خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 35 از 63 نخستنخست ... 2534353645 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 511 به 525 از 935
    1. Top | #511
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنونم....
      نه آزمون آزمایشی ثبت نام نکردم، به نظر شما همین چند تا آزمون باقی مونده قلم چی رو ثبت نام کنم یا گزینه دو؟و یا اینکه اصلا ثبت نام نکنم و سوالاشو تو خونه بزنم؟
      ساعت مطالعه ام قبلا در حد ۴ ساعت اینا بود و الانم متاسفانه ۶، 7 ولی سعی میکنم بالا ببرم...
      ببخشید که من هی هی سوال میپرسم، به نظرتون روزانه برنامه بریزم یا هفتگی؟
      خیلی مچکرم^^
      ویرایش توسط venus.-. : 03 فروردین 1400 در ساعت 14:25

2. Top | #512
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Infinite_Delusion نمایش پست ها
      آخ آخ آخ ... ما ترم اول آناتومی نداریم ..... آره استادا دقیقا همینطورین ، یه دفعه یه مشت پی دی اف و پاور میریزن تو نوید

ماشالله شما زرنگی ... من تنبل مگه حالا حالاها از خونه بیرون میام

چه حرفیه ، تاپیک متعلق به خودته اصلا یکی از موسس های اصلیش خودت بودی

بهترینا رو برات آرزو میکنم ، موفق باشی
      برای ما هم با اینکه ترم دوممون از ۱۶ اسفند شروع شده بود تا ۲۷ اسفند چیزی نفرستاده بودن استادا یهو همه شون طی دو روز نوید رو ..بارون کردن😂

3. Top | #513
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DrAsad نمایش پست ها
      برای ما هم با اینکه ترم دوممون از ۱۶ اسفند شروع شده بود تا ۲۷ اسفند چیزی نفرستاده بودن استادا یهو همه شون طی دو روز نوید رو ..بارون کردن������
      کلا اعتقاد راسخی به خشم شب دارن

4. Top | #514
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط venus.-. نمایش پست ها
      خیلی خیلی ممنونم....
      نه آزمون آزمایشی ثبت نام نکردم، به نظر شما همین چند تا آزمون باقی مونده قلم چی رو ثبت نام کنم یا گزینه دو؟و یا اینکه اصلا ثبت نام نکنم و سوالاشو تو خونه بزنم؟
      ساعت مطالعه ام قبلا در حد ۴ ساعت اینا بود و الانم متاسفانه ۶، 7 ولی سعی میکنم بالا ببرم...
      ببخشید که من هی هی سوال میپرسم، به نظرتون روزانه برنامه بریزم یا هفتگی؟
      خیلی مچکرم^^
      بنظرم نه ... برای امسال دیگه ثبت نام نکن فعلا خودت توی خونه شبیه سازیش کن....تابستون با توجه به شرایط و برنامه ات درمورد ثبت نام آزمون تصمیم بگیر

برنامه ریزی هم باید روزانه باشه هم هفتگی ، حتی برای هرماه هم یه هدف گذاری برای خودت تعیین کن
      خواهش میکنم

5. Top | #515
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برای منی که تا حالا فیزیک نخوندم پیشنهادتون چه حذفیاتیه؟ با توجه به کمتر بودن تیپ سوالای بعضی فصلا میشه اولویت بندی کنم؟

6. Top | #516
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rozedentist نمایش پست ها
      برای منی که تا حالا فیزیک نخوندم پیشنهادتون چه حذفیاتیه؟ با توجه به کمتر بودن تیپ سوالای بعضی فصلا میشه اولویت بندی کنم؟
      داخل تاپیک http://forum.konkur.in/thread75494.html پست دوم

7. Top | #517
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خواب آلودگی یکی از بزرگترین آفت های مطالعه است که مخصوصا در هنگام فصل بهار تشدید می شود، شاید فکر کنید که سال نو شده است و باید انرژی بیشتری داشته باشید، اما در واقع بهار با خود یک نوع خواب آلودگی و کسلی به همراه می آورد که می تواند برای درس خواندن شما مضر باشد، در این مقاله سه راهکار اساسی را با هم بررسی می کنیم که می تواند علاوه بر کمک کردن به ما برای کنار آمدن با خواب بهاری، انرژی و اشتیاق بیشتری به ما برای مطالعه کردن در طول سال ببخشد، در واقع هدف ما صرفا فصل بهار نیست، بلکه می خواهیم در کل فصول هنگام درس خواندن احساس خوب و پر انرژی ای داشته باشیم

• اولین راه حلی که باید استفاده کنید تنظیم ساعت بیولوژیک بدن یا ساعت خواب است

به زبان ساده باید ساعت مشخصی بخوابید و ساعت مشخصی از خواب بیدار شوید

• دومین راه حل شرطی سازی زمان و مکان مطالعه است، به طوری که صرفا با قرار گرفتن در مکان و زمان صحیح احساس نیاز به درس خواندن کنید

به زبان ساده باید زمان خاص و لوکیشن خاص برای مطالعه انتخاب کنید

• سومین راه حل تقویت افکار و جسم است

به زبان ساده باید به چیز های خوب فکر کرده و ورزش کنید

چرخه خواب چیست و چقدر باید بخوابیم؟
      یکی از سوالاتی که داوطلبان زیاد می پرسند در مورد چقدر خوابیدن یا کی از خواب بیدار شدن است، برای پاسخ به این سوال ابتدا باید شمارا با چرخه خواب آشنا بکنم، به تصویر زیر که امواج مغزی شما حین خواب را نشان می دهد توجه کنید

همانطور که می بینید ابتدا در بیداری هستید و تقریبا هر ۹۰ دقیقه با مرحله خواب سبک می رسید، شما باید سعی کنید زمانی که در چرخه خواب در مرحله سبک قرار دارید از خواب بیدار شوید، مثلا تلاش کنید ۴ یا ۵ ۹۰ دقیقه استراحت بکنید
      اگر از این تکنیک استفاده کنید و در زمان درست از خواب بیدار شوید، دیگر هنگام بیداری احساس خستگی نخواهید داشت و احساس کسلی نمی کنید، بسیاری از افراد به علت نا آگاهی از چرخه خواب و بیدار شدن در مراحل خواب عمیق به محض بیداری احساس خستگی و کسلی می کنند و این برای درس خواندن خوب نیست

زمانی که انرژی اشتیاق زیادی برای درس خواندن دارید و با احساس خوب مطالعه می کنید درس خواندن شما بسیار کاراتر است، یکی از چیز هایی که برای انگیزه و همچنین پیوستگی به آن نیاز دارید خواب خوب است

پ ن = مطلب نوشته ی خودم نیست

8. Top | #518
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      خواب آلودگی یکی از بزرگترین آفت های مطالعه است که مخصوصا در هنگام فصل بهار تشدید می شود، شاید فکر کنید که سال نو شده است و باید انرژی بیشتری داشته باشید، اما در واقع بهار با خود یک نوع خواب آلودگی و کسلی به همراه می آورد که می تواند برای درس خواندن شما مضر باشد، در این مقاله سه راهکار اساسی را با هم بررسی می کنیم که می تواند علاوه بر کمک کردن به ما برای کنار آمدن با خواب بهاری، انرژی و اشتیاق بیشتری به ما برای مطالعه کردن در طول سال ببخشد، در واقع هدف ما صرفا فصل بهار نیست، بلکه می خواهیم در کل فصول هنگام درس خواندن احساس خوب و پر انرژی ای داشته باشیم

• اولین راه حلی که باید استفاده کنید تنظیم ساعت بیولوژیک بدن یا ساعت خواب است

به زبان ساده باید ساعت مشخصی بخوابید و ساعت مشخصی از خواب بیدار شوید

• دومین راه حل شرطی سازی زمان و مکان مطالعه است، به طوری که صرفا با قرار گرفتن در مکان و زمان صحیح احساس نیاز به درس خواندن کنید

به زبان ساده باید زمان خاص و لوکیشن خاص برای مطالعه انتخاب کنید

• سومین راه حل تقویت افکار و جسم است

به زبان ساده باید به چیز های خوب فکر کرده و ورزش کنید

چرخه خواب چیست و چقدر باید بخوابیم؟
      یکی از سوالاتی که داوطلبان زیاد می پرسند در مورد چقدر خوابیدن یا کی از خواب بیدار شدن است، برای پاسخ به این سوال ابتدا باید شمارا با چرخه خواب آشنا بکنم، به تصویر زیر که امواج مغزی شما حین خواب را نشان می دهد توجه کنید

همانطور که می بینید ابتدا در بیداری هستید و تقریبا هر ۹۰ دقیقه با مرحله خواب سبک می رسید، شما باید سعی کنید زمانی که در چرخه خواب در مرحله سبک قرار دارید از خواب بیدار شوید، مثلا تلاش کنید ۴ یا ۵ ۹۰ دقیقه استراحت بکنید
      اگر از این تکنیک استفاده کنید و در زمان درست از خواب بیدار شوید، دیگر هنگام بیداری احساس خستگی نخواهید داشت و احساس کسلی نمی کنید، بسیاری از افراد به علت نا آگاهی از چرخه خواب و بیدار شدن در مراحل خواب عمیق به محض بیداری احساس خستگی و کسلی می کنند و این برای درس خواندن خوب نیست

زمانی که انرژی اشتیاق زیادی برای درس خواندن دارید و با احساس خوب مطالعه می کنید درس خواندن شما بسیار کاراتر است، یکی از چیز هایی که برای انگیزه و همچنین پیوستگی به آن نیاز دارید خواب خوب است

پ ن = مطلب نوشته ی خودم نیست

فایل پیوست 96829

فایل پیوست 96830

فایل پیوست 96831

فایل پیوست 96832

فایل پیوست 96833

فایل پیوست 96834

فایل پیوست 96835

فایل پیوست 96836

فایل پیوست 96837

9. Top | #519
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      یسری توصیه مربوط به چالش دوران امتحان نهایی دوازدهمی ها =

_اگه بازه ی زمانی امتحان و همچنین سطح خودت توی اون درس مربوطه خوبه (فرجه ی آزمون منطقی و سطح خوب توی) ، توی بازه ی مربوط به فرجه امتحانه اون درس ، سعی کن تمام مباحث رو تستی جمع کنی (بیشتر تستای کنکور و تست های علامت دار خودت یا علامت دارهای کتاب تست ) ..... اگه هم توی اون درس داغونی سوال تشریحی همراه تستای کنکور رو کارکن و سوال تستی تالیفی نزن

_اگه تسلط خوبی روی اون درس مربوطه داری علاوه بر دوازدهم ، توی فرجه ی امتحانی درس مربوطه ، کتابا و مباحث مربوط به پایه رو هم جمع بندی کن ( مثلا تسلط خوبی روی عربی دوازدهم داری و 3 روز فرجه برای امتحان عربی موجوده ، توی اون سه روز علاوه بر جمع بندی عربی دوازدهم ، عربی پایه رو هم کارکن)
      _برای عمومی ها از تست های کنکورای عمومی سایر رشته ها (ریاضی،هنر،زبان و....داخل و خارج) غافل نشو

_یه کار دیگه هم میتونی بکنی ،میدونی که بعنوان مثال شیمی دوازدهم رو مشکل زیاد داری و شیمی امتحان سوم داخل برنامه هست ، میتونی روزایی که داری برای امتحانای اول و دوم درس میخونی ، روزانه یه چیز حدود سه ساعت ( بیشتر یا کمترش با توجه به خودشناسی خودت) رو به خوندن و رفع اشکال شیمی بپردازی

_سعی کن یه مرور از بخشای مهم کتاب درسی و تمرین هاش داشته باشی و مطالب رو با تست جمع کنی.

تا جای ممکن مطالب رو پیوسته و مبحثی(توی دروس مربوطه) جمع و مرور و مطالعه کن

10. Top | #520
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیرو.

11. Top | #521
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط indomitable نمایش پست ها
      زیرو.
      چه کرده ای ای indomitable

گفته بودی حال واحوالت خوش نیست ....بهتر شدی؟

12. Top | #522
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه کرده ای ای indomitable

گفته بودی حال واحوالت خوش نیست ....بهتر شدی؟
      سه روزه نخوندم.احساس میکنم همه چی از دست رفته.
      دلم میخواد همه ی کتابامو پاره کنم
      نمیدونم چیکار کنم.

13. Top | #523
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

سه روزه نخوندم.احساس میکنم همه چی از دست رفته.
      دلم میخواد همه ی کتابامو پاره کنم
      نمیدونم چیکار کنم.
      دلیلش چی بود ؟
      مشکلی پیش اومده یا سوخت کم آوردی و دلت به کار نمیره ؟

14. Top | #524
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دلیلش چی بود ؟
      مشکلی پیش اومده یا سوخت کم آوردی و دلت به کار نمیره ؟
      دوروز اول مریض بودم اعصابم خورد بود نخوندم،روز سوم هم دلم به درس نرفت، بعدشم که میرم سره درس اصلا دلم نمیخواد بخونم میخوام بیام بیرون از فضای درس احساس میکنم بقیه جلوترن و باز نمیشه امسال قبول بشم و همش این سوالو میپرسم اگه امسال قبول نشم چی؟(بدبخت میشم قطعا) یه بارش رو که داشتم لغت زبان میخوندم گریم گرفت یهو با گریه میخوندم.میدونم که باید بخونم ولی گیرم الان.
      ویرایش توسط indomitable : 09 فروردین 1400 در ساعت 19:59

15. Top | #525
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

دوروز اول مریض بودم اعصابم خورد بود نخوندم،روز سوم هم دلم به درس نرفت، بعدشم که میرم سره درس اصلا دلم نمیخواد بخونم میخوام بیام بیرون از فضای درس احساس میکنم بقیه جلوترن و باز نمیشه امسال قبول بشم و همش این سوالو میپرسم اگه امسال قبول نشم چی؟(بدبخت میشم قطعا) یه بارش رو که داشتم لغت زبان میخوندم گریم گرفت یهو با گریه میخوندم.ولی میدونم که باید بخونم بعدش گریم میگیره.
      با نوسان یکی دوروزه مشکلی ندارم ولییییییییییییی نباید اجازه بدی بیشتر از این نوسان مطالعه کش پیدا کنه

از زندگی خصوصیت خبر ندارم ولی میدونم مشکلات خودت رو داری مثل بقیه کنکوریا
      الآن چند نفر هستن که یه مدته باهاشون درارتباطم....مشکلات عجیب غریبی دارن ، یکی شون هست مشکل خواب خیلی شدیدی داره و اصلا نمیتونه شبا رو بخوابه (مشکلش مربوط به سلامتیه و شرایط خانواده نه عادت بد) طوری که مجبوره چندساعتی ظهر بخوابه ولی با این وجود عالی داره تلاش میکنه (ترازش افتضاحه اما بهونه ی عقب بودن رو نمیاره و فقط تمرکز کرده روی سخت کوشی خودش)
      یه نفر دیگه هم هست که میانگین ترازش پنج هزار بزور میشه انقدر هم درصداش افتضاح هست که هزار بار ناامید بشه و یه عالمه دلیل میتونه بیاره برای بی خیال شدن ، اما الآن دو ماهه این بشر میاگین ساعت مطالعه اش از بازه ی 12 تا 14 ساعت پایین تر نیومده عین چی داره تلاش میکنه مستمر و متمرکز

میدونی وجه اشتراک اینجور افراد چیه ، این بچه ها خودشون و خواسته شون رو اونقدری ارزشمند میدونن که براش عرق بریزن ، که براش بجای گریه کردن مشت بکوبن ، که پاش وایسن شونه خالی نکنن....

مطمعنم اگه توهم از جون مایه بذاری به هدفت میرسی

نگرشت رو عوض کن... بقیه رو جلوتر یا عقب تر نبین..این رقابت رقیب اصلیش خودتی این رقابت دونفره ست بین تو و خودت ...باید برای هدفت از یسری خواسته های خودت بگذری باید مسئولیتش رو بپذیری و براش زحمت بکشی نه اینکه دچار خودویرانگری و خودقضاوت کردنا بشی

این یه مسئولیت هست که باید انجامش بدم
      هرروز صبح که بیدار میشدم تلاش میکردم حسرت گذشته رو نخورم و استرس آینده رو نداشته باشم ، فقط هرروز این مسئولیت رو به نحو احسن انجامش بدم
      تمام سعیم رو میکردم تا منظم باشم ، حتی اگه انگیزه ام پایین اومده باشه حتی اگه مشکلات زیادی پیش اومده باشه
      داستان کنکور همینه......قراره برآیند عملکرد هرروز رو داخل کارنامه کنکور مشاهده کنیم
      اگه هرروز بهترین خودمون باشیم این برایند به سمت صعود ساخته میشه و اگه توی روزهامون نوسان زیادی داشته باشیم برایندی شکل نمیگیره و به دنبالش نتیجه حاصل نخواهد شد

با انجام هرروزه ی این مسئولیت به خودباوری برس....عزت نفس رو احساس کن و تلاش کن ، تلاش کن چون با اینکار یعنی خودت رو ارزشمند میدونی

صفحه 35 از 63 نخستنخست ... 2534353645 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن