خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

معنی این چیزی که در کارنامه نوشته چی هست؟

دوستان اینی که در کارنامه نوشته معنیش چی هست؟

داوطلب گرامي :
      نظر به اينكه شما در بند 32 تقاضانامه آزمون سراسري سال 1399 (وضعيت اشتغال به تحصيل درآموزش عالي) نسبت به علامتگذاري بندهاي يك (دانشجوي انصرافي هستم) و يا دو (دانشجوي دوره روزانه هستم) اقدام نموده ايد، به اطلاع مي‌رساند طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون فوق الذكر لازم بوده تا تاريخ 98/12/25 از محل تحصيل خود در موسسه آموزش عالي انصراف قطعي مي داديد، لذا تاكيد مي‌گردد در صورت عدم انصراف تا تاريخ ياد شده، حتي در صورتيكه در رديف پذيرفته شدگان نهايي نيز قرار بگيريد، قبولي شما باطل خواهد شد.
      توجه: داوطلب گرامي اين مطلب به منزله جلوگيري از انتخاب رشته نمي باشد.

حالا منی که از پیام نور انصراف ندادم تکلیفش چی هست؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها
      داوطلب گرامي : نظر به اينكه شما در بند 32 تقاضانامه آزمون سراسري سال 1399 (وضعيت اشتغال به تحصيل درآموزش عالي) نسبت به علامتگذاري بندهاي يك (دانشجوي انصرافي هستم) و يا دو (دانشجوي دوره روزانه هستم) اقدام نموده ايد، به اطلاع مي‌رساند طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون فوق الذكر لازم بوده تا تاريخ 98/12/25 از محل تحصيل خود در موسسه آموزش عالي انصراف قطعي مي داديد، لذا تاكيد مي‌گردد در صورت عدم انصراف تا تاريخ ياد شده، حتي در صورتيكه در رديف پذيرفته شدگان نهايي نيز قرار بگيريد، قبولي شما باطل خواهد شد. توجه: داوطلب گرامي اين مطلب به منزله جلوگيري از انتخاب رشته نمي باشد.
      سلام داداش این چیزی نیس این برای روزانه هاس که باید انصراف میدادن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza2018 نمایش پست ها

داوطلب گرامي :
      نظر به اينكه شما در بند 32 تقاضانامه آزمون سراسري سال 1399 (وضعيت اشتغال به تحصيل درآموزش عالي) نسبت به علامتگذاري بندهاي يك (دانشجوي انصرافي هستم) و يا دو (دانشجوي دوره روزانه هستم) اقدام نموده ايد، به اطلاع مي‌رساند طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام آزمون فوق الذكر لازم بوده تا تاريخ 98/12/25 از محل تحصيل خود در موسسه آموزش عالي انصراف قطعي مي داديد، لذا تاكيد مي‌گردد در صورت عدم انصراف تا تاريخ ياد شده، حتي در صورتيكه در رديف پذيرفته شدگان نهايي نيز قرار بگيريد، قبولي شما باطل خواهد شد.
      توجه: داوطلب گرامي اين مطلب به منزله جلوگيري از انتخاب رشته نمي باشد.

سلام
      خب خودش خوب توضیح داده دیگه
      زمانی که شما ثبت نام کردی ، در قسمت وضعیت تحصیلیت گزینه ای که مربوط به هنوز دانشجو روزانه یا انصراف داده ام رو انتخاب کردی ، اینجا نوشته که اگر هنوز دانشجوی روزانه هستی و انصراف هم ندادی ، خلاف قانون عمل کردی و اگر انتخاب رشته ام کنی قبول بشی ، قبولیت باطل هست ، فکر کنم یک سال هم بعنوان جریمه محرومت میکنن ، مگر اینکه تا قبل از تاریخ25/12/98 انصراف داده باشی ، اگر تا این تاریخ یا قبل از این تاریخ انصراف دده باشی از دانشگاه ( تاریخ انصرافی که ثبت شده در دانشگاه باید حداکثر تا این تاریخ باشه ) خب مشکلی نداره وگرنه طبق قانون مورد عنایتت قرار میدن
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن