خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 10 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 148
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

Question حضرات محترمی که با آریان حیدری کلاس داشتن بفرمایند داخل

سلام دوستان .
      یه سوال : نظرتون درمورد سبک تدریس و کار آریان حیدری چیه؟ خیلی دوست دارم شاگرد های فعلی و پیشین ایشون نظر بدن . ایشون علاوه بر روش های تستی و تکنیکی روش های تشریحی هم ارائه میدن؟چقدر میشه باهاشون پیشرفت کرد ؟
      و در آخر پیشنهادشون میکنید یا خیر ؟

تشکککککککککککر از حضراتتتتتت محترم !

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      این آریان حیدری کیه دیگه هر وقت میام انجمن یه تاپیک هست ازش؟؟
      یه زمان تاپیک ها بود مسعودی و منتظری الان همش شده آریان حیدری
      بچاپ بچاپه دیگه هرکس یه دکون باز کرده از بغل کنکور جیباش رو پر میکنه

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      گفتنی ها رو ما گفتیم . برین سرچ کنین از پنل من . والا حوصله دوباره گفتنش رو ندارم . (شاگردشون بودم کلاسینو)
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      گفتنی ها رو ما گفتیم . برین سرچ کنین از پنل من . والا حوصله دوباره گفتنش رو ندارم . (شاگردشون بودم کلاسینو)
      محمدجان اگر فرمایش های گرانقدرت رو اینجا کپی کنی و بفرستی یا لینکش رو بدین ممنون میشم .

5. Top | #5
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR.del نمایش پست ها
      این آریان حیدری کیه دیگه هر وقت میام انجمن یه تاپیک هست ازش؟؟
      یه زمان تاپیک ها بود مسعودی و منتظری الان همش شده آریان حیدری
      بچاپ بچاپه دیگه هرکس یه دکون باز کرده از بغل کنکور جیباش رو پر میکنه
      دکتر جان ایشون مولف و مدرس و صاحب سبک ریاضی تجربی کنکور هستند . موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hisen نمایش پست ها
      دکتر جان ایشون مولف و مدرس و صاحب سبک ریاضی تجربی کنکور هستند . موفق باشید
      الان که ماشاالله همه صاحب سبک هستن هر کس سبک خودشو اختراع کرده...روش آلبالویی ،‌روش ده تست در سی ثانیه،‌ روش توربو شارژ،‌روش چشماتو ببند گزینه درست رو بزن و...
      زمان ما مسعودی با اون صدای مضخرفش‌ صاحب سبک بود ولی ما تو دامش‌ نیفتادیم و اونایی‌ که گولش رو خوردن بعضی از اون ها هنوزم پشت کنکور هستن که هستن.

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چرا احساس میکنید این همه تاپیک که هست در مورد منابع باز باید تاپیک جدید بزنید کلی بحث شده توی تاپیک فرق بین ریاضی آریان حیدری و منتظری میتونید به انگشتان مبارکتون زحمت بدین روی تاپیکی که گفتم لمس کنید تا براتون باز بشه . با تشکر

8. Top | #8
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsh23 نمایش پست ها
      چرا احساس میکنید این همه تاپیک که هست در مورد منابع باز باید تاپیک جدید بزنید کلی بحث شده توی تاپیک فرق بین ریاضی آریان حیدری و منتظری میتونید به انگشتان مبارکتون زحمت بدین روی تاپیکی که گفتم لمس کنید تا براتون باز بشه . با تشکر
      امیر عزیز متاسفانه اتفاقی که میافته خیلی وقت ها نقل و قول ها و نظرات دوستان عزیزم بر اساس شنیده ها و گاها سلایق شخصی است و خیلی کمتر نظرات شاگردان خود اساتید کمتر دیده میشه . در این تاپیک سعی داشتم صرفا نظرات شاگردان ایشون رو بشنویم و چیزی که واقعا تجربه کردند ، نه نظراتی که بر پایه شنیده ها است . موفق باشید

9. Top | #9
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR.del نمایش پست ها
      الان که ماشاالله همه صاحب سبک هستن هر کس سبک خودشو اختراع کرده...روش آلبالویی ،‌روش ده تست در سی ثانیه،‌ روش توربو شارژ،‌روش چشماتو ببند گزینه درست رو بزن و...
      زمان ما مسعودی با اون صدای مضخرفش‌ صاحب سبک بود ولی ما تو دامش‌ نیفتادیم و اونایی‌ که گولش رو خوردن بعضی از اون ها هنوزم پشت کنکور هستن که هستن.
      بله دکتر جان حق با شماست . بازار دلالی و سو استفاده مالی کنکور بسیار داغ شده . اگر از راهکار های خودتون برای درس ریاضی صحبت هایی داشته باشید ممنون میشم .

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      امیر عزیز متاسفانه اتفاقی که میافته خیلی وقت ها نقل و قول ها و نظرات دوستان عزیزم بر اساس شنیده ها و گاها سلایق شخصی است و خیلی کمتر نظرات شاگردان خود اساتید کمتر دیده میشه . در این تاپیک سعی داشتم صرفا نظرات شاگردان ایشون رو بشنویم و چیزی که واقعا تجربه کردند ، نه نظراتی که بر پایه شنیده ها است . موفق باشید
      فکر میکنی الان که گفتی شاگرداش ، واقعا شاگرداش میاد؟ بازم همون آش و همون کاسس

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بله دکتر جان حق با شماست . بازار دلالی و سو استفاده مالی کنکور بسیار داغ شده . اگر از راهکار های خودتون برای درس ریاضی صحبت هایی داشته باشید ممنون میشم .
      راهکار مطالعه با برنامست ، راهکار شناختن نقاط ضعفه، راهکار تست زدنه درسته، راهکار تکرار مطالبه، راهکار انتخاب منبع مناسبه و چند منبعی نبودنه ، راهکار اینه که بدونی دو هفته ای نمیشه ۸۰‌ زد ریاضی رو ، راهکار حفظ روحیست و ...
      اینا همه راهکارن شما چندتاشون رو هم انجام بدی ده برابر آریان حیدری برات بازدهی دارن
      من اگر همین الان از پزشکی انصراف بدم و بشینم با شما کنکور بخونم که دوباره پزشکی بیارم باز هم روشی که ۵ سال پیش باهاش پزشکی آوردم رو اجرا میکنم و سمت بچه خشگل هایی مثل آریان حیدری و پیر پاتالایی مثل منتظری نخواهم رفت.

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بچها مطمعن باشین با هر دبیر ریاضی تو دنیا کار کنین تا خودتون ریاضت نکشین ب نتیجه نمیرسین ریاضی یعنی همین ....خیلیا فک میکنن اگه حیدری رو ببینن دیگه نیاز ب تست ندارن و اونقدر خفنه که باهاش میتونی سه سوته تست بزنی هیچ معلم کنکوری نمیتونه شمارو ب این درجه برسونه دبیر فقط 10 درصد ماجراس و مهارت فقط با تست زدن و عرق ریختن و تکرار و مرور بدست میاد (با هر معلمی که کار کنین ) ... هر کدوم ازین معلما که شما میگین سالانه هزاران دانش اموز دارن خیلیا منفی میزنن خیلیا هم بالا تفاوت رو خودتون باید ایجاد کنین زیاد تو انتخاب منبع وسواس نداشته باشین

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      مگه کتابا چکارشون میشه که همتون دنبال کلاس هستید اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      یه کتاب مناسب خودتون انتخاب کنید و بخونید

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من شاگردش نبودم طول سال فقط مشتق و یک جلسه بهینه سازی و همایش سه روز آخر رو شرکت کردم(البته یک جلسه هم درباره الگو و دنباله که رایگان بود رو دیدم)..برای من مفید بود جمع بندی خوبی داشت.روش های بدی هم نداشت مثلا برای آمار و احتمال و تابعو یه چند تا چیز دیگه..ولی از یه چیزی که ازش خوشم نیومد روش مثلثاتش بود و روش اصلی و خودم(کشیدن دایره مثلثاتی)رو از روشایی مثل عدد گذاری تقریبی سینوس ها و کسینوس ها بیشتر قبول دارم..
      ویرایش توسط sepehr_a : 12 شهریور 1399 در ساعت 15:43

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsh23 نمایش پست ها
      منهم مثل ایشون گنده مینویسم چون ایشون فکر میکنن آریان حیدریو با فونت 40 بنویسن معلم بهتری میشن ایشون دوباره تاپیک زدن چون تاپیک قبلی همش از آریان حیدری بد گفتن ایشون میخواد ماسمالیزاسیون کنن اما اینبارم من گنده تر از قبل مینویسمنریاضی آریان حیدری فقط بدرد خودش میخوره چون بی ام وشو کرد بنز وگرنه کسی که دهنشو باز میکنه فحش و بد و بیراهه که ازش سرازیر میشه در درجه اول اصلا معلم نیست دوما با راه های نصف نیمه ای که کل مباحث ریاضیم پوشش نمیده که همون نصفه نیمه هام در شرایط استرس کنکور قابل پیاده سازی نیست چون بیشتر راه هاش احتیاج به فکر زیاد و خلاقیت داره بازم میگم خود آریان حیدریم بره بشینه کنکور بده تو وقت قانونی و همه درسها رو هم قرار باشه جواب بده نه فقط ریاضیو عمرا بتونه با راه های من درآوردیش بالای 50 بزنه پس دوستان بشینید ریاضیو کلاسیک با حل تمرین زیاد یاد بگیرید که اگر موفق بشید محاسباتتون رو قوی کنید نه تنها در ریاضی بلکه در فیزیک و شیمی هم موفق هستید والسلام
      پی نوشت : آریان حیا کن فروم کنکوریو رها کن

صفحه 1 از 10 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن