X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15

موضوع: سوالات من

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوالات من

1.همه میگن تک منبعی باشید؛ولی روش پیش بردن یک منبع برای دست کم شش ماه یا یک سال چطوریه؟

2.بعد از اینکه یک منبع با تمام تستهاش تموم شد چکار کنیم؟

3.نحوه پیش بردن برنامه شخصی همراه با برنامه آزمون؟

4.چه موقع باید از مرحله تست آموزشی عبور کنیم و بریم رو زماندار کار کردن؟

5.وقتی تو یک درس تسلط داریم چطور این تسلط رو حفظ کنیم؟

6.از فروردین به بعد پیش بردن دروس به چه صورتی باید باشه؟رفع اشکال یا آزمون جامع زدن یا کتابای آزمونی بگیریم کار کنیم یا...کلا چه کنم؟

من میدونم که سخته جواب دادن به اینهمه سوال ولی به کمکتون نیاز دارم؛لطفا دریغ نکنید (^-^)
      ویرایش توسط maryam6 : 23 شهریور 1399 در ساعت 15:51

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam6 نمایش پست ها
      1.همه میگن تک منبعی باشید؛ولی روش پیش بردن یک منبع برای دست کم شش ماه یا یک سال چطوریه؟

6.از فروردین به بعد پیش بردن دروس به چه صورتی باید باشه؟رفع اشکال یا آزمون جامع زدن یا کتابای آزمونی بگیریم کار کنیم یا...کلا چه کنم؟

من میدونم که سخته جواب دادن به اینهمه سوال ولی به کمکتون نیاز دارم؛لطفا دریغ نکنید (^-^)
      سلام امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه
      این نکرانی و دغدغه و سرگردانی الانتونو کامل درک میکنم هممون اولای برنامه ریزیمون اینطور سوالا پیش اومده بود برامون ولی یکم که جلو بری خودت دستت میاد
      1. این که میگن تک منبعی باشد و چند منبعی نباشید رو بزار تصحیح کنم ؛ اصلش اینه شما حق چند منبعی بودن رو ندارید تا منبعی که دستتونه رو تموم نکردی منظورش اینه وقتی 4 تا کتاب یکسان میگیری برا یه درس نمیدونی چیکار کنی و هی از این شاخه به اون شاخه ولی اگه یک منبعو کامل تموم کردی و احساس کردی باز نیاز داری میتونی برس سمت منبع دوم ولی باید یک منبع کامل تموم بشه ؛ در مورد اینم تداومش که روتین هر کتاب دیگه هر کتاب مطالعه خاصی داره مثلا ریاضی و فیزیک باید بیشتر رو تستا باشی شیمی و عمومیا درسنامه و سپس تست و ... و تستام همشو نباید بزنی
      زوج فرد کن اول سوالای کنکور بعد تالیفی ها زوج فرد که بقیش بمونه برا دوران جمع بندی
      2. بالا گفتم اگه حس کنی علمت کمه تو ازمونا کم میزنی با از اتمام منبع دو ولی اگه خوبی ازمون بزن ازمون جامع و منبع جمع بندی
      3. منظورت از برنامه شخصی چیه؟
      4. من اینجوری بودم و به اکثر کساییم که باهام کار کردن اینو میگم
      اول بعد خوندن درسنامه یه تعداد تست بزن که درسنامه تثبیت بشه بقول شما تست اموزشی بعد فرداش طبق باکس کنکور تعداد تست بردار و طبق زمان کنکور برو مثلا تو زیست 50 سوال 36 دقیقه وقت ریاضی 30 سوال و .... و دوباره فرداش همینو تکرار کن تا زوج فرد اون فصل تموم شه
      5. رو ازمون و جمع بندی بیشتر کار کن و هرازگاهی هر هفته یبار رو درسنامه باش
      6. بستگی داره چه حجم از درسات بمونه
      از الان نمیشه گفت چون اکثر بچه ها یسری درساشون میمونه ولی ازمون جامع اگه نمونه
      تنهایی تمامی معادلات را بهم میزند
      عشق و تنهایی ، چون دم و بازدم دچار یکدیگرند
      گاهی برای فرار از تنهایی ، عاشق میشوی و گاهی برای فرار از عاشقی تنها

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بستگی به سطح خودت داره این که با چه منبعی شروع کنی کی بری سر وقت یک منبع دیگه کی ازمون بزنی و...
      در کل بیشتر از دو منبع و یک منبع ازمونی توصیه نمیکنم
      خوب فرض کنیم شما منبع اول رو خیلی خوب خوندی و به نکات مسلط هستی برای حفظ تسلط به صورت مضربی از کتاب بعدی مرور میکنی
      کتاب های ازمونی مثل موج ازمون یا هرچیز دیگه نبابدبرای بعد عید بمونن حتما از اذر به بعد شروع کن از این تیپ منابع استفاده کنی
      فک میکنی فرق اونی که پزشکی قبول میشه با اونی که رتبه بدتری میاره چیه ؟ مرورصحیح
      لازم نیست همیشه مو به مو با برنامه ازمون پیش بری ی جاهایی فراتر بخون ی جاهایی استپ کن سعی کن عمیق یاد بگیری بخاطر حجم زیاد ازمون نباید مباحث ماست مالی بشن:/
      از فروردین به بعد باید چی کار کرد ؟ هنوز این پروسه رو طی نکردی نرسیدی به فروردین هزار و یک حالت ممکنه به وجود بیاد
      فرض کنیم درساتو خوندی بهتره ی ازمون بزنی و مباحث مشکل دار رو مرور کنی
      حتما ازمون عمومی کار کن حتمااااااا
      ازمون جامع موسسات هم وقت کردی حتما بزن
      ازمون زدن رو نذار برای خرداد که خیلی دیره
      الهی ...
      این بنده چه داند که چه می‌باید جُست ؟
      داننده تویی ، هر آنچه دانی ، آن ده ...
      مشاور کنکور سراسری

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تك منبعى بودن به اين معنا هست كه در يك دوره اى كه داريد درس ميخونيد يك منبع رو كامل بخونيد.
      البته بنده خودم به اين شكل نبودم . مثلا از مهر تا بهمن براى شيمى كل مبتكران ها و نصف موج آزمون ، از بهمن تا آخر سال كل iq و نيمه ديگر موج رو كار كردم . (به عنوان مثال )
      با توجه به اهميت درس شما بايد يك يا چند منبع متعدد و با سرعت بالا كار كنيد.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام به روی ماه مریم خوشگلم ^^

[QUOTE=maryam6;1633613]1.همه میگن تک منبعی باشید؛ولی روش پیش بردن یک منبع برای دست کم شش ماه یا یک سال چطوریه؟

یه منبعی که داری کامل باید تموم کنی و حتی خیلی از رتبه برترا میگنم همون یه منبعشون رو چند بار مرور کردن...موقع زدن تستا اونا رو حتما مارکدار کن و بعدا مرورشون کن...اگه بتونی شیش ماهه منابعتو تموم کنی که خب خیلی عالیه و میتونی بری سراغ منبع دوم

خب بهترین کار رو با توجه به تایم باقی موندت باید بسنجی و میزان تسلطی ک روی منبع اول بدست اوردی ! گاها طرف ممکنه یه منبع رو زده باشه ولی اون منبع براش کامل جا نیفتاده باشه یا سوالای مارک شده زیادی داره ! بهتره قبل رفتن سراغ منبع دوم همونا رو مرور کنی و بعد اگه تایم داشتی برای خودت برنامه ریزی کنی که حالا سراغ چه منبعی بری؟ منابع جامع تر یا مثلا آزمون زدن ! فقط حتما حواست باشه تموم کردن یه منبع فقط تند تند زدن سوالاشو پیش رفتن نباشه...حتما مرور سوالایی که اشکال داشتی تو برنامت بذار عزیزم

خب ببین آزمون برای تو یه محدوده مشخص میکنه تو باید بیای اون حدوده رو برای خودت لقمه بندی کنی...مثلا جمعه ی بعد هر آزمون بیا مباحث ازمون بعدی رو ببین...بعد همه کتابایی که میخوای برای هر درس تست بزنی و حتی اگه فیلم آموزشی میخوای ببینی و بقیه منابعت رو بیار بذار جلوت...تعداد تستایی که باید تو اون دو هفته فاصله ازمون بزنی و تعداد ساعاتی که مثلا میخوای فیلم ببینی و ...رو برای خودت رو یه برگه بنویس بعد بیا با توجه به توانایی و شناختی که خودت داری از خودت ، اونا رو بین روزهایی که تا ازمونت فاصله هست تقسیم بندی کن ! راستش من دقیقا منظورت از برنامه شخصی رو متوجه نشدم...اگه منظورت برنامه ریزی فاصله دو ازمون بود که اینه نظرم ولی اگه منظورت از برنامه شخصی مثلا اینه که قراره یه کار شخصی دیگه در کنار درس خوندن انجام بدی و نمیدونی چجوری زمانتو تقسیم کنی یا منظورت هرچی دیگه بوده بگو

اینم بشدت وابسته به میزان تسلط خودته و زمان یادگیریت...مثلا بعضیا دانش اموزای قوی تری هستن و تو فاصله دو هفته ای ازمون یه هفته اموزشی کار میکنن یه هفته زماندار ! بعضیا کندتر هستن و نمیرسن و تست زماندار رو میذارن برای بعد عید و وقتی که درسارو کامل تموم کرردن و...من یه رتبه برتر سراغ دارم که میگفت هیچوقت تست زماندار نزده چون مشکلی تو مدیریت تایم نداشته ! خود منم میرفتم سر ازمونای قلمچی مشکل تایم هیچوقت برنمیخوردم بخاطر همین زماندار کار نمیکردم ولی اشتباهه بنظرم...تو با توجه به میزان توانایی خودت و سرعتی که داری یا تو فاصله دو ازمون کار کن یا بعد عید فقط زماندار بزن

اگ خلاصه نویسی کردی که همونا رو استفاده کن اگه نه ک سعی کن بیشتر تست بزنی ، کتابای مختلف تر کار کنی که سبک های جدید دستت بیاد...بعضی وقتا تسلط بیش از حد باعث میشه طرف یه درس از چشمش بیفته و دیگه رغبتی به کار کردن درس نداشته باشه...بنظر من بهترین کار این زمان اینه که روزانه یه تایم کوتابه ب اون درس اختصاص بدی که برات حوصله سر بر نباشه...مثلا روزی نیمساعت ولی پیوسته

...یه ماه قبل کنکور رو بذار برای ازمون جامع زدن بقیشو کتاب ازمونی بگیر و کتابای جامع و تا میتونی مرور و رفع اشکال و زدن تستای مارکدار منابع طول سالت...و همچنین چک کردن ازمونایی که طول سال دادی و اشکالاتی که تو ازمونا داشتی
      موفق باشی عزیزم ^^
      و خدایی که در این نزدیکی
      میزند لبخندی
      به تمام گره هایی که تصور دارم
      همگی کور شدند...!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات

2_ دوباره از اول همون کتاب رو کار کنی ضرر نکردی+کتاب تست جدید، مثلا من یادمه شیمی 3 خیلی سبز رو بالای 3 بار تموم کردم
      3_برنامه آزمون مطمئنا منطقیه
      4_هر موقع حس کردی همه چیو یاد گرفتی (99%)
      5_ با تست زدن مداوم هر چند تکراری و دوره یادداشت ها و خلاصه نویسی ها(واقعا ایرادی نداره)
      6_ بعد فروردین شروع کن به تست زدن زرد عمومی یه روز درمیون یا هر طور که دوست داری، یعنی قشنگ برنامه رو بچین واسه یه ماه آتی که بدونی میخوای عمومی زرد رو چیکار کنی دقیقا، برنامه هم مطابق با آزمون، یه ماه آخر هم که سه روز یکبار یا دوروز یکبار که اونم باز برنامشو کامل بچین و بزن رو دیوار.

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

سلام دوست خوبم

1- ببینید ، بهترین کار اینه که در ابتدای سال فقط دو تا منبع تهیه کنید. یک منبع اصلی و یک منبع برای جمع بندی.
      و در طول سال طبق برنامه با منبع اصلیتون پیش برید. حالا اگر عملکرد خوبی داشتید و اواسط سال اون منبع اصلی تموم شد، میتونید یک منبع اصلی جدید تهیه کنید و بعنوان منبع دوم بزنید.
      ولی در اکثر مواقع همون منبع اصلی برای یک سال کافیه . برای جمع بعدی هم از منبع جمع بندی و تست های علامت دار منبع اصلیتون استفاده میکنید.

2- بستگی داره چه زمانی این اتفاق بیفته ! معمولا این اتفاق اواخر اسفند یا فروردین میفته. که بهتره برید سراغ منابع جمع بندی و آزمون برای مرور.

3- آزمون ها برای شما یک محدوده ی دو هفته ای ( سه هفته ای واسه گزینه 2) مشخص میکنند. حالا وظیفه ی مشاور یا خود شما اینه که بیاید این دروس رو به درستی و اصولی و با رعایت پیشنیاز ها و ... بشکونید و واحد واحد کنید تا بتونید به موقع همه رو بخونید.
      4- وقتی که کامل به مبحث مسلط شدید و اشکال علمی نداشتید.
      5- خواندن خلاصه نویسی ، حل تست های پوششی و کوییز های زماندار.
      6- بستگی داره تا فروردین ماه چقدر خوب مطالعه کرده باشید. اگر خوب درسا رو خونده باشید میتونید تا آخر فروردین همه ی درس ها رو تموم کنید و بعدش برید سراغ جمع بندی.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

1-برای هر درس یک منبع اصلی و نهایتا یک منبع تکمیلی لازم،منظور از منبع تکمیلی کتابی مثل موج آزمون شیمی یا ریاضی تجربی پلاس مهروماه هست که جنبه آزمونی داره.روش پیش بردن این هست که با توجه به برنامه آزمون،مباحثی که قرار در آزمون بیاد رو در طی 2 هفته از روی درسنامه ها میخونی و تست کار میکنی،اگر منبع اصلی رو تموم کردی میتونی یکی دو روز قبل از آزمون رو به زدن تست زمان دار از منبع تکمیلی اختصاص بدی،
      2-زود تموم کردن هنر نیست،با برنامه آزمون پیش برو.آزمون مشخص میکنه که در طی دو هفته قرار چه مباحثی رو بخونی،حالا اون مباحث رو از کتاب تست اولت میخونی،یاد میگیری و تست میزنی.اگر زود تموم کردی ،مثلا مباحثی از درس ریاضی که قرار در آزمون قلمچی بیاد رو هفته اول کامل از روی یک کتاب خوندی و تست زدی(مثلا خیلی سبز)هفته دوم رو میتونی به حل تست های سطح بالاتر از کتابی مثل الگو اختصاص بدی.البته خیلی از بچه ها در دو هفته همون یک منبع رو هم نمیتونن درست و حسابی بخونن چه برسه منبع دوم
      3-با برنامه آزمون پیش میری و درس میخونی و اگر لازم شد برنامه رو شخصی سازی میکنی...اگر منظورت از برنامه شخصی برنامه کلاس هست،تدریس و تکالیف دبیر اولویت داره پس همانگ با کلاس پیش برو.اگر دبیر (مدرسه) تدریس خوبی نداره و خودت میخونی با برنامه آزمون پیش برو.
      4-زمان خاصی نداره میتونی از همین اول سال و بعد از زدن تست های آموزشی یه تعداد تست رو انتخاب کنی و بصورت زمان دار بزنی یا از یک کتاب آزمون دار استفاده کنی.
      5-با تست پوششی
      6-از الان نمیشه گفت،بستگی داره در فروردین اوضات چطور باشه،زدن آزمون جامع که ضروری و حتمی هست ولی اینکه کی شروع کنی و قبل از آزمون جامع چکار کنی بستگی داره...

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

شما سعی کنید منبع اول رو تموم کنید بعد برید سراغ منبع دوم هرچقدرم طول بکشه ! چون واقعا اگه قبل اتمام بگیرید خیلی گیج میشید و همش فکر میکنید منبعی که میخونید خوب نیست و میرید سراغ بعدی و بعدی هم میگید اولی بهتر بود و تا به خودتون بیایید کلی وقت میگذره برا همین اول منبع اول تموم کنید . حالا توی دروسی مثل فیزیک ریاضی ادبیات عربی زبان یه راه بهتری هست که به جای منبع دوم یک منبعو دو بار کار کنید ولی توی دروس شیمی زیست دینی که سلیقه طراحم کمی زیاد دخیله توی تستا میتونید بعد یکبار تموم کردن برید سراغ منبع دوم اما حداقل اگه از الان شروع کنید تا زمستان منبع دوم فکر کنم نیازی نباشه
      این بحثو واقعا من خیلی تحقیق کردم و نظر مشاور و رتبه برترا رو شنیدم تا اینکه جمعبندیش این شد
      ویرایش توسط Amirsh23 : 23 شهریور 1399 در ساعت 20:03

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان منظورم از برنامه شخصی اینه که خب کارای نظافت خونه با منه چون تنها دختر خونه م و یکم گیج شدم نمیدونم چطور تعادل ایجاد کنم بین این دوتا (^-^)
      @Frozen
      @A.H.M
      ویرایش توسط maryam6 : 24 شهریور 1399 در ساعت 08:04

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

سلام دختر زیبا.
      ۱.تک منبعی بودن اغلب به این معناست ک یک کتاب مثل نشرالگو ی زیست رو انتخاب کنی و مفاهیم ش رو بو مفاهیم کتاب ترکیب کنی و تست هاش رو کامل حل کنی درست غلط ها رو مشخص کنی و بعد ی مدت همه ی تست های مارک ت رو برگردی دوباره بزنی اگه تو درسی مثل زیست تونستی ۴ ماه به کنکور کل منبع ت رو تموم کنی برو سراغ منبع جدید مگر نه یک منبع براش کافیه ، ولی درس هایی مثل ریاضی و شیمی بستگی به سطح ت داره اول با یک کتاب معمولی شروع می کنی بعد ی مدت میبینی سطحت رفته بالا و اینجا بهتره سراغ یک منبع قوی تر بری .

۲. این رو هم با یک گفتم ، اول مرور تمام تست های مارک بعد با توجه به درس اقدام میکنی .

۳. برنامه شخصی با آزمون یکمی سخته اما اگه واقعا قصد ت این بود این برنامه شخصی ت رو در قالب تست پوششی یا یه ربع مطالعه ی آخر شب ( یا حالا ی تایم بیشتر ) در نظر بگیر.

۴‌. این رو باید برای هر ازمونی تمرین کنی ، اگه بازه های آزمون ت دو هفته ای بود هفته ی اول آموزشی بزن هفته دوم رو سرعتت هم کار کن .

۵.با مرووور فراوان و تست های پوششی فراوان تر و همینطور ترکیبی تست زدن ، یعنی تست های اون درس رو از بین درس های دیگ تشخیص بدی و بتونی درست بزنی مثل سر جلسه کنکور ، بعد هم سراغ تست های چالشی تر برو.

۶. خودت رو حتما مجبور نکن ک از ی تایمی آزمون جامع بزنی ، تلاش کن تا اون زمان بتونی و اگ تونستی بزن مگر ن خیلی ب نفع ت نیست . اگر رسیدی از عید تا فروردین فقط مرور کن چون درس هایی ک اول خوندی فراموش شدن . از اونجا به بعد آزمون جامع ، اگ رسیدی تک منبع ت رو کامل کنی برو سراغ منبع جدید البته منبع جدید همیشه توصیه نمیشه مگر وقتی ک تو سطح ت بالاتر بره ، برای زیست خوب نیست خیلی .
      برا تک دختر بودن ت هم ، کارهای خونه رو ب صورت ی تفریح انجام بده ک لذت ببری ، هروقت از درس خسته شدی مثلا.
      از کنار نظرات مردم ساده گذر کن ، هفت میلیارد آدم و هفت میلیارد عقیده و نظر ، لازم نیست با تک تک شون مخالفت کنی ، نه عمر تو قد میده و نه مردم علاقه ای به تحمیل شدن عقاید تو دارن ! شاید اون که در اشتباهه خود تو باشی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستان منظورم از برنامه شخصی اینه که خب کارای نظافت خونه با منه چون تنها دختر خونه م و یکم گیج شدم نمیدونم چطور تعادل ایجاد کنم بین این دوتا (^-^)
      @Frozen
      @A.H.M

اها خب سعی کن تایمای خوندنتو بیشتر کنی تایمای استراحتم طولانی تر... مثلا دو ساعت بخون یه ساعت استراحت کن ...تو اون یه ساعت کارهارو انجام بده...کارای خونه نهایت سه ساعت وقت بگیره دیگه
      یا اینکه فشرده بخون مثلا تا ساعت 6 عصر برنامتو تموم کن بعد اون همه وقتتو اختصاص بده ب کارای شخصیت
      و خدایی که در این نزدیکی
      میزند لبخندی
      به تمام گره هایی که تصور دارم
      همگی کور شدند...!

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام منم یه چند تا سوال دارم همینجا میپرسم با اجازه استارتر
      1- حتما لازمه منبع اولی کامل تموم شه بعد بریم سراغ دومی؟
      فرض مثال واسه فیزیک دوازدهم پارسال گاج رو خوندم و مرور کردم ولی نیاز به تست سطح بالاتر دارم این منبع دومی رو موقعی که یه بار کامل دروس رو تموم کردم بزنم یا مثلا موقعی که فصل 1و 2 رو تموم کردم ولی هنوز وقت داشتم منبع دوم رو کار کنم،بزنمش؟
      2- مرور توی دوران آزمون های جمع بندی مثلا مثل 15 آذر قلمچی یا دی و... چجوریه؟
      3-واسه زیست یه منبعی رو قبلا تموم کردیم و نکتش رو در اوردیم دوباره بخونیمش یا نه؟
      4-در کل با منابعی که پارسال خوندیمشون چیکار کنیم ؟عمومی واختصاصی بگین

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      @Frozen
      @A.H.M
      ببین معمولا کارای خونه رو توی چه تایمی انجام میدی؟فرض مثال شما تا 11:30 صبح میخونی بعد میری سراغ غذا تا .. و همینجوری برنامه ریزی میکنی من که اینطوریم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pretty_Lover نمایش پست ها
      سلام منم یه چند تا سوال دارم همینجا میپرسم با اجازه استارتر
      1- حتما لازمه منبع اولی کامل تموم شه بعد بریم سراغ دومی؟
      فرض مثال واسه فیزیک دوازدهم پارسال گاج رو خوندم و مرور کردم ولی نیاز به تست سطح بالاتر دارم این منبع دومی رو موقعی که یه بار کامل دروس رو تموم کردم بزنم یا مثلا موقعی که فصل 1و 2 رو تموم کردم ولی هنوز وقت داشتم منبع دوم رو کار کنم،بزنمش؟
      2- مرور توی دوران آزمون های جمع بندی مثلا مثل 15 آذر قلمچی یا دی و... چجوریه؟
      3-واسه زیست یه منبعی رو قبلا تموم کردیم و نکتش رو در اوردیم دوباره بخونیمش یا نه؟
      4-در کل با منابعی که پارسال خوندیمشون چیکار کنیم ؟عمومی واختصاصی بگین
      در مورد جواب سوال دومت؛سوال خودمم بود از چندتا مشاور و رتبه خوب کنکور پرسیدم حرف مشترکشون این بود که وقتی آزمون حالت مروری یا نیمه مروری میگیره به خودش اول تست علامتدارتون بعد آزمون فصلی و رفع اشکال بعد هم نزدیک به روز آزمون پیش آزمون و آزمون معادل پارسال رو کار کنید.

در مورد سوال اول و سوم و چهارمت؛تا اونجایی که من تحقیق کردم گفتن بهم که تا وقتی که منبع اولتو کامل نزدی و تست های علامتدارش رو مرور نکردی سر منبع بعد نرو! ولی شما که کتاب زیست رو تموم کردی و نکته هاشم نوشتی [بنظرم] میتونی منبعت رو عوض کنی و قوی ترش رو بگیری!

یه نکته هم که خیلی بهم گفتن در مورد سوال اولت؛اگر که پارسال گاج دوازدهم رو کامل تموم کردی و تست علامتدارت رو هم مرور کردی اینبار [بنظرم] نشرالگو کار کن من دارمش کتاب فوق العاده ای هست شبیه ایده های مطرح شده تو فیزیک 99،خیلی داره!

[یا مثلا موقعی که فصل 1و 2 رو تموم کردم ولی هنوز وقت داشتم منبع دوم رو کار کنم،بزنمش؟]
      در این مورد من هم سوال پرسیدم بهم گفتن که اگر از منبعی که داری فقط همین فصل 1و2 رو کار کردی سراغ یه منبع جامع مثل منبع اولت نرو در این مرحله باید از یه کتاب آزمونی مثلا آزمون های فصل 1و2 رو کار کنی یا هم اگه نمیخوای کتاب آزمونی بگیری از آزمونهای آزمایشی استفاده کن.

امیدوارم کمکت کرده باشم و گیج نشده باشی
      ویرایش توسط maryam6 : 25 شهریور 1399 در ساعت 09:37

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن