سلام....
ببینید اغلب بچه ها و خودم تا سال سال قبل فکر میکردم یادگیری و تست زدن دوتا مبحث جدا هستن....ولی توی اغلب دروس یادگیری اصلی موقع تست زدن اتفاق میفته پس بهتره این دوتا رو ازهم جدا نکنیم.
مطمعنن اول باید درسنامه خونده بشه و درحین یادگیری مثال ها وتست هایی به منظور یادگیری حل بشه....درکل میشه گفت اون تستی که باید با فاصله ی زمانی از درسنامه خوندن زده بشه همون تست آزمونی یا تثبیتی هست
الآن توی بیشترکتاب ها درحین اینکه درسنامه درحال توضیح مطلب هست خوده درسنامه دارای یه سری تست و تمرین هست....اونا رو موقع یادگیری خیلی خوب تمرین و درک کنید ...برای دفعات بعدی وقتی خواستی همون مطلب رو بخونی الویت رو به حل تست بده نه به مطالعه ی درسنامه
اینکه تستا رو همش رو یه دفعه توی یک روز بزنیم کار درستی نمیتونه باشه....اولن زمان زیادی رو ازت میگیره و بازدهی زیادی نداره...دوم اینکه برای روزای دیگه ممکنه به خاطر توهم یادگیری کم کاری کنی ...پس بهتره تست هارو پخش کنی و مستمر کار کنی تا روند مرور کردنت هم حفظ بشه و مطلب به خوبی توی ذهنت موندگارشه
بخش چجوری سد تراز های 5500 و 6000 و 7000 رو شکستم
به مطالب اضافه شد
(از سری آپدیت های Zero نامه)
این بخش به منظور کمک برای شناختن عواملی هست که از پیشرفت شما توی آزمونای آزمایشی جلوگیری میکنه...با بهتر شناختن این موارد باید برای برطف کردنشون برنامه ریزی کنید
ویرایش توسط Zero_Horizon : 09 مهر 1399 در ساعت 15:25
دمت گرم
هیچوقت نتونستم پرتلاش باشم
تاپیکت از بهترینهاست
دیشب خوندم میخوام دوباره باز بشینم بخونم از اول
پاسخگو و راهنما شدنت مبارک :d
آرزو کجایی پَ ؟
مث که این دوراهی نداره ته
باکِ داره خالی میشه
دِ بگو کجای قصهایم پَ !
----------------------------------
اگه خدا بخواد دامپزشک ...
سلام به اولین و قدیمی ترین حامی من توی انجمن
یازدهم و دوازدهم که بودم قلمچی میدادم....اما باید میرفتم توی شهر دیگه
سال پشت کنکوریم برای اولین بار توی شهرمون یه نمایندگی اومد که از قضا ماله گاج بود....دلیل اصلیش همین بود که توی شهرخودم باشه و مجبور نشم برای آزمون دادن تا فلان جا برم
هرچند از شانس زد آزمونا غیرحضوری شد
البته برای کنکور99 توی آزمونای رایگان قلمچی هم شرکت کردم
ولی درکل اگه بخوام فاکتورهای اصلی رو بگم :
_نزدیک تر بودن حوزه آزمونی برای ذخیره زمان و انرژی
_ذهنیتم نسبت به فضای قلمچی سوگیری منفی پیدا کرده بود و خاطرات شکست زیادی ازش داشتم
_میخواستم تنوع ایجاد کنم و با طراح ها و سوالات با نگاه های جدید تری آشنا بشم
_میخواستم از اون فضای رقابتی مسمومی که قلمچی برام داشت فاصله بگیرم تا تمرکزم کاملا بره سمت آنالیز و بهبود عملکرد خودم
ویرایش توسط Zero_Horizon : 12 شهریور 1401 در ساعت 19:50
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)