خیلی سبز رو شروع کنم این فاصله بین خوندن مطالب و دادن آزمون رو چکار کنم مثلا میتونم 2روز قبل ازمون رو جدا کنم تست پوششی بزنم بعد ازمونو از خودم بگیرم؟

صفحه 48 از 63 نخستنخست ... 3847484958 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن