خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30

موضوع: ادبیات 1400

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ادبیات 1400

سلام
      برای ادبیات که تغییرات نسبت به سال پیش زیاد بوده فقط لغت و املا مناسب 1400 بگیرم کافیه یا باید بقیه مباحت رو هم جدید بگیرم
      اینارو دارم:
      قرابت 97
      دستور زبان فارسی 97
      آرایه نظام قدیم 94
      لغت و املا 98

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saahel نمایش پست ها
      سلام
      برای ادبیات که تغییرات نسبت به سال پیش زیاد بوده فقط لغت و املا مناسب 1400 بگیرم کافیه یا باید بقیه مباحت رو هم جدید بگیرم
      اینارو دارم:
      قرابت 97
      دستور زبان فارسی 97
      آرایه نظام قدیم 94
      لغت و املا 98
      قرابت رو عوض کنی بد نیست ولی واقعا انچنان تفاوتی هم نداره و نسبت به 97 چندتا درس نهایتا تو کل ادبیات تغییر کرده و بعضی درسا هم جابه جا شدن که مهم نیس
      دستورزبان فقط حواست به حذفیات باشه مثلا واسه 1400 کلا ساختمان واژه حذف شده بقیش قابل استفادست
      ارایه نظام قدیم 94 تنها مشکلش اپدیت نبودن و نداشتن تستای جدیده وگرنه درکل از نظر بعد اموزش قابل استفادست ( البته خدایی کتابای نظام جدید خیلی بهتر ارایه رو اموزش دادن )
      لغت و املا هم یه سری تغییرات که درسا داشتن قطعا رو این هم تاثیر داره و بنظرم واجب ترینش برای عوض کردن همینه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچه ها منبع تکمیلی برا ادبیات چی پیشنهاد میدین؟به جز مبحثی های کتابای معرف
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      دستور زبان سال97 تغییرات بسیاری داشته بخصوص در بحث گروه اسمی ولی دستور زبان 98 قابل استفادس فقط فصل ساختمان واژه شو نخون
      ،قرابت چندتا درس جابجا شدن یا تغییر کردن نسبت به چاپ 97 و98 و درکل تغییرات ناچیزه فق اگر میخوای با ازمونا درس به درسم کارکنی حتما الگو 99 بگیر،
      لغت واملام که حتما تغییر کرده
      ارایه هم فرقی نداره

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dean نمایش پست ها
      منم این برام سواله ،الان من مبحثی ها همشو کار کردم فقط لغت واملا کامل نکردم ،نمیدونم الان چیکار کنم، مثلا میکروطلایی؟خیلی سبز درس به درس؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion2020 نمایش پست ها
      دستور زبان سال97 تغییرات بسیاری داشته بخصوص در بحث گروه اسمی ولی دستور زبان 98 قابل استفادس فقط فصل ساختمان واژه شو نخون
      ،قرابت چندتا درس جابجا شدن یا تغییر کردن نسبت به چاپ 97 و98 و درکل تغییرات ناچیزه فق اگر میخوای با ازمونا درس به درسم کارکنی حتما الگو 99 بگیر،
      لغت واملام که حتما تغییر کرده
      ارایه هم فرقی نداره
      داداش من الان دستو خیلی سبز چاپ ۹۷ دارم چیکار‌کنم. میشه بگی

منم این برام سواله ،الان من مبحثی ها همشو کار کردم فقط لغت واملا کامل نکردم ،نمیدونم الان چیکار کنم، مثلا میکروطلایی؟خیلی سبز درس به درس؟
      خیلی سبز نظام قدیمش خیلی خوب بوده. جدیدشو هنوز نمیدونیم. ولی یجوریه درس به درس تست کار کردن من خوشم نمیاد فکر نکنم هم اثربخش باشه. ممکنه هم مجبورا بگیرمش. کسی نظری نداره!؟
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      داداش من الان دستو خیلی سبز چاپ ۹۷ دارم چیکار‌کنم. میشه بگی

خیلی سبز نظام قدیمش خیلی خوب بوده. جدیدشو هنوز نمیدونیم. ولی یجوریه درس به درس تست کار کردن من خوشم نمیاد فکر نکنم هم اثربخش باشه. ممکنه هم مجبورا بگیرمش. کسی نظری نداره!؟
      بهتره که حداقل98بگیری و ساختمان واژشو نخونی
      توی چاپ 97 توی کروه اسمی یه سری تغییرات داره نسبت به 98 و99 مثلا نشانه جمع وی نکره نباید وابسته بگیری ولی توی 97 اینکارو کردن وحتی توی کنکور 98 هم سوال دادن واینارو نشمردن
      یکی دوتا نکته دیگه هم بود اگه اونارو هم لحاظ کنی 97 میتونی بخونی ولی به نظرم دستور 99 الگو بگیر چون هم اپدیت شد وهم فصل ساختمان واژه حذف کردن قیمت کتابو یکم پایین اوردن

درمورد منبع بعد موضوعی ها کسی نیست کمک کنه؟!
      ویرایش توسط scorpion2020 : 02 مهر 1399 در ساعت 14:43

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بهتره که حداقل98بگیری و ساختمان واژشو نخونی
      توی چاپ 97 توی کروه اسمی یه سری تغییرات داره نسبت به 98 و99 مثلا نشانه جمع وی نکره نباید وابسته بگیری ولی توی 97 اینکارو کردن وحتی توی کنکور 98 هم سوال دادن واینارو نشمردن
      یکی دوتا نکته دیگه هم بود اگه اونارو هم لحاظ کنی 97 میتونی بخونی ولی به نظرم دستور 99 الگو بگیر چون هم اپدیت شد وهم فصل ساختمان واژه حذف کردن قیمت کتابو یکم پایین اوردن

درمورد منبع بعد موضوعی ها کسی نیست کمک کنه؟!
      ممنون این تغییراتو کجا میتونم پیدا کنم

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه نگاه به کتاب هزار تست ادبیات هامون سبطی بنداز به نظر میاد منبع خیلی خوبی باشه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دستور الگو بهتره یا خیلی سبز؟
      اگه امکانش هست بگین کلا برا هر کدومشون چی بهتره(ارایه،دستور،قرابت،ا لا، تاریخ ادبیات و...) و چرا؟

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

یه سر به سایت الگو بزن برو قسمتی که دستور زبانشو گذاشته احتمالا تغییرات رو گذاشتن

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zzzx نمایش پست ها
      یه نگاه به کتاب هزار تست ادبیات هامون سبطی بنداز به نظر میاد منبع خیلی خوبی باشه
      خیلی ابکیه تستاش خدایی

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      خب این مهمترین تغییرش بود که توی تست های زیادی بخصوص شمارشی ها تفاوت ایجاد میکنه ،
      بقیشون تغییر انجوری نیست ، واقعیتش معلم ادبیاتا هم توش اختلاف دارن مثلا اینکه وقتی یه کلمه مثل دیگر میاد بعد هسته یه سری میگن پسین حساب میاد چون اومده بعدش و یه سری میگن در اصل قبل هسته بوده پس پیشینه ،
      درکنکور98 و99 سوالات نموداری مخصوصا تو قسمت وابسته وابسته سوالات نموداری زیاد سوال دادن ولی توی کتابهای دستور چاپ 97 خیلی توجهی نشده بود(البته من براساس خیلی سبز والگو حرف میزنم) والان اومدن سوال نموداری زیاد کردن

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ابکیه تستاش خدایی

ایکیو گاج شنیدم میگن سطحش بد نیست اونم یه چک بکن
      میکروطلاییش که به نظرم سطحش پایین بود

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zzzx نمایش پست ها
      ایکیو گاج شنیدم میگن سطحش بد نیست اونم یه چک بکن
      میکروطلاییش که به نظرم سطحش پایین بود
      هیچکدوم از ایکیو های گاج خوب نیست و همشون ادای سطح بالا بودنو در میارن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)