روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
و من آن روز را انتظار میکشم
حتی روزی که دیگر نباشم...
ببین منابع موضوعی معروف هفت خان،الگو و کتابای موضوعی سبطی هستن :/
همه اینا رو کار کردی؟! :/
اگه اره خب برو میکرو طلایی بزن ولی چون تستاش نسبت ب این منابع روون تر هستن زماندار بزنش اما تو زمان کمتر از کنکور. اگه واقعن همه ی اون منابعو ب طور اصولی و درست کار کرده باشی الان دیگه باید سرعت تست زنیتو هم بیاری بالا و دیگه تکمیله! :/
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
ک اینطور
بنظرم دستور سبطی رو هم کار کن. نسبت ب بقیه کتابای موضوعین دستورش کتاب خوبیه
ن واقعن فرق خاصی نداره. اما خب ببین برای ادبیات هیچوقت نمیشه مطمئن شد ک خوب کار کردی یا نه :/
تو ادبیات ما هزاران هزار بیت وجود داره ک طراح کنکور میتونه ازش استفاده کنه پس تو هرچقدر هم ک تستای مختلفیو زده باشی همیشه تستایی هستن ک تاحالا ندیدش.
زدن میکروطلایی خالی از لطف نیست. حداقلش اینه ک تستای جدید و بیتای جدیدی میبینی
اممم ی کاری هم ک میتونی بکنی اگه ب دبیر خوبی دسترسی داری میتونی هر بیتی ک میبینی شروع کنی ب نوشتن مفاهیمش و پیدا کردن ارایه هاش و بعدن از اون دبیر بخوای ک برات چک کنه ک درست اینا رو پیدا کرده باشی. مثلن تست قرابته تو بیا ارایه های گزینه ها رو پیدا کن. اینکارا برای بالا بردن درک ادبیت کمک میکنه بنظرم
خب واقعیت ادبیات هم همینه. هرچقدر ک درک بالاتری از شعرا داشته باشی زدن تستای ادبیات برات راحتتره. برات ی مثال میزنم. توی یکی از تستای کنکور امسال(رشته رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم تجربی بود) کلمه ی سواد رو ایهام گرفته بود. خب این کلمه واقعنم جزو ایهامای رایج نیست و برای زدنش کلن 2 حالت داشت یا اینکه زرنگ بازی در میوردی و طبق بقیه گزینه ها میزدیش(از این الفبایی ها نبود. گفته بود کدوم بیت ایهام نداره :/ باید با ی دقت خیلی خاصی متوجه میشدی ک یکی از بیتا اون کلمه ی معروفی ک بکار برده و جزو کلمات ایهام دار هم بوده! تو این بیته ایهام نداره :/) یا اینکه قبلن شنیده بودیش
وقتی بیتای زیادی رو دیده باشی خیلی توی تست دستت پر میشه برای همین میگم اون بیتایی ک حتی توی قرابت میبینی هم بشین ارایشو پیدا کن یا بیتی داخل ارایه میبینی بیا مفهومشو بنویس
ولی خب همونطور ک گفتم میکرو طلایی تستاش اسونتره نسبت ب این موضوعیا ولی زدنش بد نیست
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
ویرایش توسط zhi.a : 02 مهر 1399 در ساعت 15:50
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
من جامع خیلی سبز رو دارم و تست های فوق العاده خوب و پاسخنامه عالی ای هم داره ... در کل خیلی سبز در درس ادبیات خیلی پاسخ تشریحی خوبی داره برخلاف الگو حالا جالبه نویسندش هم صد جا گفته حتما همه گزینه هارو بررسی و تحلیل کنید :/ خب تو یه پاسخنامه کامل بنویس که بشه اینکارو کرد نه که فقط گزینه درست رو بررسی کنی
اگه کتابای مبحثی رو دارین در کنار اونا برای بودجه بندی ازمون از جامع خیلی سبز هم استفاده کنین عالیه![]()
بچه ها این اسکرین شاتو از صفحه ی کتاب دستور زبان الگو گرفتم. میگه نیازی به تهیه ی کتاب دوباره نیست با همون چاپ ۹۷ هم میشه. حتی تو صفحش تا چاپ ۲۸م اصلاحیه گذاشته .. چی فکر میکنید؟؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
دوستان این از وضع ارایه ادبی نشرالگو هستش واقعا سر در نمیارم چه وضعشه !!!!! زده هم گزینه 3 دسته هم 2
ایا اصلا در کل ادبیات کهن و جدید یه بیت دیگه نبود که اون رو بزاره و تست، تک جوابه باشه؟!
یعنی ما بریم کنکور با در نظر گرفتن اینکه ارایه ها دو جواب دارن؟!
چه وضعشه اقای عبدالمحمدی! اون از دی وی دی های دستور زبانتون که 50 درصد یا بیشترش رو مستر بین پخش میکنین و ما بقیش رو با عباس عبدالمحمدی متلک میگین!
بلکل شخص خودم از وضیعت دبیران ادبیات کنکور ناراضیم ، چه از لحاظ پرداختن به حاشیه و چه از لحاظ تالیف کتب و محتوای اموزشی .
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)