خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 44 از 63 نخستنخست ... 3443444554 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 646 به 660 از 935
    1. Top | #646
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      بچه هایی که مطمعنن نتیجه ی خوبی نمیگیرن و تصمیم به موندن دارن

بیشتر از سه روز استراحت نکنید(هرچقدر بیشتر فاصله بندازید سست تر و از فضای درس دورتر میشید چه از لحاظ روانی چه از نظر پشت کار و کمیت مطالعه)...........سریع و با قدرت استارت بزنید ، قدم های موفقیت سال بعد رو از همین الان محکم وردارید ، اول باید یه آنالیز از شخصیت کنکوری پارسالی که ساختید انجام بدید ، نقاط ضعف و قوت رفتاری و عادت هایی که منجر به نتیجه نگرفتن تون شد چیا بودن ؟ مسیرای اشتباه ، کارای اشتباهی که کردید و غیره رو آنالیز کنید..........برای موفقیت توی سال بعد باید تغییراتی رو ایجاد کنید ، تغییرات کوچیک و بزرگی که از شما یه فرد قوی تر و مصمم تر خواهد ساخت
      شکست زمانی ارزشمنده و به موفقیت منجر میشه که بتونید دلایل شکست رو بخوبی متوجه بشید و در مرحله ی عمل تغییراتی رو باتوجه به تجربه ی قبل ، در خودتون چه از لحاظ درسی چه از لحاظ رفتاری شکل بدید

گوشه چشمی هم به این تاپیک داشته باشید = http://forum.konkur.in/thread76215.html

2. Top | #647
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام زیرو میشه یه توضیحی بدی راجع به روش خلاصه نویسی ت؟
      یعنی چه منطقی پشت نوشتن دفترهات بود؟
      آخه یه بار برام دفترت و فرستادی؟

3. Top | #648
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها

بیشتر از سه روز استراحت نکنید(هرچقدر بیشتر فاصله بندازید سست تر و از فضای درس دورتر میشید چه از لحاظ روانی چه از نظر پشت کار و کمیت مطالعه)...........سریع و با قدرت استارت بزنید ، قدم های موفقیت سال بعد رو از همین الان محکم وردارید ، اول باید یه آنالیز از شخصیت کنکوری پارسالی که ساختید انجام بدید ، نقاط ضعف و قوت رفتاری و عادت هایی که منجر به نتیجه نگرفتن تون شد چیا بودن ؟ مسیرای اشتباه ، کارای اشتباهی که کردید و غیره رو آنالیز کنید..........برای موفقیت توی سال بعد باید تغییراتی رو ایجاد کنید ، تغییرات کوچیک و بزرگی که از شما یه فرد قوی تر و مصمم تر خواهد ساخت
      شکست زمانی ارزشمنده و به موفقیت منجر میشه که بتونید دلایل شکست رو بخوبی متوجه بشید و در مرحله ی عمل تغییراتی رو باتوجه به تجربه ی قبل ، در خودتون چه از لحاظ درسی چه از لحاظ رفتاری شکل بدید

زیرو جان بنظر شما تابستون فقط دروس پایه خونده بشه؟
      و اینکه دروس عمومی هم بخونم؟

4. Top | #649
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fatemehahmadi نمایش پست ها
      سلام زیرو میشه یه توضیحی بدی راجع به روش خلاصه نویسی ت؟
      یعنی چه منطقی پشت نوشتن دفترهات بود؟
      آخه یه بار برام دفترت و فرستادی؟
      قبلا بصورت کلی زیاد گفتم

مثلا قرار بوده مبحث گوارش رو بخونم
      قراره برای مبحث گوارش فیلم ببینم یا درسنامه بخونم یا تست بزنم درکل توی هرمرحله ای ، موازی باهاش یادداشت برداری انجام میدادم ، البته نه بطور بیش از حد وسواس گونه ، اگه مشکلی رو پیدا میکردم و اون مشکل برام رفع میشد به زبون خودم یادداشتش میکردم بعضی وقتا یه مدل تحلیل شخصی از رفع اشکالی که صورت گرفته ، یا اگه به نکات خوبی برمیخوردم یا یک بخش درسنامه بود که خیلی از اشکالاتم رو پوشش میداد ، یادداشت میکردم بعضی وقتا موبه مو بعضی وقتا بطور کلی و بعضی وقتا بصورت کلمات کلیدی ........ موقع تست زدن ، اگه مورد یا نکته ای بود که بارها فراموشم میشد یا نکته ی پرتکرار و مهمی بود داخل همون بخش گوارش دفترم یادداشتش میکردم ، همه ی این کارها به تدریج درطول سال انجام میشد نه اینکه بخوام یهو انجامش بدم ، انقدر یادداشت برداری و مرور دفتر ها تکرار میشد که ضعف های شخصی و نکات مهم و تحلیلات و خط فکری ها ملکه ی ذهن میشد و به تدریج اکثر تایم میرفت فقط صرف تست زدن و سرعت تست زدن و تعداد تست زدن بالاتر و بالاتر میرفت و سطح یادآوری به حداکثر خودش میرسید

5. Top | #650
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.km نمایش پست ها
      زیرو جان بنظر شما تابستون فقط دروس پایه خونده بشه؟
      و اینکه دروس عمومی هم بخونم؟
      بستگی به برنامه ی هرشخص داره ولی درکل آره ، بنظرم تمرکز . انرژی برای دروس پایه باشه بهتره

دروس عمومی هم باید خونده بشه ولی بیشتر باید انرژی بذارید برای درسای مههارت محوری مثل ادبیات و عربی و از ریشه ستون ها نقاط اتکا رو براشون شکل بدید و مباحث مهارت محوری مثل ترجمه و قواعد عربی یا آرایه ادبیات رو خوب یادگیری و تمرینش رو پیش ببرید

داخل تاپیک نقد برنامه ریزی یه شکل کلی از مدل برنامه ریزی ای که خودم داشتم توی این ایام رو قرار دادم=
      نقد وبرسی برنامه ریزی هفتگی - صفحه 9

6. Top | #651
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      از یسری جاها خبرایی رسیده که اشخاصی با سواستفاده از محتواهای قرار داده شده ، ادعاهای عجبی غریب و تبلیغات دروغین کردن

پارسال هم گفتم ، الان هم دوباره تاکید میکنم ، بنده به هیچ عنوان در هیچ جا و درهیچ قالبی فعالیت مشاوره کنکوری انجام نمیدم
      اگه احیانا جایی چیزی دیدید بطور قطع دروغ و فیک هستش

7. Top | #652
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Naznk نمایش پست ها
      سلام یه سوالی داشتم
      من توی ریاضی و فیزیک ضعیفم و فیلم میخوام ببینم ولی روش درست استفاده از فیلمو بلد نیستم مثلا اگر استاد فیزیک توی یک جلسه ۲۰ تا سوال حل بکنه من تمومشو مینویسم تو دفترم و این خیلی وقت زیادی ازم میگیره اگرم ننویسم بعدا که بخوام برگردم‌ مرور کنم واسم مشکل ایجاد میشه چیکار کنم به نظرتون؟؟
      و ممنون میشم یه درسنامه خوب هم واسه فیزیک معرفی کنید که نیاز به فیلم دیدن نباشه
      سلام

معمولا استادا جزوه ی خام دارن برای تدریسشون ، میتونی جزوه هارو پرینت بگیری و فقط نوشتن جواب ها و علامت دار کردنا رو داخلش انجام بدی
      اگه جزوه ای درکار نبود ، وقت گیر بودنش ارزشش رو داره ، چون یکبار که وقت میذاری و یادداشت برداری رو انجام میدی ، دفعات بعد فقط سریع مرورشون میکنی و دوباره لازم نیست انرژی اولیه رو برای یادگیری بذاری

اگه مبحث سنگینه ، درطول هفته بازه های مشخص و تکرار شونده رو قرار بده تا سریعتر کار یادداشت برداری تموم بشه
      یا اینکه یمقدار کلی تر و مفیدتر یادداشت برداری رو انجام بدی ، همه ی سوالا رو ننویسی و فقط سوالای خوب و مهم رو یادداشت کنی ، سوالای دیگه رو اگه خواستی فقط نکته اش رو بنویسی

درمورد کتاب فیزیک ، چون من یکی دوسالی از فضای کنکور خارج شدم و کتاب ها رو برسی نکردم نمیتونم توی این زمینه پیشنهادی بدم
      میتونی داخل این دوتا تاپیک سوالت رو درمورد انتخاب منبع مطرح کنی =

_http://forum.konkur.in/thread76210.html

_http://forum.konkur.in/thread76178.html

8. Top | #653
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

معمولا استادا جزوه ی خام دارن برای تدریسشون ، میتونی جزوه هارو پرینت بگیری و فقط نوشتن جواب ها و علامت دار کردنا رو داخلش انجام بدی
      اگه جزوه ای درکار نبود ، وقت گیر بودنش ارزشش رو داره ، چون یکبار که وقت میذاری و یادداشت برداری رو انجام میدی ، دفعات بعد فقط سریع مرورشون میکنی و دوباره لازم نیست انرژی اولیه رو برای یادگیری بذاری

اگه مبحث سنگینه ، درطول هفته بازه های مشخص و تکرار شونده رو قرار بده تا سریعتر کار یادداشت برداری تموم بشه
      یا اینکه یمقدار کلی تر و مفیدتر یادداشت برداری رو انجام بدی ، همه ی سوالا رو ننویسی و فقط سوالای خوب و مهم رو یادداشت کنی ، سوالای دیگه رو اگه خواستی فقط نکته اش رو بنویسی

درمورد کتاب فیزیک ، چون من یکی دوسالی از فضای کنکور خارج شدم و کتاب ها رو برسی نکردم نمیتونم توی این زمینه پیشنهادی بدم
      میتونی داخل این دوتا تاپیک سوالت رو درمورد انتخاب منبع مطرح کنی =

_http://forum.konkur.in/thread76210.html

_http://forum.konkur.in/thread76178.html
      ممنونم

9. Top | #654
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بستگی به برنامه ی هرشخص داره ولی درکل آره ، بنظرم تمرکز . انرژی برای دروس پایه باشه بهتره

دروس عمومی هم باید خونده بشه ولی بیشتر باید انرژی بذارید برای درسای مههارت محوری مثل ادبیات و عربی و از ریشه ستون ها نقاط اتکا رو براشون شکل بدید و مباحث مهارت محوری مثل ترجمه و قواعد عربی یا آرایه ادبیات رو خوب یادگیری و تمرینش رو پیش ببرید

داخل تاپیک نقد برنامه ریزی یه شکل کلی از مدل برنامه ریزی ای که خودم داشتم توی این ایام رو قرار دادم=
      مرسی حتما چک میکنم

10. Top | #655
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سلام
      اگه هنوز هستید ، لطفا پیغام خصوصی تون رو باز کنید ، یه مشورتی لازم دارم
      ممنون

11. Top | #656
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کاش میشد این مصاحبه رو پرینت بگیرم بزنم گوشه گوشه اتاقم
      خیلی مفید بود :")
      مرسی
      ان شاءالله همیشه موفق باشید
      آدمی که همیشه با گذشته اش میجنگه! هیچ آینده ای نداره...

12. Top | #657
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

سلام آقای zero
      خواستم یه مشورتی باهاتون کنم
      من میخوام برم کلاس ریاضی دو تا انتخاب دارم به نظرتون کدومش بهتره ؟
      اولیه سرکلاسش میگه جزوه مینویسیم و مثلا جدول تعیین علامت رو میخواد درس بده اول میشینه روش تشریحی و بعد تستی رو میگه از پایه هم میگه
      یه جزوه مبحثی داره که فقط سوالای کنکور سنوات گذشته و حتی دهه80 هم داخلشه البته مهماش چه رشته تجربی چه ریاضی
      از اونها سر کلاس حل میکنه از چندتا که یه ایده مشترک دارن یه دونه حل میکنمه و میگه باقیش خودتون تو خونه بزنید (البته جواب ها رو بهمون میده)
      ولی دومیه میگه شما باید روش های تشریحی رو باید از قبل بلد باشین مثلا تا اومد سر کلاس شروع کردن درس دادن جدول تعیین علامت به روش کنکوری و کلی سوال تستی بعدش برامون زد با همون روش سرکلاس
      و کتاب تست هم خیلی سبز معرفی کرد و برای اون مبحث شماره سوالهایی که باید کار کنیم رو بهمون گفت
      کلا 80 درصد سوال تالیفی کار میکنه 20 درصد کنکور
      سر کلاس جفتشون رفتم با نحوه تدریس هر دو راحتم و با بیان شون راحتم
      از یه طرف میگم برم اولیه و همون جزوه مبحثی تستای کنکورش رو تا کنکور 3-4 بار بزنم (البته در کنارش از کتاب تستام هم خودم تو خونه تالیفی هم میزنم )
      از یه طرف میگم دومیه تالیفی حل میکنه بهتره و تعداد تست بیشتری حل میکنه هر جلسه و راه حل های کنکوری بیشتری میگه
      شما بودی کدوم رو میرفتی ؟
      ویرایش توسط روژبین : 03 مرداد 1400 در ساعت 15:27

13. Top | #658
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام آقای zero
      برای افزایش سرعت تست زنی شما چیکار میکردین
      من تو دروس فیزیک و ریاضی و مساعل شیمی یه مشکلی که دارم اینه که زیادی وقت میذارم روی یک سوال رو میخوام اول خودم حلش کنم تا اینکه نگاه پاسخنامه کنم ولی وقت زیادی رو میگیره اگه هم پاسخنامه نکته ایی داشته باشه که تا بیام اونا هم بفهمم و یادداشتش کنم بیشتر وقت میگیره و تبدیل به یه عادت شده واسم شاید تو 1 ساعت و نیم حدودا 10 تا تست از این دروس اگه بار اولی باشه که میزنم ازم وقت میگیره در صورتی که از نظر نکات تستی و فهم درس مشکلی ندارم
      ممنون

14. Top | #659
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط احسانef نمایش پست ها
      سلام آقای zero
      برای افزایش سرعت تست زنی شما چیکار میکردین
      من تو دروس فیزیک و ریاضی و مساعل شیمی یه مشکلی که دارم اینه که زیادی وقت میذارم روی یک سوال رو میخوام اول خودم حلش کنم تا اینکه نگاه پاسخنامه کنم ولی وقت زیادی رو میگیره اگه هم پاسخنامه نکته ایی داشته باشه که تا بیام اونا هم بفهمم و یادداشتش کنم بیشتر وقت میگیره و تبدیل به یه عادت شده واسم شاید تو 1 ساعت و نیم حدودا 10 تا تست از این دروس اگه بار اولی باشه که میزنم ازم وقت میگیره در صورتی که از نظر نکات تستی و فهم درس مشکلی ندارم
      ممنون
      سلام

اگه مطلبی رو برای بار اول داری میخونی و یادمیگیریش ، برای زدن تست هاش زیاد لازم نیست سرعت عمل بالایی داشته باشه چون اوایل هدف اصلی آشنا شدن و تمرین مفهومات درقالب حل تسته ، ولی اگه مبحثی رو قبلا خوندی و میخوای تست ازش حل کنی درنظر گرفتن سرعت عمل و سرعت تصمیم گیری درحد نرمال لازمه
      یسری کارا هستن که به تدریج روی تکامل شخصیت تست زنی ( سرعت عمل ، تعداد تست و...) میتونن کمک کننده باشن :

_اگه مطلبی برات جدید نیست ، تست هاش رو یکی یکی نزن (نیای یدونه تست بزنی بعدش پاسخش رو چک کنی) ، بجاش سعی کن تست هارو درقالب 10 تا 10تا یا 20 تا 20 تا (سعی کن تست ها رو مثلا زوج وفرد یا بصورت رندم انتخاب کنی نه اینکه از تست شماره یک تا شماره بیست) یا هرتعدادی که حس میکنی فعلا درتوانت هست ، مثلا 10 تا تست رو پاسخ میدی بعدش میری سراغ چک کردن پاسخ ها ( بعداز چک کردن پاسخ هرسوال میتونی سوالاتی که مدنظرت بودن رو علامت دار کنی یا برای خودت یه مدل سطح بندی کنی سوالات رو برای مرورهای بعدی)

_وقتی میخوای تست بزنی ، یه حدود زمانی رو برای خودت مشخص کن (البته اینم برای مواقعی هست که مطلب برای اولین بار خونده نشده باشه) ، مثلا قراره 20 تا تست زیست حل کنی قبل از شروع توی ذهنت بگو این بیست تا رو حداکثر توی بیست وپنج دقیقه میزنم و بیشتر از این اجازه ندارم براش زمان بذارم ، بعدش وارد تست ها که میشی یسری عادت ها رو تمرین کن ، مثلا اگه دیدی یه تستی زیادی داره ازت زمان میبره نشین یهو ده دقیقه ذل بزنی بهش ، اون تست رو نگه دار آخرسر اگه تایم اضافه اومد برگرد سروقتش .... اما موقع تحلیل کردن تست ها دقیق و باحوصله برسی شون کن یا اگه خواستی یادداشت برداری هارو توی این مرحله انجام بده(تایم تست زنی رو از تایم یادداشت برداری تفکیک کن ، نیا وسط تست زنی درگیر یادداشت برداری شو ، اول تست هارو بزن بعدش موقع تحلیل وبرسی اگه لازم دیدی یادداشت برداری کن ) و اگه خواستی تست ها رو برای خودت سطح بندی کن.

_پیشنهاد دیگه اینکه تعداد تست هات رو برای هرروز و مجموع تست های هرهفته ات رو همیشه یادداشت کن ، اینکه بدونی هرروز و هرهفته برای هردرس داری چقدر تست کار میکنی خودش تبدیل به عاملی میشه که به تدریج تعداد تست هات بیشتر میشه و به دنبالش سرعتت هم بالاتر میره.

_تست هایی رو که قبلا زدی رو دوباره از خودت آزمون مروری بگیر و بزن و برسی شون کن ، اینم موردی هست که سرعتت رو بالاتر میبره و از تکرار خیلی از اشتباهات جلوگیری میکنه.

تلاش مستمر و مداوم همراه حوصله و صبر مهم ترین فاکتورهایی هستن که بهت کمک میکنن چیزی رو که میخوای بدستش بیاری

15. Top | #660
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      تبریک به همه ی دوستانی که نتیجه زحماتشون رو گرفتن
      بعضی هاتون خیلی خوشحالید و ذوق زده
      بعضی ها هم غمگین و خدایی نکرده بهت زده

بعضی ها هم که همون همیشگی ان

دوستان گلم ، هیچ کدوم از این حس ها چه خوشحالیش چه غمش دوومی ندارن خیلی زود فراموش میکنیدشون
      پس الان سعی کنید با منطق و فکر و برنامه ریزی درستی برای آینده تصمیم بگیرید ، انتخاب رشته تون رو جدی انجام بدید و به خودش توکل کنید که توی مسیری که به خیرتون هست قرارتون بده

یکسال فعالیت ما هم به آخرش رسید ، امیدوارم تونسته باشم توی این مسیر سخت دستی رو گرفته باشم
      بچه های جدیدی که وارد عرصه میشید و جای مارو میگیرید هوای کنکوری ها اللخصوص بچه های انجمن رو داشته باشید

به امید کلی آرامش و حس خوب برای تک تک تون

صفحه 44 از 63 نخستنخست ... 3443444554 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن