خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 25 از 63 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 361 به 375 از 935
    1. Top | #361
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام آقای زیرو. خیلی ممنون از وقتی که برای بچه های انجمن میذارین. یک سوالی داشتم از خدمتتون. من روزانه برای هر درس حداقل ۵۰ تست شیمی، ۵۰ تست فیزیک، ۱۰۰ تست زیست، ۳۰ تست ریاضی، در عمومی ها هم ۳۰ تا عربی، ۵۰ تا ادبیات، ۳۰ تا زبان میزنم و برای دینی هم بیشتر کتاب درسی میخونم. روزانه ساعت مطالعه ام هم بالای ۱۲/۵ ساعت هست. از سال دهم هم تقریبا کنکوری خوندم اما درس خوندنم پر از اشتباه بود.از تابستون حداقل ۷۰ درصد کل دروس دوازدهم رو با مرور خوندم. و بخاطر این هم دوازدهم خوندم چون از همون دهم دروس پایه رو خونده بودنم. اما واقعا توی آزمون ها نتیجه نمیگیرم. درصد های خیلی بدی میارم.هیچ وقت از ۶۰۰۰ بالاتر نرفتم. توی درسی مثل زیست هم که نگم اصلا... ۱۳ تا غلط میزنم ۱۱ تا درست
      واقعا از این وضعیت خسته شدم. همش درس میخونم اما اصلا نتیجه نمیگیرم. دوبار هم قبلا مشاور گرفتم فقط یک برنامه ای که برای همه میفرستادن بهم ارسال میکردن.واقعا دیگه نمیتونم مشاورم بگیرم. از طرفی دیدم که شما چقدر دلسوزانه و به خوبی بچه ها رو راهنمایی میکنید، گفتم شانسم رو امتحان کنم شاید شما پاسخم رو دادین. چرا با وجود این همه درس خوندن نتیجه نمیگیرم؟ برنامه ام رو هم اگه شما بپذیرید امکانش هست براتون ارسال کنم تا ایراداتش رو بهم بگید؟ چون میگم مبادا اشتباه برنامه ریزی میکنم. خیلی خیلی عذر میخوام که انقدر طولانی شد و وقتتون رو گرفتم.ممنون

2. Top | #362
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Newsha.ma نمایش پست ها
      سلام آقای زیرو. خیلی ممنون از وقتی که برای بچه های انجمن میذارین. یک سوالی داشتم از خدمتتون. من روزانه برای هر درس حداقل ۵۰ تست شیمی، ۵۰ تست فیزیک، ۱۰۰ تست زیست، ۳۰ تست ریاضی، در عمومی ها هم ۳۰ تا عربی، ۵۰ تا ادبیات، ۳۰ تا زبان میزنم و برای دینی هم بیشتر کتاب درسی میخونم. روزانه ساعت مطالعه ام هم بالای ۱۲/۵ ساعت هست. از سال دهم هم تقریبا کنکوری خوندم اما درس خوندنم پر از اشتباه بود.از تابستون حداقل ۷۰ درصد کل دروس دوازدهم رو با مرور خوندم. و بخاطر این هم دوازدهم خوندم چون از همون دهم دروس پایه رو خونده بودنم. اما واقعا توی آزمون ها نتیجه نمیگیرم. درصد های خیلی بدی میارم.هیچ وقت از ۶۰۰۰ بالاتر نرفتم. توی درسی مثل زیست هم که نگم اصلا... ۱۳ تا غلط میزنم ۱۱ تا درست
      واقعا از این وضعیت خسته شدم. همش درس میخونم اما اصلا نتیجه نمیگیرم. دوبار هم قبلا مشاور گرفتم فقط یک برنامه ای که برای همه میفرستادن بهم ارسال میکردن.واقعا دیگه نمیتونم مشاورم بگیرم. از طرفی دیدم که شما چقدر دلسوزانه و به خوبی بچه ها رو راهنمایی میکنید، گفتم شانسم رو امتحان کنم شاید شما پاسخم رو دادین. چرا با وجود این همه درس خوندن نتیجه نمیگیرم؟ برنامه ام رو هم اگه شما بپذیرید امکانش هست براتون ارسال کنم تا ایراداتش رو بهم بگید؟ چون میگم مبادا اشتباه برنامه ریزی میکنم. خیلی خیلی عذر میخوام که انقدر طولانی شد و وقتتون رو گرفتم.ممنون
      سلام
      بی زحمت به این چندتا سوال پاسخ بدید :

1_توی برنامه تون آزمون شبیه سازی شده دارید ؟
      2_تست هایی که توی خونه میزنید رو با دقت برسی وتحلیل میکنید ؟
      3_از پاسخ های غلط تون فرار میکنید و سرسری ازشون رد میشید یا رفع اشکال انجام میدید ؟
      4_هنگام مطالعه چقدر توجه تون رو مدیریت میکنید ؟ (درمورد مدیریت توجه توی صفحه اول بخش کیفیت مطالعه گفتم)
      5_سر جلسه ی آزمون استراتژی های خودتون رو میشناسید ؟ سرجلسه آزمون میدونید که توی موقعیت های مختلف باید چه تصمیمی گرفت یا فقط تسلیم افکار منفی میشید ؟
      6_منابعی که دراختیار دارید براتون روتین شدن و تست هاشون رو زیاد کار کردید ؟
      7_مرور قبل از آزمون رو انجام میدید ؟

3. Top | #363
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      ۱:نه حقیقتا آزمون شبیه ساز حل نکرده ام تا حالا.
      ۲: بله تست هارو(خصوصا در درسی مثل زیست) دونه دونه میخونم و بررسی میکنم و به غلط هام توجه زیادی دارم
      ۳:نه از اینکه توی خونه تست هامو غلط بزنم نمیترسم و ازشون فرار نمیکنم اما از اینکه توی آزمون ها خیلی غلط میزنم واقعا نگرانم
      ۴:بله مدیریت توجه رو در زیرونامه خوندم و خیلی مفید بود دارم روش کار میکنم ولی فکر نمیکنم زیاد موفق بوده باشم
      ۵: از نظر مهارت آزمون دادن کاملا صفرم. فقط تنها کاری که کردم این بود که از زمان شروع آزمون تا آخر آزمون هر درسی رو از چه ساعتی تا کِی حل کنم رو یادداشت کردم. ولی اصلا بلد نیستم آزمونمو کنترل کنم و وقتی یهو درسی سخت میشه خودمو میبازم و سردرگم میشم
      ۷:بله بیشتر کتاب هام به جز عمومی ها رو از سال های قبل دارم و خونده بودمشون.
      ۷:بلد نیستم قبل از آزمون چجور مرور کنم. خیلی دوست دارم منم مثل شما خلاصه نویسی بکنم ولی دستم کنده تا بیام بنویسم زمان کلی رفته و دیگه تایمی برای تست زنی نمیمونه. به همین خاطر هایلایت میکنم و اینطوری حس میکنم بهتر یاد میگیرم. اما نمیدونم این مرور خلاصه نویسی(هایلایتها) در چه روزهایی از برنامه ام باشه.
      خیلی خیلی ممنون ببخشید وققتون رو گرفتم

4. Top | #364
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سلام
      ۱:نه حقیقتا آزمون شبیه ساز حل نکرده ام تا حالا.
      ۲: بله تست هارو(خصوصا در درسی مثل زیست) دونه دونه میخونم و بررسی میکنم و به غلط هام توجه زیادی دارم
      ۳:نه از اینکه توی خونه تست هامو غلط بزنم نمیترسم و ازشون فرار نمیکنم اما از اینکه توی آزمون ها خیلی غلط میزنم واقعا نگرانم
      ۴:بله مدیریت توجه رو در زیرونامه خوندم و خیلی مفید بود دارم روش کار میکنم ولی فکر نمیکنم زیاد موفق بوده باشم
      ۵: از نظر مهارت آزمون دادن کاملا صفرم. فقط تنها کاری که کردم این بود که از زمان شروع آزمون تا آخر آزمون هر درسی رو از چه ساعتی تا کِی حل کنم رو یادداشت کردم. ولی اصلا بلد نیستم آزمونمو کنترل کنم و وقتی یهو درسی سخت میشه خودمو میبازم و سردرگم میشم
      ۷:بله بیشتر کتاب هام به جز عمومی ها رو از سال های قبل دارم و خونده بودمشون.
      ۷:بلد نیستم قبل از آزمون چجور مرور کنم. خیلی دوست دارم منم مثل شما خلاصه نویسی بکنم ولی دستم کنده تا بیام بنویسم زمان کلی رفته و دیگه تایمی برای تست زنی نمیمونه. به همین خاطر هایلایت میکنم و اینطوری حس میکنم بهتر یاد میگیرم. اما نمیدونم این مرور خلاصه نویسی(هایلایتها) در چه روزهایی از برنامه ام باشه.
      خیلی خیلی ممنون ببخشید وققتون رو گرفتم
      خب....الآن یه آشنایی اولیه ازتون پیدا کردم

اول لازمه که یک توصیه ای بکنم....فضای جلسه ی کنکور طوری هست که بنظرم برای بچه هایی که مطالعه و دانسته هاشون توی سطح متوسط و خوبی هست چیزی که نتیجه شون رو مشخص میکنه مهارت آزمون دادن و تصمیماتی هست که سرجلسه میگیرن...سر جلسه ی ازمون بی نهایت بهونه و مشکل برای آدم پیش میاد ولی قرار نیست براساس اینکه کی چه مشکلی داشته بهش ارفاق کنن مثال واضح هم خودم هستم که توی جلسه ی کنکور اگه شرایط افتضاهی که برام ایجاد کردن رو کنترل نکرده بودم الآن رتبه ام ده برابر شده بود
      پس باید انقدر روی خودت کار کنی تا توی هر شرایطی بهترین عملکرد خودت رو توی اون شرایط داشته باشی....
      اصلن راحت نیست....قرار نیست به جایی برسی که وقتی با مشکلی سرجلسه برخورد کردی خیلی خونسرد باشی... نه اتفاقن باید بهم بریزی و توی اون لحظه باید استرس کل وجودت رو بگیره اما اگه این استرس و سردرگمی رو با شیب ملایم کنترل نکنی و کاهش ندی نتیجه اش میشه درصدهای پایین و عملکرد افتضاح

یکی از بهترین تمرین هایی که توی ارتقا دادن مهارت های آزمون دادن میتونه بهت کمک بکنه شبیه سازی کردن آزمون هست
      دو هفته زمان برای یک آزمون داری....چهارشنبه یا پنجشنبه ی هفته ی دوم یکی از آزمون های سال قبل که بودجه بندیش مطابق هست رو دانلود کن و دقیقن شرایط جلسه ی آزمون رو برای خودت شبیه سازی کن (اگه تونستی از این پاسخنامه های کلیدی سفید چندتا کپی بگیر و برای آزمون های شبیه سازی شده استفاده کن)
      یک ساعت مچی ببند و از ساعت 8 صبح استارت آزمون رو بزن....بازه های زمانی ای رو که از قبل مشخص کردی درنظر بگیر و سعی کن اون برنامه هایی رو که داشتی رو اجرا کنی
      اگه وقت کم آوردی دلایلش رو بعداز آزمون برای خودت بنویس_
      اگه وقت زیاد آوردی بعداز آزمون برای خودت بنویس که درصورت اضافه آوردن زمان چیکارکردی و بعدن بهتره چیکار بکنی_
      _نحوه برخوردت با سوالای چالشی وسخت رو یادداشت کن آیا روحیه ات رو باختی آیا بیش از حد براشون زمان گذاشتی آیا تونستی مدیریتشون کنی
      _ترتیب پاسخگویی به دفترچه رو برای خودت آنالیز کن...آیا ترتیبی که جواب میدی باعث میشه بهترین عملکرد خودت رو داشته باشی یا باید شخصی سازیش کنی
      _افکاری که موقع آزمون توی ذهنت تکرار میشد چیا بودن...آیا همش به تلقین کردن من نمیتونم و من خراب میکنم و من هیچی حالیم نیست پرداختی یا اینکه همش به خودت تلقین میکردی هرچی که هست من باید نهایت تلاشم رو بکنم تا بهترین خودم باشم

این آزمون های شبیه سازی شده رو جدی بگیر و آنالیز کردنشون رو جدی تر و این رو بهت بگم که سرجلسه ی کنکور قراره کاری رو انجام بدی که بیشتر از همه توی شبیه سازی ها تکرارش کردی....پس استراتژی ها و تصمیمات و افکاری رو که قراره تکرارشون کنی طبق این آزمون های شبیه سازی شده انتخاب و تصحیح شون کن

مدیریت توجه عاملی هست که کیفیت مطالعه ات رو تعیین میکنه پس حتمن در بهتر کردنش تمرین کن
      اگه منابعت تکراری شدن چندتا منبع مکمل اضافه کن....البته تست تکراری هم حتمن کارکن اما نه اینکه از روی حفظ به تست جواب بدی.
      روی مرور و جمع بندی مطالب چند روز قبل از آزمون توجه داشته باش....اگه مرور رو انجام ندی اون تسلط و سرعت عملی که سرجلسه ی آزمون بهش نیاز داری رو نخواهی داشت (من کاری رو که خودم برای مرور انجام میدادم توی صفحه اول گفتم)

موفق باشی

5. Top | #365
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هایی که کردین. حتما از همین آزمون، آزمون شبیه ساز رو انجام میدم.
      خیلی ممنون از لطفتون. انجمن واقعا به انسان های خوبی مثل شما نیاز داره

6. Top | #366
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اوووو ببین زیروی ما چه کرده : )

تا نصفه هاش خوندم واقعا عالی بود : ) اراده و پشتکار زیادتو خیلی تحسین میکنم... برعکس خیلی از رتبه برترا که میگن خانواده و آرامش نقش زیادی در قبولی ما داشت (و حرص منو در میاوردن) و تو فامیل همه خرخون و پزشک و مامان بابا پولدار.... دمت گرم، از این کمترم ازت انتظار نداشتم فرزندم
      راستی یه سوال، برای کنترل و کاهش پرش ذهن هنگام مطالعه راهکاری داری؟

7. Top | #367
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط poker_ch نمایش پست ها
      اوووو ببین زیروی ما چه کرده : )

تا نصفه هاش خوندم واقعا عالی بود : ) اراده و پشتکار زیادتو خیلی تحسین میکنم... برعکس خیلی از رتبه برترا که میگن خانواده و آرامش نقش زیادی در قبولی ما داشت (و حرص منو در میاوردن) و تو فامیل همه خرخون و پزشک و مامان بابا پولدار.... دمت گرم، از این کمترم ازت انتظار نداشتم فرزندم
      راستی یه سوال، برای کنترل و کاهش پرش ذهن هنگام مطالعه راهکاری داری؟
      بچه هایی که ممکنه نشناسن....باید یه معرفی بکنم....پوکر از همراهان در تاپیک شمارش معکوس اعلام نتایج بودن

ممنون بابت لطفی که داری....

دراون مورد هم ایشالا درآینده مطالبی رو اضافه میکنم

8. Top | #368
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هایی که کردین. حتما از همین آزمون، آزمون شبیه ساز رو انجام میدم.
      خیلی ممنون از لطفتون. انجمن واقعا به انسان های خوبی مثل شما نیاز داره
      خواهش میکنم
      امیدوارم توی رسیدن به هدفت تونسته باشم کمکی کرده باشم

9. Top | #369
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      زیرو جان به نظرت واسه کسی که ریاضیش ضعیفه کتاب جامع مهرماه بهتره یا خیلی سبز!؟خودم دهم مهرماه و یازدهم و دوازدهم سیرتاپیاز دارم!
      من ساختم،آنچه مرا ویران کرد

10. Top | #370
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eli.. نمایش پست ها
      زیرو جان به نظرت واسه کسی که ریاضیش ضعیفه کتاب جامع مهرماه بهتره یا خیلی سبز!؟خودم دهم مهرماه و یازدهم و دوازدهم سیرتاپیاز دارم!
      هردوتاش کتابای خوبی هستن
      ولی من به شخصه خیلی سبز رو ترجیح میدادم
      نمونه صفحات هردوتاشون رو برسی کن
      اگه سیرتاپیاز رو خوب کارکرده باشی الآن ازلحاظ حل تشریحی و درک مطالب سطح خوبی داری پس سمت کتابی برو که تمرکز اصلی رو روی تست گذاشته باشه

11. Top | #371
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      هردوتاش کتابای خوبی هستن
      ولی من به شخصه خیلی سبز رو ترجیح میدادم
      نمونه صفحات هردوتاشون رو برسی کن
      اگه سیرتاپیاز رو خوب کارکرده باشی الآن ازلحاظ حل تشریحی و درک مطالب سطح خوبی داری پس سمت کتابی برو که تمرکز اصلی رو روی تست گذاشته باشه
      ممنون از پاسخگویی تون

12. Top | #372
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واییییی عالی بود بهترین مصاحبه ای بود ک تو عمرم خوندم

13. Top | #373
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Kimmiya نمایش پست ها
      واییییی عالی بود بهترین مصاحبه ای بود ک تو عمرم خوندم
      مطمعنن بهترین که نیست

ممنون بابت لطفت ....امیدوارم تونسته باشم توی مسیر رسیدن به هدفت کمکی کرده باشم

14. Top | #374
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خودم سوال ازت میپرسم تا ۲۴ تا کامنت خخخخ.زیرو تا عید درسا رو تموم کنم!؟ نظرت درباره کلاس آنلاین چیه!؟ خودم از رو کتابکار‌میخونم میفهمم وقت مشکلم روش های تستی!! به نظرت روشای تستی کتابا با ویدئو ها یکیه!؟

15. Top | #375
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آزمون قلم چی میرم! ولی تا حالا فقط واسه یه آزمون خوندم!! از این آزمون شروع جدیم بوده!! یه مشکلی هم که دارم اینه که شک دارم تو دو هفته آزمون مطالب رو بخونم و همون موقع تست بزنم یا هفته اول بخونم هفته دوم تست!؟

صفحه 25 از 63 نخستنخست ... 1524252635 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن