من استرس گرفتم
درمورد تاثیر سوابق دیپلم اون 30 درصد کارنامه اول رو نمیدونم چرا اینجوریه ولی اون 18.18 درصد کارنامه سوم برای اینه که تو مثلا دیپلم ریاضی داشته رفته کنکور تجربی امتحان داده برا منم اینجوریه
ابهام و شاهکار چهارم و مهم تر :
اشخاصی که بعد از کنکور سخت پارسال برای نظام قدیم در نظام قدیم موندن یعنی کسایی بودن که حداقل از رتبه ی بدی برخوردار نبودن و تا حدودی درس هارو خونده بودن برای همین دوباره نظام قدیم زدن اگرنه کسایی از نظام قدیم که درست درس نخونده بودن امسال اومدن نظام جدید دادن
این مسِئله خودش باعث میشه که درصد های نظام قدیم ها بالا تر بره نه بخاطر اینکه درس هاشئن آسون تره بلکه چون اشخاص درون نظام قدیم بیشتر خوندن
سازمان سنجش واقعا نامردیرو در حق ما نظام قدیما تموم کرد باید بیشتر ازین حرف ها به نظام قدیم ها اضافه میشد
علاوه بر این که قرار بر این بود که به جای حذفیاتی که در نظام قدیم انجام نشد در همترازی برای نظام قدیمی ها جبران بشه
فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
دوستان ابهام دوم کارنامه 99 اشتباه بارگذاری شده بود
اگر کسی کارنامه منطقه دو در محدوده رتبه 4500 الی 5000 پیدا کرد بزاره
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
کارنامه دومی که قرار داردین یا فیکه یا سنجش اعدادشو اشتباه زده چون نوشته ماکزیمم کل زیرگروهها 10599 درحالیکه تو زیرگروها اصن این ترازو نداره و ماکزیمم کل زیرگروهاش میشه 10884
بدشناسی عجیب یک داوطلب کنکور
درباره پیام دوست عزیز میخواستم بگم کنکور پارسال برای بنده هم چنین اتفاقی افتاد به این صورت که تمام درصد های اختصاصی من منفی بود و پس از چهل روز دوندگی مشخص شد اشتباه از سنجش بوده و اصلاح شد. یعنی من 85 درصد زیست زده بودم شده بود -30! مثله اینکه دفترچه اشتباهی مهر خورده بود
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
من عربی رو مطعنم که ۶۰ میزدم ولی الان اورده ۴۵ درصد...
یعنی اعتراض کنم درست میشه؟
ممکنه ترازم برسه به ۶۵۰۰؟الان ۵۷۰۰ ترازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)