خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 23 از 63 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 331 به 345 از 935
    1. Top | #331
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست خوب نادیده ام.. سلام! *این مقدمه کدوم کتابا بود یادم نیست.. ولی بسی گووده..
      Zero عزیز..
      بر اثر مقداری عذاب وجدان اومدم تو تاپیکت یدونه up بنویسم ک بالاتر از الان بیاد.. *حقیقتا اوایل ک رتبه و طرز رفتارت رو میدیدم پیش خودم میگفتم ایششششششش اینم ک چقد هی ب خودش میاد و یجورایی میخواد بگه من خیلی خوبم.. برا همین حالا ک ی مقدار بیشتری پیام ازت دیدم و بر این موضوع واقف شدم ک اصلا و ابدا ربطی ب رتبت نداشته و این جزو شخصیت دوست داشتنی توعه و اصلا ظاهرسازی براثر رتبه نیست.. بنابراین حق بده ک کمی بخاطر قضاوت زودهنگامم عذاب وجدان بهم دست بده.. و اینکه از همین تریبون عذرخواهیم رو بپذیر لطفا..
      و دوتا موضوع توجهم رو ب خودشون جلب کرد..
      1. لینکی ک اول تاپیکت اضافه کردی.. یا شاید هم بود و من ندیده بودمش.. حقیقتا همون اولش اشکم چکید ک ینی میشه واقعا ی روزی؟ و الان خیلی حالم خوبه.. و بسی ممنون ازت
      2. اینکه برخلاف عده ی کثیری از رتبه برترها تجربیاتت رو ب صورت رایگان در خدمت بقیه قرار میدی و حتی سعی در رفع اشکال نحوه مطالعه افرادی داری ک حتی شاید نمیشناسیشون.. مجددا تشکر

امیدوارم موفقترین فرد در نوع خودت باشی
      *دوست داشتم توی پیام خصوصی بگم اینا رو برات.. ولی..
      untitled1.png
      حقیقتا نتونستم پیام خصوصیت رو پیدا کنم..

2. Top | #332
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FAARAAZ نمایش پست ها
      هفته ی اول :
      شنبه=.......گفتار ۱ گردش مواد خوندن +تست اموزشی بدون وقت گرفتن(دوتا درمیون تست میزنم یا ۳ تا درمیون).............................
      یکشنبه=..........دوره ی گفتار ۱ گردش مواد با تست هایی که جامونده ازشون ...........
      دوشنبه=...........شروع خواندن گفتار ۲ و تست اموزشی ( ترتیب مثل قبل) . و دوره ی گفتار یک با تست های باقی مونده ..........
      سه شنبه=.......تست گفتار ۲ فقط ..........
      چهارشنبه=........تست گفتار ۲ +خوندن گفتار ۳ +حل تست اموزشی..................
      پنجشنبه=............تست گفتار ۳ ...................
      جمعه=.........تست گفتار ۳ باقی مونده +گفتار ۴ خوندن +تست اموزشی......................

هفته ی دوم :
      شنبه=......................تست گفتار ۴
      یکشنبه=.......تست گفتار ۴ +خوندن گفتار۱ دفع مواد +تست اون بخش.................
      دوشنبه=.......تست گفتار ۱ دفع مواد +خوندن گفتار ۲ +تست اموزشی ..................
      سه شنبه=.....گفتار۲ تست (فرض میکنم ۲ تا گفتار داره کلا).....................
      چهارشنبه=.......ازمون جامع غیر حضوری قلمچی یا ی سری تست جدید ۵۰ تایی از مباحث خوانده شده و هم دوره میشه و هم اینکه تشخیص میدم کدوم قسمت ها یادم رفته و دوره میکنم...............
      پنجشنبه=..........دوره ی مباحث فراموش شده..............
      خب
      اول بگم که شرمنده دیشب اینترنتم قطع شد نتونستم جواب بدم

یه سری توصیه براساس نوشته هات :
      _تعداد تست و ساعت مطالعه هرروز و همچنین کیفیت مطالعه ات مشخص نیست بنابراین این رو بگم که توی درس زیست همون قدر که خوندن متن ها و درست فهمیدن مطالب مهمه همون قدرهم تست زیاد زدن مهمه....بنابراین اگه روندت طوری هست که بیشتر زمانت رو صرف درسنامه خوندن میکنی و خیلی کم تست میزنی بهتره که این روند رو تغییر بدی و تعداد تست رو بالاتر ببری....قدرت تحلیلی که برای زیست نیاز داری ازطریق حل تست زیاد و رفع اشکال تست ها و همچنین دوباره کارکردن تست های تکراری بدست میاد و اگه توی درسنامه خوندن بیش ازحد زمان بذاری و وسواس بخرج بدی فقط باعث توهم یادگیری میشی....یادگیری از طریق تحلیل گزینه به گزینه ی تست خیلی میتونه توی زیست کمک کننده باشه

_روی مباحث براساس اهمیت و درجه ی سختی شون حجم کار رو مشخص کن.....اگه برات مفید بود یادگیری و خوندن رو فقط ازطریق چشم هات انجام نده و یادگیری ازطریق نوشتن و دست به قلم شدن رو هم امتحان کن (برای من یادگیری بدون نوشتن غیرممکن بود و بدجوری بهش عادت کرده بودم)

_همونطوری که همیشه گفتم یکی از دلایل اصلی که باعث میشه به اندازه ی سواد وخونده هات توی آزمون نتیجه نگیری ضعف داشتن در مهارت های آزمون دادن هست....حتی اگه طریقه مطالعه ات هم خوب باشه ولی توی مهارت های آزمون دادن بلنگی نمیتونی نتیجه بگیری...همین عامل بود که باعث شد من یا بقیه ی بچه هایی که رتبه خوبی آوردن باوجود درجه ی سختی بالای سوالای امسال بتونیم خودمون رو سرجلسه جمع وجور کنیم و دانسته هامون رو پیاده کنیم

_یکی از عوامل دیگه ای که اغلب توی زیست باعث گند زدن به نتیجه میشه تعداد بالای غلط هاست....با انجام درست تحلیل آزمون و رفع اشکال وشناسایی و تمرکز روی ضعف ها میشه این عامل رو ازبین برد وکمترش کرد...مهم ترین عاملی که باعث میشه تعداد غلط هامون توی آزمون ها زیاد باشه این هست که خیلی از بچه ها وقتی توی خونه میان چندتا تست میزنن و میبینن که غلط هاشون زیاده ناامید میشن و از تست زدن میترسن بخاطر همین توی خونه ترجیح میدن درسنامه بخونن بجای اینکه برن سراغ تست........اینکار اشتباهه.......توی خونه قرار نیست بیشتر تست هایی رو که میزنیم حتمن درست باشن....همین غلط زدن توی خونه و تحلیل ورفع اشکال هاست که درصورت تکرار شدن و مستمر بودن باعث پیشرفت میشن
      سه عامل حیاتی برای زیست = درک صحیح از مباحث + قدرت تحلیل تست+ سرعت در تصمیم گیری ویادآوری

_اگه داری کارهارو درست انجام میدی ولی هنوز نتیجه اش رو نمیبینی....باید صبورباشی و پیوستگی ات رو حفظ کنی....روند کنکور جوری نیست که وقتی کارومطالعه ی درستی رو درپیش بگیری درلحظه پیشرفت کنی .... بلکه باید به تکرار و استمرارت ادامه بدی تا بالاخره پیشرفت خودش رو نشون بده

_یه نکته ی دیگه هم این هست که چجوری داری تست میزنی.....تست های آموزشی رو بهتره بهش بگیم تست های گرم کردن که بعداز خوندن یک مبحث شروع به تست زدن میکنیم....این تست ها رو اگه تک تک جواب میدی و بعد از زدن هرتست میری سراغ پاسخنامه زایاد اشکالی نداره....ولی تعداد کمی از تست هات رو این مدلی بزن
      سعی کن اغلب اوقات تست هایی که میزنی درقالب 20 یا 30 یا 50 تایی و پشت سرهم بزنی و موقع جواب دادن بهشون مثل جلسه ی آزمون رفتارکن....یعنی اگه قراره 30 تا تست رو پشت سرهم جواب بدی و توی این 30 تا تست 10 تاش آسون و 15 تا متوسط وسخت هست و5 تا چالشی....نباید جوری تست بزنی که زمان زیادی روی یکی دوتا تست گیر بیفتی...شروع کن به زدن 30 تا تست و اون تست هایی که بیش از حد توشون شک داری و دارن زمانت رو میدزدن رو نگه دار برای الویت آخرت و جوری پیش برو که تست هایی رو که بهشون مسلط هستی رو سریعتر جواب بدی .... این مدل رفتار با تست ها میتونه بهت کمک کنه که سرجلسه هم تست های آسون تر و روون تر رو بخاطر کم آوردن زمان ازدست ندی و بتونی حداکثر پاسخگویی رو داشته باشی
      وقتی اینجوری تست هارو درقالب 30 تایی یا 50 تایی میزنی بعدش شروع کن به چک کردن پاسخنامه و برای خوندن و رفع اشکال پاسخنامه ی تست هایی که جزو نقطه ی ضعفت هستن زمان بیشتری صرف کن ولی برای تست هایی که ازشون مطمعن هستی زیاد وسواس خوندن پاسخنامه نداشته باش.....حواست هم باشه که فقط گزینه درست رو تحلیل نکن بلکه هر 4 تا گزینه توی هرتست رو چک کن و دلایل صحیح وغلط بودنشون رو تحلیل وبرسی کن

متاسفانه تا وقتی دقیقن بصورت حضوری روش وکیفیت مطالعه ات رو نبینم نمیتونم خیلی از توصیه ها رو بکنم....شرمنده اگه نتونستم کمک زیادی بکنم

موفق باشی رفیق
      ویرایش توسط Expired : 14 آبان 1399 در ساعت 09:20

3. Top | #333
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anni نمایش پست ها
      دوست خوب نادیده ام.. سلام! *این مقدمه کدوم کتابا بود یادم نیست.. ولی بسی گووده..
      Zero عزیز..
      بر اثر مقداری عذاب وجدان اومدم تو تاپیکت یدونه up بنویسم ک بالاتر از الان بیاد.. *حقیقتا اوایل ک رتبه و طرز رفتارت رو میدیدم پیش خودم میگفتم ایششششششش اینم ک چقد هی ب خودش میاد و یجورایی میخواد بگه من خیلی خوبم.. برا همین حالا ک ی مقدار بیشتری پیام ازت دیدم و بر این موضوع واقف شدم ک اصلا و ابدا ربطی ب رتبت نداشته و این جزو شخصیت دوست داشتنی توعه و اصلا ظاهرسازی براثر رتبه نیست.. بنابراین حق بده ک کمی بخاطر قضاوت زودهنگامم عذاب وجدان بهم دست بده.. و اینکه از همین تریبون عذرخواهیم رو بپذیر لطفا..
      و دوتا موضوع توجهم رو ب خودشون جلب کرد..
      1. لینکی ک اول تاپیکت اضافه کردی.. یا شاید هم بود و من ندیده بودمش.. حقیقتا همون اولش اشکم چکید ک ینی میشه واقعا ی روزی؟ و الان خیلی حالم خوبه.. و بسی ممنون ازت
      2. اینکه برخلاف عده ی کثیری از رتبه برترها تجربیاتت رو ب صورت رایگان در خدمت بقیه قرار میدی و حتی سعی در رفع اشکال نحوه مطالعه افرادی داری ک حتی شاید نمیشناسیشون.. مجددا تشکر

امیدوارم موفقترین فرد در نوع خودت باشی
      *دوست داشتم توی پیام خصوصی بگم اینا رو برات.. ولی..
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled1.png
مشاهده: 310
حجم: 197.4 کیلو بایت
      حقیقتا نتونستم پیام خصوصیت رو پیدا کنم..
      سلام
      ممنون بابت لطفت....رتبه و درصد چیزی جز یه سری اعداد بی ارزش نیستن و کسی نمیتونه بخاطر دوسه تا عدد بی ارزش خودش رو بالاتر از دیگری بدونه یا فخرفروشی بکنه....ارزش های انسان و انسانیت به خیلی چیزای دیگه وابسته هست نه به اعداد....من از موقعی که توی انجمن ثبت نام کردم و قبل از کنکور هم پیامام و متن هایی که مینوشتم اغلب به منظور کمک کردن به همدیگه توی مسیر کنکور بوده و قصد دیگه ای نداشتم... البته به شما هم حق میدم و شما اولین نفری نیستید که همچین حسی از من پیدا کرده....

درجایگاهی نیستم که بخوام کسی رو ببخشم واگه پیامای من جوری بوده که مغرور یا خودشیفته بنظر رسیدم من باید عذرخواهی کنم نه شما....همه مون ممکنه ناخواسته نسبت به همدیگه حس های متفاوتی داشته باشیم و طبیعی هم هست

ایشالا شما هم توی زندگی به بهترینا برسی
      ویرایش توسط Expired : 14 آبان 1399 در ساعت 08:55

4. Top | #334
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      Up
      🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺

5. Top | #335
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها

سلام
      ممنون بابت لطفت....رتبه و درصد چیزی جز یه سری اعداد بی ارزش نیستن و کسی نمیتونه بخاطر دوسه تا عدد بی ارزش خودش رو بالاتر از دیگری بدونه یا فخرفروشی بکنه....ارزش های انسان و انسانیت به خیلی چیزای دیگه وابسته هست نه به اعداد....من از موقعی که توی انجمن ثبت نام کردم و قبل از کنکور هم پیامام و متن هایی که مینوشتم اغلب به منظور کمک کردن به همدیگه توی مسیر کنکور بوده و قصد دیگه ای نداشتم... البته به شما هم حق میدم و شما اولین نفری نیستید که همچین حسی از من پیدا کرده....

درجایگاهی نیستم که بخوام کسی رو ببخشم واگه پیامای من جوری بوده که مغرور یا خودشیفته بنظر رسیدم من باید عذرخواهی کنم نه شما....همه مون ممکنه ناخواسته نسبت به همدیگه حس های متفاوتی داشته باشیم و طبیعی هم هست

ایشالا شما هم توی زندگی به بهترینا برسی

حقیقتا.. همونقدری ک من مسئول افکار دیگران درمورد خودم نیستم.. شما هم مسئول افکار سابق من نسبت ب خودتون نیستی.. ولی من مسئول افکار خودمم و گاها باید بخاطر بعضی افکار عذرخواهی کرد..

مرسی

6. Top | #336
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام زیرو ببخش من همش سوال میپرسم
      من 3 روزیه استارت زدم روزی 8 ساعت میخونم اغلب 6 ساعت تخصصی و 2 ساعت عمومی حدودا 150 تا روزانه تست میزنم و سال دومه که کنکور میدم امسال سال اولم رتبه اصلا خوبی نیاوردم چون اصلا نمیخوندم. الان دارم طبق برنامه خودم میخونم چون آزمون هم نمیدم یعنی فعلا میخوام دهم رو تموم کنم بعدش یازدهم و در نهایت دوازدهم رو البته ریاضی و ادبیات رو مبحثی میخونم. بنظر شما روشم خوب هست؟ چون از آزمون خیلی عقب هستم خیلی استرس میگیرم بخوام طبق آزمون پیش برم حس میکنم همش عقبم ولی الان تنها استرسم مروره بنظر شما اینطور خوبه که اواسط دهم یه مرور کلی بذارم از خلاصه نویسی ها و تست های مارک شده ام و بعد از پایان پایه مجددا مرور کنم؟ یا اینکه نیازه دائم مرور داشته باشم حس میکنم اینطوری خیلی وقتم گرفته میشه تصمیم دارم تو یک ماه یا نهایتا 40 روز یک پایه رو کامل ببندم

7. Top | #337
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yasaman717 نمایش پست ها
      سلام زیرو ببخش من همش سوال میپرسم
      من 3 روزیه استارت زدم روزی 8 ساعت میخونم اغلب 6 ساعت تخصصی و 2 ساعت عمومی حدودا 150 تا روزانه تست میزنم و سال دومه که کنکور میدم امسال سال اولم رتبه اصلا خوبی نیاوردم چون اصلا نمیخوندم. الان دارم طبق برنامه خودم میخونم چون آزمون هم نمیدم یعنی فعلا میخوام دهم رو تموم کنم بعدش یازدهم و در نهایت دوازدهم رو البته ریاضی و ادبیات رو مبحثی میخونم. بنظر شما روشم خوب هست؟ چون از آزمون خیلی عقب هستم خیلی استرس میگیرم بخوام طبق آزمون پیش برم حس میکنم همش عقبم ولی الان تنها استرسم مروره بنظر شما اینطور خوبه که اواسط دهم یه مرور کلی بذارم از خلاصه نویسی ها و تست های مارک شده ام و بعد از پایان پایه مجددا مرور کنم؟ یا اینکه نیازه دائم مرور داشته باشم حس میکنم اینطوری خیلی وقتم گرفته میشه تصمیم دارم تو یک ماه یا نهایتا 40 روز یک پایه رو کامل ببندم
      سلام
      باتوجه به اینکه من شرایط شما رو تجربه نکردم (خودم با برنامه آزمون جلو میرفتم) و ممکنه نظرم درست نباشه اول بگم که بهتره از نظر یه مشاور کاربلد یا بچه هایی که شرایط مشابه شما رو داشتن هم پرس وجو کنید....

ولی اگه من توی موقعیت شما بودم این توصیه ها رو به خودم میکردم(اگه مفید بود بعضی قسمت هاش رو وارد روند پیشروی خودت کن) :

_اینکه قراره توی هر40 روز یه پایه رو تموم کنی و بری سراغ پایه بعدی ممکنه باعث ایجاد دوتا مشکل اساسی بشه یکی اینکه الآن اگه دهم رو تموم کنی حداقل تا حدود 100 روز دیگه قرار نیست دهم بخونی که باعث فراموشی و فقدان داشتن دوره ومرور میشه دومی هم اینکه اگه یه پایه رو توی 40 روز تموم کنی و بعدش به مدت سه ماه کنار بذاریش یعنی تو هنوز خیلی از رفع اشکال هات رو انجام ندادی که دراینصورت کلی از ضعف ها واشکال هات روی هم جمع میشه و توی چندماه آخر حسابی ازشون ضربه میخوری.....برای اینکه بتونی تاحدودی از این اتفاقات جلوگیری بکنی بهتره بجای اینکه هرپایه رو توی 30 یا 40 روز بخونی و بینش وقفه طولانی ایجاد کنی , توی زمان بیشتری دوتا پایه رو باهم بصورت موازی جلو ببری (اون پایه ای رو که توش ازهمه بیشتر ضعف داری بعنوان پایه ی اصلی پیش ببر و درکنارش پایه ای رو که بیشتر بهش مسلطی رو جلو ببر)

_حتمن حتمن حتمن توی برنامه ات آزمون های شبیه سازی شده قرار بده (از آزمونای قلمچی یا گاج) تا به عنوان سنجش وضعیت پیشروی بتونی عملکردت رو آنالیز کنی.....با آزمون گرفتن از خودت وتحلیل دقیقش هم باعث میشی یه مروری روی خونده هات صورت بگیره و هم میتونی بفهمی کدوم مباحث رو میلنگی یا مشکل داری تا براساسش استراتژی های لازم و برنامه ریزی و تعیین هدف کنی.

ببین کسایی که طبق برنامه خودشون میخونن و در آزمون شرکت نمیکنن ریسکه بزرگی رو به جون میخرن ولی اگه خودشناسی خوبی داشته باشن و برنامه ریزی درستی انجام بدن و مهم تر ازهمه استمرار وپیوستگی مطالعه شون رو حفظ کنن حتمن موفق خواهند شد و خیلی هم دستشون برای برنامه ریزی بازه و حسابی میتونن پیشرفت کنن
      حالا که این راه رو انتخاب کردی نباید خودت رو با بچه هایی که آزمون میدن مقایسه کنی و استرس بگیری...اگه مسیر رو درست پیش بری تا عید حسابی پیشرفت چشمگیری میکنی و توی دوران جمع بندی حسابی خیالت راحته
      ویرایش توسط Expired : 14 آبان 1399 در ساعت 20:42

8. Top | #338
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مرسی برات بهترینا رو آرزو میکنم

9. Top | #339
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mat04 نمایش پست ها
      سلام
      امسال باتوجه به آنلاین شدن آزمون ها و بیشتر شدن تقلب بنظرت تراز ها چه تفاوتی کردن
      مثلا تراز 6000 امسال چند هزار پارسال هست
      سلام
      سال قبل که آزمون ها غیرحضوری شد جامعه آماری آزمونا تقریبن نصف شد و طبیعی هم هست که تقلب ها بیشتر شد و میانگین درصدها بالاتر رفت
      من خودم قبل از کرونا ترازهام بین 7000 و 7600 بود ولی با غیرحضوری شدن آزمونا ترازام بین 6600 و 6900 شد
      یه چیزی درحدود 300 یا 400 تا افت تراز نسبت به آزمونای حضوری وجود داره

بطورکلی زیاد تراز محور نباش و آزمون ها رو براساس عملکرد و درصدهات آنالیز کن و همچنین سعی کن خودت رو با خودت مقایسه کنی و عملکردت رو ارتقا بدی

10. Top | #340
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کتاب های کنکوری ۹۹ بنظرتون برای ۱۴۰۰ قابل استفاده هست ؟ چقدر از مطالب تغییر کرده ؟

11. Top | #341
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      زبان خارجه و شیمی و فیزیک و ریاضی که تغییرات نداشته . در مورد زیست و شیمی و عربی و دینی چطور ؟ لازم هست کتاب تست بروز‌ بشه ؟ تشکر

12. Top | #342
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melodii نمایش پست ها
      سلام
      کتاب های کنکوری ۹۹ بنظرتون برای ۱۴۰۰ قابل استفاده هست ؟ چقدر از مطالب تغییر کرده ؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط melodii نمایش پست ها
      زبان خارجه و شیمی و فیزیک و ریاضی که تغییرات نداشته . در مورد زیست و شیمی و عربی و دینی چطور ؟ لازم هست کتاب تست بروز‌ بشه ؟ تشکر
      سلام....خودم چاپ جدید کتاب ها رو برسی نکردم

ولی شنیدم ادبیات دهم ویازدهم + دینی + زیست تغییرات داشتن

برای ریاضی وفیزیک و زبان میتونی از منابع 99 استفاده کنی

13. Top | #343
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی بود
      ویرایش توسط darling : 17 آبان 1399 در ساعت 17:01

14. Top | #344
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imnegr نمایش پست ها
      عالیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی بود
      از الان به نظرتون میشه بخوای از صفر صفر شروع کنی پزشکی زیر600 بیاری
      ////؟/
      ممنون

پاسخ سوالتون رو دیروز در پیغام خصوصی دادم
      موفق باشی

15. Top | #345
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      بخش یادگرفتن مهارت یادگیری (توصیه شده برای بچه های دهم و یازدهم) به زودی اضافه خواهد شد

ازسری آپدیت های zero نامه

فایل پیوست 95224
      ویرایش توسط Expired : 17 آبان 1399 در ساعت 16:22

صفحه 23 از 63 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن