X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

هر کی از نظام وظیفه سر در میاره کمکم کنه

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من می‌خوام برا بار چهارم کنکور بدم پارسال دو ترم مرخصی تحصیلی رو گرفتم ولی امسال دیگه بهم مرخصی ندادن ، منم انتخاب واحد کردم حالا میتونم اصلا سر کلاس ها حاضر نشم و امتحان ها رو هم شرکت نکنم ؟؟؟؟ آیا مشروط میشم ؟؟؟ سوال دومم اینه که جریان این سنوات تحصیلی چیه ؟ اگه سال بعد کنکور قبول بشم از اینجا انصراف بدم برم یه دانشگاه دیگه مشکلی اونجا برام پیش میاد؟؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام اگه پیام نور باشی که احتمالا هستی نترس هیچ مشکلی پیش نمیاد انتخاب واحد کن و سر کلاس نرو هیچ کاری بهت ندارن سال بعد هم در صورت قبولی انصراف میدی و میری دانشگاه جدید.سنوات تحصیلی هم چیزی نیس ذهنتو درگیرش نکن شما سال بعد قبول شو بعدش برو دانشگاه جدید معافیت جدید برات صادر میشه نگران نباش

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SOLO_PRODUCTION نمایش پست ها
      سلام اگه پیام نور باشی که احتمالا هستی نترس هیچ مشکلی پیش نمیاد انتخاب واحد کن و سر کلاس نرو هیچ کاری بهت ندارن سال بعد هم در صورت قبولی انصراف میدی و میری دانشگاه جدید.سنوات تحصیلی هم چیزی نیس ذهنتو درگیرش نکن شما سال بعد قبول شو بعدش برو دانشگاه جدید معافیت جدید برات صادر میشه نگران نباش
      آخه میگن دوره کارشناسی 5 ساله من الان 2 سالش رو مصرف کردم یعنی سالی دیگه اگه بخوام یه رشته دیگه بخونم باید 3 ساله تمومش کنم؟؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امید رسولی نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید یه سوال داشتم من می‌خوام برا بار چهارم کنکور بدم پارسال دو ترم مرخصی تحصیلی رو گرفتم ولی امسال دیگه بهم مرخصی ندادن ، منم انتخاب واحد کردم حالا میتونم اصلا سر کلاس ها حاضر نشم و امتحان ها رو هم شرکت نکنم ؟؟؟؟ آیا مشروط میشم ؟؟؟ سوال دومم اینه که جریان این سنوات تحصیلی چیه ؟ اگه سال بعد کنکور قبول بشم از اینجا انصراف بدم برم یه دانشگاه دیگه مشکلی اونجا برام پیش میاد؟؟؟؟
      اگه پیام نور هستید هیچ مشکلی نیست انتخاب واحد کن برو اصلا مشروط شو بازم ترم بعد همونارو میدن بهت
      اگه آزادی که غیر حضوریه بازم مشکلی نیست و میتونی مشروط هم بشی مشکلی باز نیست
      اگه دانشگاه قبول بشی برات دوباره از نظام وظیفه معافیت صادر میشه برای طول رشته تحصیلی جدید ات یعنی الآن که کارشناسی هستی پزشکی قبول بشی برات تا 8 سال کم اش معافیت صادر میشه
      نگران نباش من دوستم سه سال پیام نور مشروط شد هیچی نگفتن کلا پول بده همه چی اوکی هست تو اینجور دانشگاها
      البته این رو هم اضاف کنم شاید قوانین تغییر کرده باشه پس حتما از یه مشاور کار بلد (افشار) تو سایتش بپرس جواب میده بهت

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امید رسولی نمایش پست ها
      آخه میگن دوره کارشناسی 5 ساله من الان 2 سالش رو مصرف کردم یعنی سالی دیگه اگه بخوام یه رشته دیگه بخونم باید 3 ساله تمومش کنم؟؟
      نه اینجوری نیس اشتباه بهت گفتن شما وقتی یه رشته جدید رو شروع کنی کلا از نو یه معافیت پنج ساله دوباره بهت میدن

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      Up

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      برو نظام وظیفه جایی پلیس +10 چیزی اومدی انجمن چی کار مگه بخشنامه ها میان انجمن اصل کاری همونان

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن