خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 34 از 63 نخستنخست ... 2433343544 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 496 به 510 از 935
    1. Top | #496
      کاربر حرفه ای

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Infinite_Delusion نمایش پست ها
      ممنون از لطفتون .....امیدوارم به دردتون خورده باشه
      خیر.... تیزهوشانی نبودم

رتبه ام 392 شد
      دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم
      سلام دکتر جان می خواستم بدونم نحوه مطالعه شما در ماه رمضان به چه صورت بود و چند ساعت وقت می گذاشتید برای درس خوندن تو این دوران و نیز چگونه با احساس بد روزمرگی و یکنواختی در روز ها مقابله می کردید
      ​فارسی را پاس بداریم

2. Top | #497
      کاربر حرفه ای

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zamina نمایش پست ها
      سلام دکتر جان می خواستم بدونم نحوه مطالعه شما در ماه رمضان به چه صورت بود و چند ساعت وقت می گذاشتید برای درس خوندن تو این دوران و نیز چگونه با احساس بد روزمرگی و یکنواختی در روز ها مقابله می کردید
      و چگونه با ناامیدی مبارزه کردید و رتبه هاتون در هر سه سال چند شد و برای کنکور سوم در کدام دانشگاه ثبت نام کردید
      ​فارسی را پاس بداریم
      ویرایش توسط zamina : 02 فروردین 1400 در ساعت 14:19

3. Top | #498
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      و چگونه با ناامیدی مبارزه کردید و رتبه هاتون در هر سه سال چند شد و برای کنکور سوم در کدام دانشگاه ثبت نام کردید
      سلام ....حالا تا دکتر شدن چه ازلحاظ دانش چه از لحاظ لیاقت داشتن خیلی راه مونده ، فعلا دیپلمه هستم ... چاکریم

ماه رمضون .... خب من روزه گرفتم
      یسری نکات بود که رعایت کردم مثلا =

پارت های مطالعاتیم رو خیلی طولانی قرار نمیدادم تا سطح تمرکز و انرژیم پخش بشه
      توی بازه هایی از روز که انرژیم بیشتر بود درسای سنگین یا کارای نسبتا پیچیده تر رو قرار میدادم
      موقعی هم که روزه فشار میوورد جزوه هام یا یادداشت برداری هام رو با نگاه مرور میکردم یا درسای سبک تر رو مرور میکردم
      توی استراحت های بین درسی درحد بیست دیقه نیم ساعت دراز میکشیدم و چشام رو میبستم
      تغذیه توی شب ها و سحری هم مهمه ، همون توصیه های همیشگی که بهتره رعایت بشه

توی ماه رمضون من برنامه ام طوری بود که رفته بودم سراغ آزمون شبیه سازی گرفتن از خودم و رفع اشکال و مرور و دوره ، برنامه ی هرشخص با توجه به پیشرویش میتونه متفاوت باشه
      ساعت مطالعه ام هم توی اون دوران همون میانگین حدود 10 ساعت میشد حالا بعضی روزا کمتر

طعم روزمرگی و تکراری شدن و خسته گی روحی رو خیلی خوب چشیدم و میدونم چی میگی..... منم مثل بقیه بعضی اوقات کلیپ انگیزشی نگاه میکردم ، آهنگ گوش میدادم ، اهدافم رو مرور میکردم.....ولی طرز نگرش اصبیم چیزه دیگه ای بود.....من به درس خوندن برای کنکور به دید یه وظیفه برای خودم نگاه میکردم ، باور داشتم که این یه مسئولیت هست که باید انجامش بدم
      هرروز صبح که بیدار میشدم تلاش میکردم حسرت گذشته رو نخورم و استرس آینده رو نداشته باشم ، فقط هرروز این مسئولیت رو به نحو احسن انجامش بدم
      تمام سعیم رو میکردم تا منظم باشم ، حتی اگه انگیزه ام پایین اومده باشه حتی اگه مشکلات زیادی پیش اومده باشه
      داستان کنکور همینه......قراره برآیند عملکرد هرروز رو داخل کارنامه کنکور مشاهده کنیم
      اگه هرروز بهترین خودمون باشیم این برایند به سمت صعود ساخته میشه و اگه توی روزهامون نوسان زیادی داشته باشیم برایندی شکل نمیگیره و به دنبالش نتیجه حاصل نخواهد شد

با انجام هرروزه ی این مسئولیت به خودباوری برس....عزت نفس رو احساس کن و تلاش کن ، تلاش کن چون با اینکار یعنی خودت رو ارزشمند میدونی

راستی من دوتا کنکور دادم ، 98 و 99
      سال اول رتبه ام حدود 3700 شد

4. Top | #499
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      ماه رمضان
      درمورد ماه رمضون چندتا توصیه دیگه که شاید بدردت بخوره :

من صحری که بیدارمیشدم بعدش رو دیگه نمیخوابیدم یعنی بعداز خوردن صحری استارت مطالعه رو میزدم (عصر و غروب میتونی استراحت داشته باشی)
      همونطوری که بالا گفتم ، بهتره ترتیب مطالعه ات رو توی ماه رمضون تغییر بدی ، مباحث سنگین و اونایی که انرژی بیشتری میطلبن رو اول روز قرار بده
      از تایم های سیو شده (تایمی که برای صبحونه و نهار حذف شدن) بدرستی و با برنامه استفاده کن
      استمرارت رو ازدست نده و دچار نوسان مطالعه نشو ، یه حداقل ساعتی رو برای خودت تعریف کن و نذار هیچ روزی زیر اون حداقل بیای

5. Top | #500
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      @Mikaeel1380.J@

سلام
      جواب سوالت رو اینجا میدم

درمورد قواعد عربی ، اگه توی یادگیری نکات و فهم اولیه اش مشکل داری برو سراغ یه درسنامه خوب برای رفع اشکال یا برای قواعد بصورت مبحثی فیلم آموزشی ببین و یادداشت برداری کن
      توی تست ها علامت دارشون کن و اشتباهات متداول رو مستمر مرور کن و تست های خوب رو چندین بار بزن و تحلیل کن
      قواعد رو اگه برای خودت جا بندازی تبدیل میشه به راحت ترین بخش عربی ، اوایلش سخته اما وقتی مفاهیم پایه مثل فعل ها رو درست حسابی جا بندازی میوفتی رو مسیر و بقیه مباحث رو سریع میگیری
      سعی کن مستمر کار کنی نه اینکه هفته ای یکی دوروز تراکتوری

آرایه ها هم ، اول نیاز داره یادگیری اولیه آرایه ها رو تکمیل کنی... بعد از شکل گیری مفهوم اولیه و کارکردن چندتا تست آموزشی برای هرآرایه ، باید وارد تکنیک های تست زنی مربوط به آرایه بشی.... مبحث آرایه ادبیات چیزی نیست که هرکس بلد باشه بتونه درصد بگیره... چون خیلی ها هم که بلدن تست ها رو غلط میزنن .. برای آرایه نیاز به قدرت تصمیم گیری و تکنیک تست زنی خاص خودش و سرعت عمل هست
      برای قوی تر شدن ، سعی کن مستمر روزانه چندتا تست مخلوط و تیپ های مختلف آرایه رو کار و تحلیل کنی و براساس اون روی آرایه هایی که نقطه ضعفت هستن بیشتر تمرکز داشته باشی

6. Top | #501
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      داداش چقدرررر امروز به یادت بودم
      ما بعد عید امتحان آناتومی داریم ، گفتم برم از برادر zero اشکالامو بپرسم
      آقای دکتر بسی دلتنگت شدم جدا، فقط میتونم بگم یاد اونروزا بخیر
      راستی چه خبر از فلش ۱۶ گیگ و کوله پشتی

7. Top | #502
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      راستی سلام یادم رفت
      عیدت هم مبااااارک باشه آقای دکتر
      با آرزوی بهترینا برات

8. Top | #503
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bahar1377 نمایش پست ها
      داداش چقدرررر امروز به یادت بودم
      ما بعد عید امتحان آناتومی داریم ، گفتم برم از برادر zero اشکالامو بپرسم
      آقای دکتر بسی دلتنگت شدم جدا، فقط میتونم بگم یاد اونروزا بخیر
      راستی چه خبر از فلش ۱۶ گیگ و کوله پشتی
      سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ام

کجایی تو دختر
      چرا دیگه پیدات نیست

امروز میخواستم تگت کنم توی تاپیک دوست داری کی آن بشه ... تو رو با یکی دوتا از بچه های تاپیک شمارش معکوس

آبجی شما نیم سال اول بودی....من نیم دوم بودم ، اسفند دانشگاهمون شروع شد
      الآن من باید اگه سوالی داشتم بیام سراغت

فلش و کوله رو فقط برای اونایی که غیر بومی بودن پست کردن
      خب منم مال شهرستان دورافتاده تهرانم مسخره ها نفرستادن گفتن بیا خودت ببر

کارت دانشجویی رو هم هنوز نرفتم بگیرم

9. Top | #504
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      راستی سلام یادم رفت
      عیدت هم مبااااارک باشه آقای دکتر
      با آرزوی بهترینا برات
      همچنین شما....ایشالا سالی پر از سلامتی و آرامش داشته باشی

ایشالا توی بیمارستان توی کشیکا ببینمت ... یادت باشه هوام رو داشته باشیا

10. Top | #505
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ام

کجایی تو دختر
      چرا دیگه پیدات نیست

امروز میخواستم تگت کنم توی تاپیک دوست داری کی آن بشه ... تو رو با یکی دوتا از بچه های تاپیک شمارش معکوس

آبجی شما نیم سال اول بودی....من نیم دوم بودم ، اسفند دانشگاهمون شروع شد
      الآن من باید اگه سوالی داشتم بیام سراغت

فلش و کوله رو فقط برای اونایی که غیر بومی بودن پست کردن
      خب منم مال شهرستان دورافتاده تهرانم مسخره ها نفرستادن گفتن بیا خودت ببر

کارت دانشجویی رو هم هنوز نرفتم بگیرم
      آره سرم خیلی شلوغ شده
      نه بابا، منم نیمسال دوم بودم. از ۱۱ بهمن کلاسا شروع شد. بعد استاد اناتومی تو دو هفته هر روز یا یه روز در میون کلاس گذاشت، کلاسای ۳، ۴ ساعته. آناتومی و بست!!!!هر چی فایل هم تا آخر ترم بود فرستاد تو نوید. حالا ما موندیم و یه عالمه جزوه نخونده
      والا منم با چند تا از بچه ها قرار گذاشتیم رفتیم دانشکده شما ،پک هدیه رو گرفتیم، بعد رفتیم دانشکده خودمون کارت دانشجویی و گرفتیم!
      مسیرش راحته مترو تجریش که پیاده شی ، همونجا تاکسی میبره دم در دانشگاه
      ببخش تاپیک و خراب کردم، آخه pv رو بستی نشد اونجا پیام بفرستم.

11. Top | #506
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      @Mikaeel1380.J@

سلام
      جواب سوالت رو اینجا میدم

درمورد قواعد عربی ، اگه توی یادگیری نکات و فهم اولیه اش مشکل داری برو سراغ یه درسنامه خوب برای رفع اشکال یا برای قواعد بصورت مبحثی فیلم آموزشی ببین و یادداشت برداری کن
      توی تست ها علامت دارشون کن و اشتباهات متداول رو مستمر مرور کن و تست های خوب رو چندین بار بزن و تحلیل کن
      قواعد رو اگه برای خودت جا بندازی تبدیل میشه به راحت ترین بخش عربی ، اوایلش سخته اما وقتی مفاهیم پایه مثل فعل ها رو درست حسابی جا بندازی میوفتی رو مسیر و بقیه مباحث رو سریع میگیری
      سعی کن مستمر کار کنی نه اینکه هفته ای یکی دوروز تراکتوری

آرایه ها هم ، اول نیاز داره یادگیری اولیه آرایه ها رو تکمیل کنی... بعد از شکل گیری مفهوم اولیه و کارکردن چندتا تست آموزشی برای هرآرایه ، باید وارد تکنیک های تست زنی مربوط به آرایه بشی.... مبحث آرایه ادبیات چیزی نیست که هرکس بلد باشه بتونه درصد بگیره... چون خیلی ها هم که بلدن تست ها رو غلط میزنن .. برای آرایه نیاز به قدرت تصمیم گیری و تکنیک تست زنی خاص خودش و سرعت عمل هست
      برای قوی تر شدن ، سعی کن مستمر روزانه چندتا تست مخلوط و تیپ های مختلف آرایه رو کار و تحلیل کنی و براساس اون روی آرایه هایی که نقطه ضعفت هستن بیشتر تمرکز داشته باشی
      بی نهایت ممنونم واقعا لطف کردی . فقط به نظر شما از الان مبحث دستور زبان رو شروع کنم خوبه یا .... زمان خوبش کی باید باشه؟
      شرمنده خودت نباش!

12. Top | #507
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      آره سرم خیلی شلوغ شده
      نه بابا، منم نیمسال دوم بودم. از ۱۱ بهمن کلاسا شروع شد. بعد استاد اناتومی تو دو هفته هر روز یا یه روز در میون کلاس گذاشت، کلاسای ۳، ۴ ساعته. آناتومی و بست!!!!هر چی فایل هم تا آخر ترم بود فرستاد تو نوید. حالا ما موندیم و یه عالمه جزوه نخونده
      والا منم با چند تا از بچه ها قرار گذاشتیم رفتیم دانشکده شما ،پک هدیه رو گرفتیم، بعد رفتیم دانشکده خودمون کارت دانشجویی و گرفتیم!
      مسیرش راحته مترو تجریش که پیاده شی ، همونجا تاکسی میبره دم در دانشگاه
      ببخش تاپیک و خراب کردم، آخه pv رو بستی نشد اونجا پیام بفرستم.
      آخ آخ آخ ... ما ترم اول آناتومی نداریم ..... آره استادا دقیقا همینطورین ، یه دفعه یه مشت پی دی اف و پاور میریزن تو نوید

ماشالله شما زرنگی ... من تنبل مگه حالا حالاها از خونه بیرون میام

چه حرفیه ، تاپیک متعلق به خودته اصلا یکی از موسس های اصلیش خودت بودی

بهترینا رو برات آرزو میکنم ، موفق باشی

13. Top | #508
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mikaeel1380.J نمایش پست ها
      بی نهایت ممنونم واقعا لطف کردی . فقط به نظر شما از الان مبحث دستور زبان رو شروع کنم خوبه یا .... زمان خوبش کی باید باشه؟

خواهش میکنم

آره ، از همین الآن استارت بزن

14. Top | #509
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.من یازدهم تجربی هستم...سوای داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید...من متاسفانه دهم و نیمسال اول یازدهم رو جدی نخواندم و میخوام شروع کنم...شما به یک یازدهمی با شرایط من چه پیشنهادی دارین و به نظرتان چه ساعت مطالعه ای معقول هست؟
      و اینکه من برای زیست میکرو دارم به نظرتان یک منبع کافیه یا باید چند منبعی کار کرد برای زیست؟
      پیشاپیش ممنونم

15. Top | #510
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط venus.-. نمایش پست ها
      سلام.من یازدهم تجربی هستم...سوای داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید...من متاسفانه دهم و نیمسال اول یازدهم رو جدی نخواندم و میخوام شروع کنم...شما به یک یازدهمی با شرایط من چه پیشنهادی دارین و به نظرتان چه ساعت مطالعه ای معقول هست؟
      و اینکه من برای زیست میکرو دارم به نظرتان یک منبع کافیه یا باید چند منبعی کار کرد برای زیست؟
      پیشاپیش ممنونم

سلام
      منم دقیقا مثل خودت ، وقتی یازدهم بودم از عید استارت جدی زدم

اول یه سوال ، آزمون آزمایشی ثبت نام کردی ؟ حدود ترازات متوسطه یا ضعیف ، درصدات اوکیه یا نوسان زیاد داره

والا ، بنظرم الآن بهترین کار این هست که روی یازدهمت تمرکز کنی...سعی کن تا آخر سال تحصیلی یسری از ضعف های اصلیت توی یازدهم رو شناسایی و رفع کنی
      عین یه جاده ی پرچاله چوله و پراز دست انداز که اگه این چاله ها کمتر نشن توی سال بعد خیلی کارت سخت تر میشه.
      به هیچ عنوان فکر گذشته رو نکن و حسرتش رو نخور ، نسبت به آینده هم ناامید نباش
      تابستون میتونی تمرکز اصلی رو روی کم کاری های دهمت قرار بدی و موازی باهاش یازدهم رو مرور کنی ، تابستون سراغ پیش خوانی دوازدهم نرو و فقط روی رفع اشکال پایه ات تمرکز کن....خیلی هم جدی بگیر تابستون رو خیلی خیلی جدی بگیرش چون اگه مستمر و درست ازش استفاده کنی مطمعن باش سال آخر سریعتر پیشرفت میکنی و کارت بیشتر رو روال میفته.

درمورد ساعت مطالعه ات
      من آشنایی ازت ندارم و نمیتونم چیز دقیقی بگم....ولی اگه قبلا خیلی کم درس میخوندی ، سعی کن الآن حداقل روزی 6 یا 7 ساعت رو پر کنی ، مهم این هست که این تایم رو بتونی مستمر حفظ کنی وگرنه یه روز 9 ساعت بخونی فرداش 4 ساعت به هیچ دردی نمیخوره..... تابستون خودت رو به میانگین 10 ساعت برسون ، سعی کن توی تابستون توی بازه ی 8 تا 12 ساعت مداوم درس بخونی و کمتر نشه....البته اینکه کیفیت مطالعه ات چطور باشه هم تعیین کننده هست و فقط با ساعت مطالعه نمیشه ارزیابی کرد
      خلاصه ساعت مطالعه معقول نداریم ، هرچه درتوان داری بیشتر بخون ولی مستمر باشه و جوری نباشه که یه روز انفجاری و روزای بعد سقوط آزادی بشه

درمورد منبع زیست
      فعلا نیاز نیست چندتا منبع دور خودت جمع کنی ، اگه با منبع الآنت اوکی هستی همین رو با تمرکز جلو ببر و درکنارش سوالای آزمونای آزمایشی رو تحلیل کن و کتاب درسی رو مو به مو برسی کن
      کم کم که وارد تابستون و سال دوازدهم شدی با توجه به وضعیت درسی و سطح و برنامه ریزی ای که خواهی داشت میتونی منبع مناسبت رو اضافه کنی

موفق باشی

صفحه 34 از 63 نخستنخست ... 2433343544 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن