خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30

موضوع: ادبیات 1400

1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط scorpion2020 نمایش پست ها
      هیچکدوم از ایکیو های گاج خوب نیست و همشون ادای سطح بالا بودنو در میارن

اره اکثرشون اسونن ولی ایکیو ریاضی نه ایکیو پلاس و ایکیو زیستش سطحشون حدودا بالاست

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dean نمایش پست ها
      خیلی ابکیه تستاش خدایی
      مطمئنین؟! :/
      البته من این کتابو بررسی نکردم ولی خیلی تعریفشو میدادن :/
      روزی ما دوباره کبوترهایمان را
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      و من آن روز را انتظار می‌کشم
      حتی روزی که دیگر نباشم...

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم این برام سواله ،الان من مبحثی ها همشو کار کردم فقط لغت واملا کامل نکردم ،نمیدونم الان چیکار کنم، مثلا میکروطلایی؟خیلی سبز درس به درس؟
      ببین منابع موضوعی معروف هفت خان،الگو و کتابای موضوعی سبطی هستن :/
      همه اینا رو کار کردی؟! :/
      اگه اره خب برو میکرو طلایی بزن ولی چون تستاش نسبت ب این منابع روون تر هستن زماندار بزنش اما تو زمان کمتر از کنکور. اگه واقعن همه ی اون منابعو ب طور اصولی و درست کار کرده باشی الان دیگه باید سرعت تست زنیتو هم بیاری بالا و دیگه تکمیله! :/
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      ببین منابع موضوعی معروف هفت خان،الگو و کتابای موضوعی سبطی هستن :/
      همه اینا رو کار کردی؟! :/
      اگه اره خب برو میکرو طلایی بزن ولی چون تستاش نسبت ب این منابع روون تر هستن زماندار بزنش اما تو زمان کمتر از کنکور. اگه واقعن همه ی اون منابعو ب طور اصولی و درست کار کرده باشی الان دیگه باید سرعت تست زنیتو هم بیاری بالا و دیگه تکمیله! :/
      دستور پارسال خیلی سبز خوندم و تابستون الگو ،ارایه هم الگو خوندم وقرابتم الگو و یکم از دریافت
      میکروطلایی تفاوت خاصی داره با این موضوعی ها ؟

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دستور پارسال خیلی سبز خوندم و تابستون الگو ،ارایه هم الگو خوندم وقرابتم الگو و یکم از دریافت
      میکروطلایی تفاوت خاصی داره با این موضوعی ها ؟
      ک اینطور
      بنظرم دستور سبطی رو هم کار کن. نسبت ب بقیه کتابای موضوعین دستورش کتاب خوبیه
      ن واقعن فرق خاصی نداره. اما خب ببین برای ادبیات هیچوقت نمیشه مطمئن شد ک خوب کار کردی یا نه :/
      تو ادبیات ما هزاران هزار بیت وجود داره ک طراح کنکور میتونه ازش استفاده کنه پس تو هرچقدر هم ک تستای مختلفیو زده باشی همیشه تستایی هستن ک تاحالا ندیدش.
      زدن میکروطلایی خالی از لطف نیست. حداقلش اینه ک تستای جدید و بیتای جدیدی میبینی
      اممم ی کاری هم ک میتونی بکنی اگه ب دبیر خوبی دسترسی داری میتونی هر بیتی ک میبینی شروع کنی ب نوشتن مفاهیمش و پیدا کردن ارایه هاش و بعدن از اون دبیر بخوای ک برات چک کنه ک درست اینا رو پیدا کرده باشی. مثلن تست قرابته تو بیا ارایه های گزینه ها رو پیدا کن. اینکارا برای بالا بردن درک ادبیت کمک میکنه بنظرم
      خب واقعیت ادبیات هم همینه. هرچقدر ک درک بالاتری از شعرا داشته باشی زدن تستای ادبیات برات راحتتره. برات ی مثال میزنم. توی یکی از تستای کنکور امسال(رشته رو مطمئن نیستم ولی فکر کنم تجربی بود) کلمه ی سواد رو ایهام گرفته بود. خب این کلمه واقعنم جزو ایهامای رایج نیست و برای زدنش کلن 2 حالت داشت یا اینکه زرنگ بازی در میوردی و طبق بقیه گزینه ها میزدیش(از این الفبایی ها نبود. گفته بود کدوم بیت ایهام نداره :/ باید با ی دقت خیلی خاصی متوجه میشدی ک یکی از بیتا اون کلمه ی معروفی ک بکار برده و جزو کلمات ایهام دار هم بوده! تو این بیته ایهام نداره :/) یا اینکه قبلن شنیده بودیش
      وقتی بیتای زیادی رو دیده باشی خیلی توی تست دستت پر میشه برای همین میگم اون بیتایی ک حتی توی قرابت میبینی هم بشین ارایشو پیدا کن یا بیتی داخل ارایه میبینی بیا مفهومشو بنویس
      ولی خب همونطور ک گفتم میکرو طلایی تستاش اسونتره نسبت ب این موضوعیا ولی زدنش بد نیست
      پیدا خواهیم کرد
      و مهربانی

دست زیبایی را خواهد گرفت
      ویرایش توسط zhi.a : 02 مهر 1399 در ساعت 15:50

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      مطمئنین؟! :/
      البته من این کتابو بررسی نکردم ولی خیلی تعریفشو میدادن :/
      نمونشو دیده بودم خیلی چرند و به دور از کنکور بود.
      یه کتاب زده سنجش تستای عمومیا رو جدا کرده اون فک کنم خوب باشه. مثلا اومده ازمونای پارسالشو کتاب کرده. ادبیات سنجش خوبه سوالاش.
      یکی رتبه برترای سالای قبل هم موج ارمونو پیشنهاد داده بود. راضی بود ازش. که موج بدرد الان نمیخوره.
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها منبع تکمیلی برا ادبیات چی پیشنهاد میدین؟به جز مبحثی های کتابای معرف

من جامع خیلی سبز رو دارم و تست های فوق العاده خوب و پاسخنامه عالی ای هم داره ... در کل خیلی سبز در درس ادبیات خیلی پاسخ تشریحی خوبی داره برخلاف الگو حالا جالبه نویسندش هم صد جا گفته حتما همه گزینه هارو بررسی و تحلیل کنید :/ خب تو یه پاسخنامه کامل بنویس که بشه اینکارو کرد نه که فقط گزینه درست رو بررسی کنی
      اگه کتابای مبحثی رو دارین در کنار اونا برای بودجه بندی ازمون از جامع خیلی سبز هم استفاده کنین عالیه

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچه ها این اسکرین شاتو از صفحه ی کتاب دستور زبان الگو گرفتم. میگه نیازی به تهیه ی کتاب دوباره نیست با همون چاپ ۹۷ هم میشه. حتی تو صفحش تا چاپ ۲۸م اصلاحیه گذاشته .. چی فکر میکنید؟؟
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 4c2d5da8-db78-46b7-98b7-83d9b8966edf.jpeg  
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      بچه ها این اسکرین شاتو از صفحه ی کتاب دستور زبان الگو گرفتم. میگه نیازی به تهیه ی کتاب دوباره نیست با همون چاپ ۹۷ هم میشه. حتی تو صفحش تا چاپ ۲۸م اصلاحیه گذاشته .. چی فکر میکنید؟؟
      خیلی عجیبه که اینو گفتن اون تغییراتی که من گفتم میتونین برین بینید و واقعا تاثیرگذار هستن دیگه تصمیم با خودته داداش

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      خیلی عجیبه که اینو گفتن اون تغییراتی که من گفتم میتونین برین بینید و واقعا تاثیرگذار هستن دیگه تصمیم با خودته داداش
      در ضمن این کسی که اینو گفته قرار نیست درست بگه حتما چون او یه فروشندس و کتابو نخونده

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من کتاب چاپ ۹۸ الگو رو دارم رفتم تغییراتشو دیدم فقط گفتن فصل اولشو حذف کن یعنی ساختمان واژه.
      فک کنم ویراستاری شده اما خب اینی ک منم دارم بدرد ۱۴۰۰ میخوره

12. Top | #27
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      بچه ها منبع تکمیلی برا ادبیات چی پیشنهاد میدین؟به جز مبحثی های کتابای معرف

تعریف جامع خیلی سبز رو شنیدم . خودم جامع ابی قلم خریده بودم پارسال که جز ارایه و قرابتش سوالای دیگه باید ایمیل بشه به جواد خیابانی
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      من کتاب چاپ ۹۸ الگو رو دارم رفتم تغییراتشو دیدم فقط گفتن فصل اولشو حذف کن یعنی ساختمان واژه.
      فک کنم ویراستاری شده اما خب اینی ک منم دارم بدرد ۱۴۰۰ میخوره
      98 مناسبه ،بالاتر گفتی 97 دارم

14. Top | #29
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      دوستان این از وضع ارایه ادبی نشرالگو هستش واقعا سر در نمیارم چه وضعشه !!!!! زده هم گزینه 3 دسته هم 2

photo_4_11-54-35.jpg
      ایا اصلا در کل ادبیات کهن و جدید یه بیت دیگه نبود که اون رو بزاره و تست، تک جوابه باشه؟!
      یعنی ما بریم کنکور با در نظر گرفتن اینکه ارایه ها دو جواب دارن؟!

چه وضعشه اقای عبدالمحمدی! اون از دی وی دی های دستور زبانتون که 50 درصد یا بیشترش رو مستر بین پخش میکنین و ما بقیش رو با عباس عبدالمحمدی متلک میگین!

بلکل شخص خودم از وضیعت دبیران ادبیات کنکور ناراضیم ، چه از لحاظ پرداختن به حاشیه و چه از لحاظ تالیف کتب و محتوای اموزشی .
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      دوستان این از وضع ارایه ادبی نشرالگو هستش واقعا سر در نمیارم چه وضعشه !!!!! زده هم گزینه 3 دسته هم 2

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: photo_4_11-54-35.jpg
مشاهده: 38
حجم: 436.5 کیلو بایت
      ایا اصلا در کل ادبیات کهن و جدید یه بیت دیگه نبود که اون رو بزاره و تست، تک جوابه باشه؟!
      یعنی ما بریم کنکور با در نظر گرفتن اینکه ارایه ها دو جواب دارن؟!

چه وضعشه اقای عبدالمحمدی! اون از دی وی دی های دستور زبانتون که 50 درصد یا بیشترش رو مستر بین پخش میکنین و ما بقیش رو با عباس عبدالمحمدی متلک میگین!

بلکل شخص خودم از وضیعت دبیران ادبیات کنکور ناراضیم ، چه از لحاظ پرداختن به حاشیه و چه از لحاظ تالیف کتب و محتوای اموزشی .
      اره منم با این موافقم ولی کلا ادبیات مثل بقیه دروس نیست و نمیشه گفت 100درصد معلما تقصیر دارن ،حتی سوالات امسال تو کانون کلیدزنی ادبیات خیلی متفاوت بود،گاهی اوقات سلیقه ای میشه مثلا یه نفر یه چیزیو مجاز میگیره یه نفر نمیگیره

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)