میگم دوستان نظرتون چیه به جای اینکه برم پرستاری ، روانشناسی برم؟
چون خودم اصلا علاقه ندارم به پرستاری و فقط به خاطر پرستیژ و بازار کارش میخوام برم.
ولی روانشناسی و واقعا علاقه دارم.
میگم دوستان نظرتون چیه به جای اینکه برم پرستاری ، روانشناسی برم؟
چون خودم اصلا علاقه ندارم به پرستاری و فقط به خاطر پرستیژ و بازار کارش میخوام برم.
ولی روانشناسی و واقعا علاقه دارم.
سلام
منم تاحدودی همینه شرایطم تک نیستم و بچه اخریم
روم حساس نیستن واسه درس و اینا ولی میگن شاد باش برو بیرون با دوستات صحبت کن ولی منم حرفای دلم رو نمیگم یعنی اصلا نشده که بگم همش تو خودم میریزم
باورت میشه هنوز اسم کنکور میارم مامانم میگه بچه ها خالت هر 5تاشون سال اول کنکورشون قبول شدن بعد جالب اینه که همشون کار مرتبت با رشتشون رو ندارن همش فکر می کنن در کل قبول نشدم ولی همون سال اول هم میتونستم برم ولی خب نمیشه که هر رشته ای رفت.
در کل یه وضعیه ولی سعی کن بیخیال باشی
چاره ای نیس متاسفانه
LEFT
4/19/2021
چی بگم والا باید بسازیم دیگه
راستی اینم نوشتم توی تاپیک نظر دانشجویان در مورد رشته ها شاید کمکت کرد:
متاسفانه هر چی که میگذره اون چیزی که فکر میکردم نیس .اینا جزو تصوراتم بود :
1. موقع تحقیق بهم گفتن رشته کاربردی هستش و در زندگی هم می تونی استفاده کنی و در حالی که بعضی موارد اصلا امکان پذیر نیس .
2.خوندن کتابای غیر درسی روانشناسی جذابه گاهی هم میخونم ولی واسه بالا بردن اطلاعات و تفریحی هستش و با همین تصور این رشته رو زدم .اما کتابای دانشگاه مطالب حدود 80 درصد به بالا حفظیه و منم متاسفانه وضعیت منم داغون کلا با حفظی مشکل دارم .
مطالب ملموس نیس و فقط تئوریه(البته چند واحد عملی داره) که این مورد واقعا فهم مطالب رو دشوار میکنه
یکی ازمعایبش این هست که روی رفتار و شخصیت حساس میشه فرد .
یکی از ویژگی هایی که یه روانشناس باید داشته اینه که بتونه احساساتش رو کنترل کنه مثلا یکی از دوستام میگفت رفتم مشاوره مشکلم رو که گفتم اون روانشناس زده زیر گریه
از نظر ادامه تحصیلش عالیه ولی بازار کار همش بستگی به فرد داره واسه موفقیت توی این رشته خوندن کتابای ادبی و غیر درسی و تقویت زبان خارجه خیلی مهمه
استخدامی هم اکثر سازمان ها نیاز دارن
البته در مقطع ارشد موقعیت های شغلی روانشناسی عمومی بیشتره و ظرفیت پذیرش بالایی هم داره .
پارسال بین ادامه دادن این رشته و کنکور مجدد مونده بودم ولی الان چند ماه هس که جدی بهش فکر کردم و متوجه شدم بدرد این رشته نمیخورم در صورت تمدیدکنکور حتما شرکت می کنم
واقعا پشیمونم از انتخابم
دانشگاه تا ابد مجازی نمیمونه شما خودت برو دانشگاه دوست از آسمون میباره خودشون بهت میگن که به اکیپشون بپیوندی آدم کاریزماتیکی هم باشی که دیگه هیچی انقدر دوست پیدا میکنی وقت رفیق بازی پیدا نمیکنی
ضمنا پرستاری اگر میخوای بری یسری کار عملی دارین که زود شروع میشه اونارو نمیشه مجازی کرد
در کل نگران این چیزا نباش
فكر كن روانشناسي
آيا حاضري بدون پول كار كني؟
آيا اگه بعدا كار نداشته باشي بازم ميري سمتش؟
آيا ميتوني بجز كتاباي دانشگاه مطالعه كني و حتي اندازه كنكور وقتتو بهش بدي؟
و خيلي سوالاي ديگه
ممكنه هيچكدوم از اينا پيش نياد ولي تو بايد خودتو بزاري تو بدترين شرايط ممكن و اگه بازم حاضر بودي بري سمتش يعني واقعا ميتوني به خاطرش از منافع باقي رشته ها بگذري
LEFT
4/19/2021
آخ آخ عجب سوالی پرسیدی حاظرم قسم بخورم 90 درصد که اینجاییم نمیدونیم علاقمون چیه بلکه همش به پیشینه برمیگرده که فلان شخص فلان جا یه حرفی زده و ما مشتاقش شدیم درحالی که شاید اصن اون چیزی که میگن نباشه و حتی 10 دقیقه درمورد اون چیزی که به ظاهر مورد علاقمونه تحقیق نکردیم و میریم توشو میبینیم چه اشتباهی کردیممن برای پیدا کردن علاقم یک سری فاکتورا گذاشتم تا از این سردرگمی در بیام مثلا:
آینده شغلی. پرستیژ اجتماعی. درآمد. محیط کار . به نظره خودم این فاکتورا برای من بسه و سعی میکنم رشته ای رو انتخاب کنم که یک میانگین خوبو از اینا داشته باشه حالا شاید یکی فاکتوری مثل اوقات فراغت زیاد هم داشته باشه یا محیط کار براش انقدر اهمیت نداشته باشه و بیشتر درآمده مدنظر باشه ولی خب محیط برای من مهمه لزوما محیطی که برای شخصی خوشایند نیست چیزه عجیبی نیست یکی ممکنه مطب دندون پزشکی بره حالش بد شه یکی هم تو آسایشگاه روانپریش ها باشه اما خوشش بیاد بستگی به آدم داره
ولی خداییش روانشناسی خیلی خوبه بعده دیدن سریال sopranos علاقم 100 برابر بیشتر شد به این مبحث مخصوص روانشناسه خانوم خیلی با کلاسه خدا نصیبمون کنه
ویرایش توسط lucifer1 : 01 مهر 1399 در ساعت 01:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)